En sak till...

8 dagar, 5 timmar.

But I miss you anyway.

Hejoooo

Hem nästa. Eftermiddagen har varit kaotisk med datahaverier och mycket kunder i sista stund. Med andra ord käns det som jag faktist förtjänar att vara ledig i morgon.

Over n' out!

Baksidan nästa

Det är ärligt dags att ta tag i saker nu! Jag menar, snart finns ingen tid att göra det ska göras. Jag måste med andra ord skärpa mig. (Jag tänker mest på en grej då, och ni kanske förstår vad det är?)

Vi snackar 47 kvadratmeter. Där ca 97 procent är täckt av damm, jag vet jag är vidrig, och 50 av kläder och påsar och skor och andra saker. Just det faktum att jag endast dammsugade lite snabbt sådär i... Maj gör ju inte saken bättre eller mig mindre vidrig. I'm messy, I know.

Nae, om man skulle... fast jag har 10 minuter kvar av min rast. Baksidan nästa? Jag tror så. Ja, vi säger så.


You're the only one I'm aiming for.

Jag har fått påbackning av Anna att jag ännu inte bloggat idag så det var bara att stiga upp från bron här utanför jobbet och äta upp det sista av yoghurten och gå in och blogga!

Ja, jag jobbar och har lunch som vanligt när jag skriver runt den här tiden. Imorgon är jag dock ledig så då ska jag försöka vara ute en aning. Sola lite? Städa lite? Annars händer inte mycket. Jag och Ramona babblade bort mest hela första delen av min dag så det har gått rätt fort. Rätt postivt är att jag faktist känne rmig utvilad idag, och inte lika trött som vanligt. Bara tacka och ta emot!

Gårkvällen spenderades i telefon, först med Anna, sedan med Cihan. Jag slumrade lite emellanåt, så när Cihan ringde lät det som att jag var en aning död. Ni vet, den där raspiga rösten man får innan man pratat upp sig, så lät jag i ca 40 minuter. Vi konstaterade en hel massa, pratade på som vanligt och jag skrattade lite åt honom. (Han är söt.)

Idag fick jag en fin vision framför mina ögon efter ett sms av Erika också. HAHA, säger jag bara! Jag vill vara där och hoppas på att det verkligen händer! Dock kanske det där med drinken i uringningen kan skippas om du inte känner för det kozalakim?

I need You to hold me.

Yes, allt är nerstängt men jag dröjer mig kvar så att kvällen ska gå fortare. Sjukt? Kanske det men så får vara. Jag har ändå missat allt bra på TV om det nu går ngt bra, och förmodligen så sover mamma.

Mitt rum ser ut om ett slagfält, och jag skojar inte. Det finns inte den minsta ironi i det hela, och jag måste städa vilket inte är min vekaste sida. Den borde vara bättre, för min egen skull men det är verkligen bara kaos. Men, jag har en plan! (Dock brukar mina planeringar inte hålla så länge.) Om jag typ, börjar plocka upp från golvet och upplöser labyrynten jag skapat fram till sängen är jag en bra bit på väg. Då kan jag dammsuga och sådant på torsdag eftermiddag och förhoppningsvis blir jag klar innan klockan slår 00.00. Hur låter det?


Nu hoppas jag på att det inte är allt för kallt under min promenad hem. På kvällarna känns det jämarns som att hösten är här. Kanske gör det inte så mycket, med tanke på att jag åker (om 11 dagar, då fick jag det sagt också) men ändå. Jag fryser, och kan inte ha öppen fönstret om nätterna längre för att näsan blir iskall.

Nej, om man skulle kanske... röra på sig? Typ, äta något när jag kommer hem så jag inte äter glass istället? Låter som en bra idé faktist, men frågan är ju vad jag ska äta? Riskakor med ost är gott (alltså, riskakorna är saltade och osten funkar som pålägg) men det är ju ingen vidare mat. Inte ens med nyponsoppa till även om jag vill tro det.

Det här med att äta är inte riktigt min grej, inte för att jag är rädd för att bli tjock eller, har någon ätstörning, mer för att jag tycker att det är en aning jobbigt och ingenting smakar riktigt (förutom riskakor med ost, och glass just nu.) Hur tusan något ska börja smaka vet jag inte, men förhoppningsvis blir det bättre snart. Jag får skärpa till mig helt enkelt. Kanske lite ägg? Eller... jag vet inte. Jag har ingen aning. Vi får se.

Banala rutiner

Det är svinigt kallt trots att Ac:n är av och miná 2 extra tröjor. Annars går det rätt bra, det är lugnt dem som kommer in är trevliga. På ett sätt är det trevligt att jobba kväll, förutsatt att folk inte kommer 5 i 21 och tar 20 minuter på sig att välja film förstås.

Vad mer, det finns faktist inte allt för mycket att berätta just nu. Det får gärna bli Torsdag för jag har en del att göra plus att mamma ville att vi skulle åka och plocka jordgubbar. Jag funderar på att sno mammas ICA kort och handla lite grejor så jag kan göra lite blåbärs- och hallonmuffins. Det skulle kanske inte sitta så fel, och det är lite terapi att göra dom också. Vi får allt se. Kusin Frida fyller även år på Torsdag så det blir nog en sväng dit med. Sedan är det jobb fram till Måndag som gäller, och sen är det inte många dagar kvar. (Fast jag hoppas på att få frågan ändå.)

Nej, jag måste nog göra muffins trots allt. Det finns alltid folk som äter. Eller finns det någon jag kan bjuda på tårta? (Det låter kanske banalt men det här med att baka och sånt gör mig avslappnad. Annat är det dock med matlagning, effekten blir den motsatta.) 

Honey, Honey.

Det känns som om den här kvällen kommer bli lång och jag har börjat odla massiv huvudvärk. Men, det ska väl gå ändå eller vad säger ni?

