Tillbaka!

Hela min kropp ar glad att vara i Trabzon. Jag ater hela tiden, sover normalt , fumlar med spraket och bara mar bra. Behöver jag saga mer?

 Nu bor vi vid havet, uytsikten ar underbar och Mert har börjat prata. Me like. Me love.


Svarta Havet klar Medelhavet utan problem!

Yariın Trabzon gidiyoruz

Idag har vi köpt biljetter, biljetter bort fran Alanya! (Ja, det kanns bra!) Vi ska flyga, annars tar det 24 timmar med buss och ingen av oss ar ngt bussfan direkt (jag belv aksjuk mellan oba och alanya ıdag, bara det liksom)

Sa, jag ska snarf hem och packa det sista, har varıt packad i en vecka nu, men det ar ju lite mer som ska med. Har val inte sa mkt mer att saga just nu, da det ınte hander sa mycket. Men men, kan handa att jag aterkommer!

Baby, we're goıng down

Tidig kvall har pa Memos, och jag tror att det ar nu det ar som mest busy. Det ar ca 7, 8 bord men dom flesta ater bara och sen sa gar dom, för det blir kallt pa kvallarna nu. Det ar ratt skönt, det betyder att vi kommer hem ratt tidigt eller kan göra nt efterat.

Har haft feber som kommer och gar, och ingenting verkar funka. Jag har sovit, druckit, atit... men det ar detsamma sa jag antar att det bara ar att vanta ut det.

Som ni  vet ar Djbaset just framför köket vilket betyder att det rör sig ratt mycket mat runt mıg just nu. Det konstiga ar att jag bara ar sugen pa en sak - pommes frites! Med ost, ketchup och mayonez. (Nej, jag drack inte alkohol igar) Sa, jag antar att jag nastan maste be om det, men för det mesta kommer det da ngt battre, kött och ris för det mesta eller lite pasta. Dock har jag en massa applen i min vaska som jag mınsann bestamt mıg för att tugga ı mıg. Typ. Höhö

Jaja, kanske kommer jag tillbaka senare.

This is how we do it

    

(mer finns pa pixbox.se)

En vecka kvar

Nu tror ni jag ar pavag till att komma till Sverige eller? Men nej, sa ar inte fallet, inte an. Det ser ut som att vi blir kvar i Alanya i en vecka eller sa. Efter det sa det inga turister och sasongen ar slut sa vad ska vi göra har? Det betyder att jag snart tillbaka i Trabzon för ett tag iaf. Det ska bli kul att traffa familjen igen, speciellt Mert :).

Annars? jag ar sjuk och snart ar Cihan detsamma. Snart tror jag att jag byter huvud med nagon för huvudvarken har hallt i sıg ı snart 3 veckor (jag bara alskar det). Men men, det ger sig val tror jag, eller jag hoppas det innerligt.

Nej, nu ska jag ta och göra ngt annat. So long!

Kom nu

Fan. En bit saknas i mig. En bit som borde vara dar nu. En bit som borde ha kommit tillbaka. Helvete. Kommer det nagonsın att bli battre? Geri gel. Come back. Kom tillbaka. ♥

Film or pasta?

Nu ska jag snart ga hemmat, byta om och byta smink för att sedan komma tillbaka hıt ıgen. Funderar pa en film eller ngt före. Det skulle ju kunna vara mysıgt? Eller, skulle jag kankse ta och röra ıhop en kaka? Kan jag göra bade och?

Alskade

Jag hade inte tankt göra detta men pa ngt vis bara hander det.




None
2 ar sedan. 2 jakla ar. Och jag kan bara inte sluta sakna henne.

My Girls

Det ar eftermiddag pa Memos vilket betyder att det ar ratt lugnt. Jag ar proppfull med dolma (at dock bara 1½). Det ar lite mamma vader, vilket betyder att det ar varmt men ınte för varmt, tyvarr ar det lite molnıngt.

Igar var pappa och Lena har, det verkade sommom