Iaf, jag måste på allvar ta tag i mitt packande av handbagage. Jag vet, jag har tjatat om detta lite nu men nu måste jag det! Det jag kan iaf, sådant som jag inte behöver nu som... kläder (ja jag har packat ner det mesta och går runt i pyjamas när jag inte jobbar...) och småsaker och toalettartiklar och sånt. Idag köpte jag faktist en nu tandborste som jag får hänga med. Sen tror jag att jag har allt. Fast man kan ju alltid fixa mer, det är väl det som är det värsta!

"Hur många dagar är det kvar nu?"
"11"

Ja, 11 dagar kvar. 11 långa dagar. Fast i morgon är det 10, och på lördag 7!

Samtalet i går/imorse var mysigt, fast det är det ju oftast. Vi pratar lite om vad vi ska göra, om vad vi gjort och jag babblar på lite om ingenting vilket gör att han skrattar. Då skrattar jag. Sen ler vi. Ni vet sådana leenden man kan höra. Vi frågar i vilken hand vi håller telefonen i och var vi är, om vi sov och om vi jobbar i morgon. Sånt där som kanske egentligen inte betyder så mycket, men som kan vara så viktigt. (Jag håller oftast telefonen i vänder hand.)

Everytime I think of You,
I always catch my breath.



Civciv is back!

Efter ca 2 timmar hos frisören var jag blond igen, och og my vad skönt det är! Hon klippte även upp det en aning så att det inte blir så jäkla platt, så imorse var håret ruffsigare än det varit på länge. Köpte även ett silverschampo så jag ska slippa ha en halmstack uppe på skallen efter några veckor och som sagt blir det ju ingen pool igår så kanske solen gör sitt och ser till att jag inte har ett grönt burr nu, höhö.

Det stack lite när jag hörde om bomben i Istanbul, som tur är så var ingen jag kände där och då Cihans morbror bor i Ankara behövde jag inte oroa mig för familjen. Dock så är det idiotiskt och dumt, och helt förjävligt att göra något sådant, att med mening utsätta människor för döden. Jag förstår inte.

Annars så jobbar jag, jag har lunch just nu eller vad man ska kalla det men med tanke på att jag vaknade vid 10, snoozade till 11 och åt där vi 11.30 så är det nog lunch nu. Därför gillar jag att jobba kväll, dagarna går betydligt snabbare på någotvis och ja, jag är morgontrött.

Dessutom tycker jag att det är dags för min nya telefon att komma nu. Igår köpte jag plugg in hörlurar för att dom som följer med är för stora för mina mini öron. (Flashback: Jag står i köket i Trabzon, och helt plötsligt står Senay och Gonca och tittar på mig och säger "kucuk kulaklar, canim, niie?"  med stora leende för att sedan jämföra med sina egna. Och ja, min näsa var minst också, om man inte räknar med Merts.)

Nu ska ni få förstå varför jag ska till frisören.

Två bilder säger mer än tusen ord.


Alla förstår allvaret hoppas jag?

Sommarnatt

Anna säger, eller kommenterar  "men tjejen, du har fan inte länge kvar nu!" och hon har så rätt. Cihan frågar fast han vet, "Hur många dagar är det nu?" Och jag tänker varje morgon "X antal mornar kvar nu."

Är det stört? Är jag dum och puckad? Är jag löjlig och blåst? Det spelar faktist ingen roll. Ändå, ändå saknar jag och väntar på minsta lilla ljud från min skralltiga telefon. Ändå svider det när jag läser om andras lämngtan till något som kanske bara är en sommarflört men som kanske även är mer än så. Det svider för jag vet.

Jag har ikväll ätit middag med Pappa och Lena samt Lenas systrar. Snart ska jag dra mig till mamma för att organisera mitt handbagage lite, samt fundera ut vad som ska få komma med i handväskan. Samt vara glad över att jag slipper cykla då min rumpa värken så fort jag sitter ner (Sadeln är obekväm och smal som tusan, på cykeln alltså.)

Ja, nej vad mer finns att säga. Kvällen är en aning kylig, och jag fryser trots huvtröja. Konstigt nog, jag saknar min säng. Jag kanske skulle lägga mig i den och läsa en aning, om det inte går ngt vettigt på TV. Yes yes, den som lever får se.

13 dagar, 8 timmar.

Sunshine

Snart är min lunch slut vilket gör att ag slutar om sådär 2 timmar och 20 minuter, vilket låter fint i mina öron. I morgon åker jag in till Umeå, ska umgås med Erika och en sväng till frisören och det, det ska bli kul! Funderar på att lura i Erika en glass sådär någon gång under dagen, tror ni det är möjligt?

Förra sommarens anteckningar

I brist på annat har jag skummat genom min och Erikas resedagbok från förra sommaren och jag inte låta bli att le. Våran toalettpapperskris, våra lata dagar, våra galna nätter och några aningens sorgsna hejdåvises moments.

Eftersom nästan nästlas Cihan in i storyn, vilket är aningens roligt med vår historia och hur allt blev till. herregud vilket sommar det var, och vad det ledde till!

Kunde inte heller låta bli de jag skrivit när jag var  i Trabzon, och vilka minnen, sånt som jag inte tänkt på. Som den dagen då vi lekte med Mert ute i parken, eller den där jäkla korken. 

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNone


Normalitet.

Det tog 20 minuter. Duktigt va? Med tanke på att det var typ 2:a gången jag satt på en cykel i år, så känner jag mig stolt över det som är normalt.

Early morning she wakes up, typ.

Borde man säga godmorgon är den här tiden på morgonen? Iaf, jag har just varit ute med Rufus samt hälsat och kollat Zaga lite. Så det finns bara en sak kvar att göra, cykla. Men, med mp3 s¨bör det ju gå och det är ju neråt mest hela vägen tack och lov!

12 mornar kvar att vakna, 13 dagar kvar här. Oh my. Och nu är det dags att ta sig till jobbet.


Efter detta får det vara nog!

Vad heter han: Cihan
Vad har han för favoritfärg?: Han föredrar grått.
Vad har han för ögonfärg?: Mörkbruna
Klädstil: Jeans
Har han färgat håret nån gång: Säkert!
Har han klippt sig någon gång: Armystile var värst!
Har han piercat sig: För ett bra tag sedan
Dricker han: I will never drink tequila again
Röker han: Periodvis
Vad har han för mobil: Det skiftar
Vad vill han bli när han blir stor: On top
Vad har han för färg i sitt rum: Hum, jag skulle nog säga vitt.
Har han någon/några systrar: Två äldre systrar jag kan bilda team med!
Har han någon/några bröder: inte det.
Vad är hans favoritmat?: Annes!
Vilken mat hatar han?: hatar och hatar, han ogillar rött kött.
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Hans mor och far skulle få en del, sen hoppas jag på en lägenhet i typ alcon 15 type!
Vad brukar han göra efter skolan: som liten raggade han flickor
Vad heter hans pappa och mamma: Mustafa och Ayse
Har han bråkat med nån någon gång: Vem har inte det?
Vad brukar han göra på helgerna: Sova är en favorit.
Vad har han för musiksmak: Han är DJ...
Hur/var träffades ni första gången?: Memos Resturang. Jag var avvisande och han envis.
Hur gamla var ni då: Jag 19, han 23
Vad påminner dig om honom: Vad påminner mig inte?
Vad var det första han sa till dig: Adin ne?
Vad var det första du sa till han: Huh?
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Inget och allt.
Är han beroende av något?: Far Cry var ju en period. Annars är väl musik den största lasten
Vad kallar du han: Fluffy!
Vad kallar han dig: Flafi
Tränar han: Han skulle men det blev inget.
Hur länge har ni vart tillsammans: Oktober 07
Hårfärg: Svart
När fyller han år: 6 Januari
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: Ljusrosa Dahlia, för minnens skull. Dock skulle det nog inte hända.
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Seni cok seviyorum
Vilket år är han född: 1984
Gillar du han?: It's more than that.

She goes nerd again.

Det är endast 13 mornar kvar att vakna ensam. Thank God for that.

None
Oktober 07
I miss u!



I should sleep but you know...

Jag borde sova men det är svårt. Dels för att jag har nu tillgång till internet annars än på jobbet. dels för att jag är rädd att jag inte ska vakna om Cihan ringer, dock har vi redan pratat sådär 3 gånger idag men jag är nyfiken om han har några nyheter! Okej, sen så saknar jag honom också. Där kom det, erkännandet som är lika vanligt som rinnande vatten i västervärldens toaletter.

Bör jag lägga av, är jag fånig och dum? Dessutom är jag hungrig men här finns inget att äta. Det närmaste jag kommer till mat är jordgubbssylt vilket jag borde tänkt på då jag slutade. Jag kunde köpt en yoghurt eller något!

Anyway, mat finns på jobbet, och jag har äpplen i min väska som ska fylla ut min mage under cykelturen imorgon. Jag vet, det är inte hälsosamt men jag är inte alltid vettig. Jag kommer säkert äta ngt på jobbet i morgonbitti så det är lugnt. Who needs food?


Village life

Jag är nu Jomark. Har varit här ett tag men har var varit ute med Rufus samt hälsat på Zaga borta i hennes nya stora sommarhage. Så, nu sitter jag i soffan, med laptopen i knät med Mtv på låg volym. Kanske borde jag sova men jag vet inte om jag kan riktigt. Dessutom kan det hända att Rufusbus behöver ut en sväng till, dock bara en kortis innan jag sover om inte han går och somnar nu. Det är nämligen så att grannens tik löper och Rufus är... kåt eller hur man ska uttrycka det? Han gick mest bara och nosade och drog och skvättade hela promenaden. Men men, what do to do? Det måset ju dock ha sett rätt kul ut, då Rufus är rätt stor och idag då rätt flamsig, dra runt med mig i skogen. Jag kände mig rätt liten om jag säger så. Och inte så lite heller.

Imorgon börjar jag jobba där vid 8.45, det roliga är att jag ska cykla och kommer förmodligen åka härifrån vid 8, inte för att det tar 45 minuter att cykla in till Robertsfors men jag är verkligen kass på att cykla och få ett hum om hur lång tid det tar. Morgondagen kommer med andra ord bli en friskusdag, först en morgonpromenad med Rufus som förhoppningsvis inte är lika ivrig sedan en cykeltur till jobbet. Duktigt Emma, duktigt.

När jag loggade in på msn på den här datorn, kom jag som på att det var ca 1 år sedan jag använde den senast. Anledningen var att min msn inte var riktigt uppdaterad utan i samma skick som då. Människor som jag blockerat och tagit bort för länge sedan fanns där och var online (?) samt hade jag svårt att hitta de kontakter som jag inte hade för ett år sedan... Sjukt värre så jag loggade ute och loggade in igen och då såg det ut som det skulle. Nu i efterhand funderar jag på om jag skulle försökt skriva till någon som jag tagit bort bara för att se vad som skulle hända?



Hjälp?

Jag tror jag har med ca 12 ombyten till överkroppen, samt en klänning, 4 bikinis, 3 jeanskjolar, 2 par jeans ett par jeans shorts, 2 par strandshorts, 1 strandkjol, samt 3 pars skor, 2 badlakan, 2 telefonladdare... Är det ngt jag glömt?


Hur spenderas tiden bäst på en flygplats?

Den här timmen var lång, och jag har hunnit blivit trött och slö. Dock är det för lite tid kvar för att jag ska kunna sova en stund, vilket kanske inte alls är så nyttigt. Mitt huvud har samtidigt bestämt sig för att göra ont, trot att jag faktist har linser idag. Kanske är det spänningar i käken igen. Hej betskena, var har jag lagt dig?

Jag sitter och funderar lite lätt på hur jag ska tillbringa tiden på Arlanda, mellan sådär 12.20 - 23.40. Säg att jag får tag på min väska vid kvart i ett, sedan kan jag lämna in den igen vid 22. Däremellan ska jag iaf äta, gå runt en massa, internet finns så det kan komma ett blogg inlägg, telefonen kommer säkert användas (min nya, höhö) sen ska jag borsta tänderna innan jag lämnar in väskan. Jag vet, jag är patetisk men jag kommer vara ensam där, så något måste jag ju underhålla mig med, så om det är att borsta tänderna so will it be. Något mer tips på hur man fördriver sådär 11 timmar på Arlanda?

That reminds me, jag måste köpa Omeprazol till min stackars mage som jag inte direkt tar hand om. Hur jag nu ska komma ihåg det.


Used to date Kanye, now I want You

Trots att dagarna blir allt färre svider det ordentligt i mig idag. Saknaden bara sköljer och jag vill stänga av men det går inte. Så, jag är tacksam över att jag jobbar, det gör att att tankarna då och då faktist skingras av frågor angående bildäck och oljor som jag egentligen inte kan svara på.

Har även nu beställt min nya telefon. Senast nästa fredag skulle den komma och gör den inte det så blir jag arg. Så, det är väl bara att hoppas på det bästa. Ikväll åker jag till Jomark, Rufus och Zaga. Det ska bli kul att komma dit även om detb ara är för en natt, och att jag ska cykla till jobbet där vid 8 på morgonen. (Jag kommer att dö, cykla omkull eller ngt liknande.)

Bara för några sekunder sedan så ringde Cihan, just efter att jag skrivit klart andra stycket. Jag måste säga att jag gillar slumpen, eller vad det nu är för jag fick le lite. Och le behöver man.

Memory Lane

Detta inlägg kommer bli kort och inte säga mycket, men det är ännu en walk down memory lane. Jag stod med en borste i hand och dammade av den kopparfärgade halsen då två små flickor kom fram och klappade hennes mule. Kort därefter kommer en helt cool lugn mamma som kliar henne i pannan.

"Mina flickor gillar henne mycket. Dom önskar att hon gick på deras lektioner." Hon ler.
"Hon är snäll" ler jag tillbaka "det är bara synd att hon inte får vara kry". Jag byter borste.
"Ja, jag skulle lätt kunna ta med henne hem och bädda ner henne bredvid mig."
"Jag sover bredvid henne då och då." Jag skrattar lätt och klappar hennes hals.
"Flickorna säge att du är här jämt. Att hon är som din." Mamman tittar på mig och sedan på sina flickor.
"Ja, hon är min bäbis. Min bästa vän." Jag kysser hennes mule.
"Det märks på er."

None

We all make our own choices.

Jag kom nästan helt utan orsak att tänka på en grej idag. Jag minns den dagen jag satt mittemot min pyskologlärare i kurs A och diskuterade genom kursen och vad som blivit sagt, denna diskussion ledde sedan till att jag fick göra provet muntligt och det är till den andra delen av det muntliga prov jag vill komma.

En av frågorna var, hur gör du dig själv mest illa utifrån dessa perspektiv? Jag min drummel rabblar och rabblar tills min lärare bad mig vara tyst för att gå vidare till nästa fråga, för att senare fråga om jag praktiserade det jag sagt. Jag ryckte på axlarna, för att sedan skaka på huvudet men för att till sist säga lite, ibland. Inte för att jag ville men för att det var enklare än att ta itu med saker. Då fick jag frågan, hur jag gjorde för att må motsvarigheten, alltså bra. Jag svamlade till något om hästarna och bra vänner vilket var helt sant men det lät nog en aning tunt.

Hursomhelst, när jag kom att tänka på detta samtal så kom jag också på att det inte är på samma sätt längre, eller kanske ibland men nu vet jag vad jags ka göra för att må bra, sen att det oftast är saker man inte bara gör sådär utan en aning planering krävs är en helt annan sak. If there's a will, there's a way som någon brukar säga.

Ikväll åker jag till Erika efter jobbet, så efter att jag stängt OK så blir det duschen sen bussen, (haha, jag rimmar vad roligt!) Nu funderar jag dock på om jag ska gå ut en sväng i solen igen. Har ju dock en ca 30 minuter kvar på min lunch och det är väl bäst att passa på, eller vad sägs?


Jag kom på en sak.

Ja, jag är kvar. Jag har skummat genom alla inlägg som finns under min bloggadress och vad ska jag säga?

1) Det är inte längre en vecka i taget, nu tar en DAG i taget. Positivt.
2) Jag borde sluta tro att någon är intresserad över hur jag sover och jobbar.
3) Mina inlägg var mysigare och gladare när jag var i Trabzon.
4) Jag spelar inte längre lika mycket Zuma som tidigare.

Du vet så väl.

Nu får jag gå hem, vilket jag ska inom några minuter. Frågan är bara vad jag ska göra där hemma, så det lär väl bli tv ett tag och sedan lite packning. Just nu är jag trött och skulle vilja sova men vet mycket väl att det inte kommer vara så när jag kommer innanför dörren om sådär 20 minuter.

Ikväll gör jag ett expriment och hoppas på att bli positivt utfall. Dock är jag inte riktigt säker men ja, hoppas kan man väl eller?


What if it was me?

AC:n är avstängd men det är ändå kallt som attan. Det är lugnt här men det ska bli skönt att komma hem om ett tag. Jag kom att fundera på ett samtal som inte ägde rum för så länge sedan. Det sved aningens och jag avslutade med "skit i det" för att sedan säga "tänk om det var jag". 

Det jag funderar på nu är, ska man behöva säga så? Eller ska det vara självklart? Eller är det så att människor helt enkelt är så olika som det sägs? Att det inte är självklart att fråga sig själv först innan man liksom sticker det till någon annan?  

För mycket, för lite eller för liten väska?

Nu är et dags för mig att börka jobba igen då min lunch snart är slut. När jag gick hit ville jag inte alls kändes det som men nu så rullar det på rätt bra. När BrittInger går hem ska jag stänga av den svinkalla AC:n så attd et blir mindre kallt, men jag glömde mitt äpple som jag tänkt ta med mig hemma.

Iaf, jag kommer fundera och vrida och vända på min packning som är ett stort mysterium. Jag vet inte om jag packat för mycket eller lagom eller för lite eller om väskan är för liten. Help me?

Hey love

Det känns som jag legat pall i sängen under de två dagarna som jag nu varit ledig. Emellan de stunder som febern slagit ut mig har jag varken haft lust eller ork att göra ngt sånär vettigt. Okej, igår hngde jag med till Laxbacken och träffade morbror och hans sambo, sen så var jag hos farmor en stund för att sedan ta hand om Kallebus som mellan tokrycken sov som en liten bäbis. Nakenhund som han är var det mindre trevligt att gå ut och han pissade väldigt fort må jag säga!

17 dagar kvar idag och jag är nästan helt färdigpackad. Jag har en del jag behöver, minst ett par skor till men gärna två samt lite linser och och en ny bikini. Jag har endast 4 lediga dagar kvar, och en av dem spenderas i Umeå på fredag. Tiden går dock för långsamt. Jag håller på att ramla ihop av nervositet och den där pirrkänslan samtdigt som jag är lugn. Konstigt?

Neverstore - Waiting
Jason Mraz - Hey Love

End of today

Jag har kommit att gilla lukten i GDS-hallarna på kvällarna och ljudet som bir när man låser dom. Likadant njuter jag av lugnet som lägger sig över butiken när kassan är räknad och det är dags att gå hem. Jag gillar det faktum att grabbarna här alltid lämnar en lampa på nere i källaren efter att jag sagt att jag tycker att det är läskigt att gå ner dit på kvällarna och att en b-skräckfilm skulle kunna utspelas just nere i den källaren. Varje gång jag inte är på jobbet så har jag får mig att trappan går ner/upp till/från fikarummet är bakom dörren om man ser det från kundens perspektiv och när jag väl är på jobbet ser jag framför mig hur jag snubblar och slår mig när jag ska gå ner för de 4 trappstegen eller vad det nu är.

Jag ska ta mig hem nu. Gå in i duschen för jag är för trött för att hoppa in. Febern har lagt sig lite, men jag fryser fortfarande. Imorgon är jag ledig och då är det 19 dagar kvar. Mitt hjärta krampar och jag har ingen aning om hur jag ska klara dessa 19 dagar. På torsdag åker jag till Erika, så torsdagkväll och fredagen är räddad.

"I need you to hold me,
I'm a little far from the shore
and I'm afraid of sinking.

You're the only one that knows me,
and that doesn't ignore that my soul
is weeping."


Pausad

OK är kallt och jag fryser. Jag vill bara sova, kan man sova i 2 veckor? Det känns som om mitt liv måste börja bli lite mer intressant nu, eller? (Jaja, det drar snart igång)

Fan.

Said and done!

Jag bestämde mig igår, att fredagskväll inte ska få ta mig, det ska inte få uppsluka mig och jag tänker inte gå runt och tänka på det, vilket jag inte gör. Istället tänker jag framåt, och på vad som kommer. Jag låtsas att allt är prima liv och på så sätt så mår jag faktist bättre. (Ser ni, jag gör framsteg!)

Idag jobbar jag till 21, förmodligen kommer jag att sova när jag kommer hem, fast jag sovit som en gris halva dagen idag men jag bryr mig inte. Vad annars ska jag göra? Jag ser framemot att ta mig till Umeå nästa vecka, få shoppa lite och fylla resväskan klart. Cause I'm leaving.

Freezing

Jobb är bra och jag skulle nog kunna jobba till stängning. Dock har  jag paxat (när använde man det ordet förut?) "Alvin och Gänget" på DVD och planerar att falla ner i min säng med datorn i knät. Det låter väldigt frestande faktist.

Annars är det kallt här, jag fryser trots 4 lager tröjor och pimplar vatten och varm choklad. Men snart blir det varmare, tanken håller mig vaken och på g. Om 3 veckor sitter jag på arlanda. Oh my, can You believe it askim?

"Don't count the last day "

Ord och formuleringar

Jag sätter upp intervaller för att inte låta illamåendet som jag inte kan förklara ta över. Trots frukost och lite mat nu för en stund sedan vill jag bara ligga ner och sova bort det. Sova mig bedövad och så att jag glömmer bitvis. Det kan hända att det blir ett antal inlägg idag, dom kommer säkert vara mossiga och negativa men det behövs inte läsas. Ingen behöver bry sig om dem men jag kommer att behöva vara otydlig och mossig idag. Jag kommer behöva koncentrera mig på bokstäver och fomruleringar men ingen behöver läsa.

 

19.07.2008

Jag försöker skaka av mig gårdagen, eller snarare kvällen och är glad över att jag jobbar. Trots att det kändes som att gå en mil för att ta sig hit, och att kylarna skriker så är det skönt att vara här. Förmodligen kommer jag vara helt slut när passet är över, förmodligen kommer jag att kunna sova lite på eftermiddagen.

Trängd mot väggen igår, bokstavligen, insåg jag att... jag vet inte hur jag ska säga det. Att jag inte är den jag önskas vara. Jag skrek ut vad jag tyckte och funderat på länge, skakade och kämpade för andan för att sedan bryta ihop. Jag vet inte hur jag ska göra idag, jag vet inte. Om febern lägger sig så kanske jag tar tjuren vid hornen. Om inte ska jag nog sova bort dovheten inombords.

Om 3 veckor är det bara timmar kvar. Då är jag färdigpackad och invirad i resfeberns yra. Om 3 veckor och en dag sover jag gott.

Änglar, tack.


Put a smile upon your face

Jag går runt och ler, är äckligt positiv och är till och med sugen på mat så jag ska nog woka ihop lite nudlar, strimlad biff och wokgrönsaker när jag kommer från jobbet. (Jag är själv chockad över detta)

Ringde upp Cihan nu på lunchen efter att han ringt tidigare, och han lät allt annat än vaken. Rösten var lite skorvlig och mosig och jag vet precis hur han ser ut när han låter så. Jag småskrattade lite och sa åt honom att fortsätta sova trots att klockan är 13 något där. (Ja, han är anledningen att jag går runt med ett fånigt leende i hela fejset.)


OH MY

Hur ska jag kunna jobba ikväll? Jag lär ju studsa fram, men det blir inga problem att le. Skulle jag kunna uttrycka mig i pipljud och andra konstiga läten i skrift skulle sidan bli full. Detta är så sjukt. Det är så sjukt. Det är så sjuuuuuuuukt.

Som smiliande joker

Hjärtat rusar pga av adrenlin och jag inser faktumet. Förstår ni? Fattar ni? Jag vill hoppa tjuta och skutta, men det är lite svårt såhär på jobbet.

09.08.2008
SHY 622
Avgång STO
Ankomst AYT

Geliyorum askim, geliyorum!

Jag önskar jag var där.

- Hela Alanya skakar.
- Menar du det?
- Ja, du vet sådär när jorden skakar.
- Jo. (Leende)
- Jag trodde första tt det hela var ett skämt. Skällde ut min akompisar och sa åt dom att lämna mig i fred.
(Leende)
- Men hela Alanya skakar. Och jag saknar dig.


När måndag känns som lördag

För första gången på länge smakade mat faktist bra. Jag åt mig lagomt mätt men nu känner jagmig bara lätt iallamående och äcklig. Samt att jag fryser och är lätt stött efter en ström av kommentarer. Okej, kanske var det inte så mycjet som det låter men när bägaren aldrig töms så behövs inte alt för mycket. Jag känner inte ens för rabarerpajen som stod i ugnen under middagen och vanligtvis är det ngt av det bästa med sommaren. What to do?

Nu v'ntar jag på att lenita ska bli klar för en promenad, och jag hoppas på en lång sådan, lite personmiljöbyte och nadra saker att prata om, samt en promenad tillsammans med någon i stället för ensam.

Och, för 30008 gången. Jag saknar Cihan. Och jag gör det mycket. Så mycket att jag unviker att titta på bilder där vi är tillsammans eller där han är med. Jag saknar hans familj och samhörighetenoch jag önskar jag kunde säga det jag ville ha sagt när vi satt i gräset utanför SF. Lite sent är det nu och jag tänker hålla tyst för att försöka att göra skadan mindre.

Nu ska jag ladda hem lite musik, fundera över mitt telefonval och the rest, well that you know. Aouw Aouw.

Jag tänker bland annat på Kipa och vad som hände där.

Sen finns det en annan sak jag sluta med. För jag vet att jag bara ger mig själv en otäck känsla i magen då jag ursätter mig för det. Jag behöver inte veta, jag behöver istället förlita mig. Have some trust. Det kan jag å andra sidan behöva hjälp med. Och frågan är var man ber om sådant?

Moving on

Jag har just slängt hela min skolgång i svarta sopsäckar. Tryckt ner barndomens vänner a.k.a mjukisdjur i kassar och ögonen är fulla med damm. Och vet ni vad? Jag är redo att slänga precis allt som finns kvar i rummet. jag funderar på att sluta spara på saker. Av ett helt rum är det ni innehållet av 3 banankartonger jag ska ha kvar. Detta ska arkiveras.

Det här är tecken på framgång va?

Help me out - vad anser du?

VAD BETYDER HEJ DÅ?
 - är det samma sak som vi ses eller inte?


Make me a famous

Ja, det är fruktansvärt livat här. Jag stressar ihjäl mig. Eller inte, jag står mest och funderar eller spelar "make me a celeberty". Idag blev jag uppflyttade till nivån Big Shot och köpte en våning i Paris. jag som inte ens kan prata franska eller ens njuta av språket.

Angående funderandet är det aningens vimsigt och kaotiskt, med andra ord inte organiserat. Men, det börjar avta nu så kanske att det kan bli en så trevlig kväll det kan bli när man jobbar. Aouw Aouw.


It's been a while

Hej kloak, it's been a while. Jag minns dock lukten och känslan av att plaska runt i jag vet inte vad och jag vill inte heller veta.

Från det ena till det andra, ett hopp utan det minsta försök till övergång. (Who cares?) Jag har ca 4 timmar kvar att jobba, det känns som ett år och jag vill tillbaka under mitt täcke samtidigt som jag vräker i mig alla sorters fika. Men, det ska nog gå bra tror jag.

Återkommer nog senare. Nu blev det torka och det är dryt att stå upp och skriva.


Finally!

Nu är dagen slut och jag ska ta och dra mig härifrån. Jag tror jag lyckades med allt denna gång, men utgången ses väl fort imorgon. Jag tror till och med att jag ska ta med mig en film hem. Det spelar ju som ingen roll om jag inte skulle se den.


Jaja, we'll be seeing eachother!


Another shape of my heart.

För en sekund fick jag en hurven, fast baklänges typ. Ni vet, ustället för att kyla rinner längs ryggraden så spreds det värme istället. Anledningen kan tyckas fånig men jag kan inte se den så. Jag minns då jag satt i en svart stor bil och för första gången på 6 veckor las en hand på mitt ben ooch ett leende spred i hans ansikte. efter att ha växlat upp och ner i korsningar och för röd ljus tog handen min hand och jag var inte längre ensam.

Jag inser, att det kommer ske snart igen och bara tanken gör mig sjuk. Samtidigt som det är för långt borta, som jag behöver det nu börjar stressen infinna sig. Stressen om hur jag ska hinna allt. Stressen jag väntat på. med den infinner sig också en liten rädsla, en minimal droppe endast som jag inte kan sätta fingret på. inte rädslan för honom, mer för mig själv. Jag vet dock att det kommer försvinna.

Oh my. Förstår ni vad som väntar?

Lisa Miskovsky - Another Shape Of My Heart

Det börjar bli dags!

Jag bokar inom snar framtid.
En resa fattar ni va?
En sjukt härlig enkelbiljett hem.
Get it?

(Ja, jag ler vid tanken.)

Jag bryr mig inte om den kommande striden.
Det får ta det det tar.
För det kommer bli bra snart.

27 f*cking days!


I know it all.

Så lyxigt som det låter har jag nyss ätit lunch i solen. Dock bakom en mack, och salladen var mindre god, så där jättelyxigt var det kanske inte då. Men, det var en solvägg utan en massa passerande bilar, ingen vind och tystnad så inga direkta klagomål finns. Idag jobbar jag (som vanligt) till 21.15, vilket betyder att jag inte kommer göra mycket mer idag. Efter i morgon är jag ledig 2 dagar och nu känns det faktist rätt okej, det är nog behövligt även om jag kommer vara rastlös på tisdag.

Igår återuppptog jag mitt Zumaspelande och insåg att jag blivit sämre, skärpning! Men men, jag har James Frey nu så det är en tillräckligtbra ursäkt. Jag ska, när jag är i Umeå nästa gång se om jag hittar uppföljaren som jag inte kommer ihåg vad den heter men skitsamma.

Jag fick även översvämning i mitt huvud igår, vilket betydde att jag knappt kunde tänka klart. Cihan städade dock upp och nu känns det aningens bättre, även om jag vet att det kan komma tillbaka vid minsta lilla grej som kan göra att jag känner igen mig. Men kanske kan jag bara acceptera det eftersom, att jag inte visste det jag trodde och att det jag trodde mig veta var helt fel. 

 

Uppdatering

Killen är mosad vid det här laget och jag bryr mig inte om att köra talet "våld löser inga problem". Thanks askim.


14 missade samtal

Igår fick jag ett underligt samtal. Jag trodde det var Cihan men det var det inte. Personen i andra änden verkade på något vis känna mig, och tilltalade mig som om vi hadde pratat tidigare. Med en röst som var pipig och lät påverkade av något tyckte denne att jag skulle skicka sms till honom, där jag berättade hur jag mådde, med mera. Jag la på för att sedan igonerar ett antal samtal till i ca 45 minuter.

Jag hatar när jag inte vet vem jag pratar med, jag ogillar att folk jag inte känner till har mitt nummer. Och när dom dessutom tilltalar mig som om de känne rmig blir det äckligt. Att jag dessutom inte fick tag på Cihan gjorde inte saken bättre.

Idag är dag 11 av 13, vilket betyder att min nära 14 långa dagars vecka snart är över. Det ska bli skönt och kanske kan jag slappna av lite när jag får vara ledig och slippa tänka i butiksbiträdebanor. Men, det ger iaf pengar, och det är bra. Förhoppningvis blir blir jag positivt överraskad när jag få mina lönebesked.

Jag väntar på att Cihan ska ringa upp nu, han skulle kolla upp numret och "fuck them" som han så fint uttryckte det. Okej sa jag, let me know what happens. Igår började jag allvarligt fundera på att byta nummer, vilket inte hänt tidigare. Jag är less på dolda nummer hit som ringer signaler, och dom som tycker sig känna en. Ja, kanske skulle det vara en bra idé trots allt. Jag ska fundera lite till på det. Dock är mitt nummer så bra och fint.

Nobody said it'd be easy, but nobody said it would be this hard.

Jobbardag 10 av 13 idag. Det betyder att jag är ledig på måndag och då ska jag vara ledig. Inte säga "problem yok" för att sedan inse vad jag just sa jag till. Fast, som tur nog får jag stänga både lördag och söndag vilket betyder att jag slipper öppningen på söndag.

Det knöt sig aningens i magen idag. Annika berättade att Lillen avlivas idag, och även om jag inte känner för den hästen så känns det. Det kommer upp ett antal minnen, och delar av ångesten finns fortfarande där. jag sköt dock bort tanken och fortsatte jobba med att sälja bensin och korv och tänkte inte mer på det. Men ändå, det är över ett år sedan Natasha blevc sjuk och avlivades, i slutet på September två år sedan Anemone. Tiden går.

Jag  har börjat känna av en stress nu också. Jag har 10 lediga dagar kvar tills jag flyr landet. På dessa dagar ska ett rum tömmas hos pappa och mycket mer ska hinnas med. Hur? Jag får väl ta till turbon antar jag. Men, det går. Det handlar väl mest om att komma igång. Jag får helt enkelt gör det, komma igång på måndag och tisdag.

 

When will you say yes to that?

Samtalet igår var en anings speciellt, blandat med allvar och våra onormala ljud som upprepningar. Jag hade nestämt mig att sova faktist, att kanske missa samtalet och på så sätt slippa svedan som infinner sig när jag lägger på. Men, det kunde jag inte. Det gick inte och samtidigt som det sved och kliade så blev jag varmare inombords eteråt.

Hej, jag är en nörd.


Fredag nästa anhalt

Just nu är fredag mitt mål. Då ska jag sova tänkte jag (konstigt va?) och det ska vara fint väder har jag bestämt.  Ja, på fredag är jag ledig. Om inte nu ICA ringer och behöver mig, då skulle jag säkert säga ja.

The fear or failing makes the trying even harder

Jag överproducerar i brist på annat att göra, (ja, jag är kvar på jobbet) men nu tror jag att jag ska gå. Eller jag borde väl. Mat kanske skulle vara bra om jag fick i mig? Pappa nästa med andra ord. Om dom nu inte redan ätit. Vi får allt se.


Blodsocker

 None None None None 
None None None None 
Om jag låtsas att jag är där jag är på fotografierna
finns inga tvivel om var jag ska.

Jag saknar er.
Jag saknar Anna.
Jag saknar Anemone.
Jag saknar Cihan.
Just nu önskade jag att jag jobbade med Erika,
eller att jag kunde ta en promenad till henne.

Come walk with me.


Reserverna börjar ta slut

"Emma?"
"Mm, ja."
"Är du kvar?"
"Ja, jo jag är här."
"Du tänkte. Vad tänkte du på?"
"Ingenting. Bara en massa gröt du vet."
"Men du tänkte."
"Ja."

Jag vill till sängen, kurra ihop mig och känna mig stark när James Frey bryts ner för att byggas upp igen. Just nu sitter jag kvar på jobbet fast jag slutat. Jag vet inte var jag ska gå nämligen. Till mamma, eller till pappa. Jag vill ingenstans, men vet inte alls var jag ska ta vägen.

33  gun sonra...


Fakta

4 timmars sömn (jag kunde inte sova, och anledningen till det behövert mer tid än vad jag har nu)
Hittils 6, 5 timmar i vaket tillstånd
Hittils 5 timmar på jobbet (5 kvar)

Plus att jag fått 10 timmar extra på Okq8 nästa vecka.
Jag funderar att dejta min säng när jag kommer hem.

Det värsta är att det är en rätt skön situation.

Lunch

Eller vad man nu ska kalla det. Slapp bussen i morse då pappa och Lena skulle in till stan så dom släppte av mig på Ica Glunten. Det har varit en rätt vanlig lördag med tanke på kundomfång och hemska radio program med musik hämtat från Super Mario.
 
Jag stannar i stan ikväll då jag börjar 8 i morgon bitti, Erika skulle komma förbi Lenas lägenhet en sväng och jag funderar på att fixa lite glass kanske? 

Som vanligt ringde Cihan i morse, mitt huvud var som en påse socker så det blev inte mycket vettigt sagt men det gjord einte allt för mycket. Man kan inte alltid vara vettig eller hur? Vad mer, inte allt för mycket. Jag fryser som en nakenkatt och är påbyltad som en nakenhund på promenad. Men men, det ger sig väl.

Zero sugar fast ändå inte

Jag unnar mig Brio och Coca Cola Zero (smygreklam!) för att kvällens lugn förvandlades till chaos när alla som  skulle till Gumboda behövde öl, korv och cigaretter samt chips och flera kilon godis. Nu ska jag gå hem, föra över bilder från kameran till datorn och jaa... fortsätta packa?

Back to work

Och allt vad det innebär. När jag kommer hem efteråt ska jag dock fortsätta packa tror jag. Provpacka. Det stillar saknaden, och påskyndar dygnet. Jag vill bara stiga av planet, känna den lilla paniken över att han kanske är sen (vilket jag kommer veta är dumheter sedan) Jag vill slåss med resten av passagerarna om att nå fram till min väska. Jag vill gå ut och se de flesta röra sig mot transfer bussarna. Jag vill känna pirret i magen. Jag vill känna lukten. Jag vill le.


36 dagar

"Väckte jag dig?"
"Jo, jag sov faktist."
Tystnad
"Du kan sova om du vill, jag menade inte att väcka dig. Vi lägger på."
"Nej älskling, jag sov inte tillräckligt hårt för inte vakna. Dessutom pratar jag hellre med dig än sover."
(Om det går att höra leenden görs det nu)
"Säkert?"
"Jag är säker."


Jobbar nu, har en kort lunch sedan ska jag skicka hem Anita som har ont i ryggen. Imorgon blir det Umeå och Ica Glunten för att sedan jobba på OKQ8 på måndag igen. Och på måndag är det ännu färre dagar kvar.

Torsdag

Sol idag, men dagen började ändå med att jag önskade att den skulle ta slut. Dumma förskylning! Har just ätit lunch i solen, men jeansen gjorde att det blev aningens vimmelkantigt så nu ska jag snart dra mig till fikarummet och... sova en halvtimme? Vad annars att görapå lunchen liksom?

Anna och Erika, ni har så rätt och jag vill inte ens veta hur detta skulle gå utan er! Lots of love.




(jag ska btw läsa om Tusen små bitar av James Frey. Läs den)


Bebegim

Seni cok özldim,
deli gediyorum.

 Seni Seviyorum

Puss

Hastayim / Sjuk

Igår tog jag bussen till Erika, och kvällen spenderades med att prata och prata, vilket alltid är like trevligt, underhållande och bra! Sitter nu på jobbet, har jobbat halva passet och har lunch men bristen av kunder gjorde att jag åt för en liten stund sedan, så nu är jag bara ledig. Funderar på att gå ne ri fikarummet och föröska sova bort huvudvärken då varken alvedon eller ipren, inte ens tillsammans vills bota den. Det kan dock vara pågrund av förkylningen, och då finns det inte allt för mycket att göra, bara hoppas på att den infinner sig när jag slutar jobba för dagen istället för när jag börjar.

Hela jag skriker efter Cihan, och jag vill dit nu. Det spelar ingen roll var "dit" är, bara han är där. Jag börjar få nog i 10:e gradens hetta då 2 är varmt nog för att bränna sig. Tiden får gärna gå fort nu, det bara måste den.

Nej, mer än såhär blir det inte för nu. Kanske lite senare men inte nu. Satisfied?

RSS 2.0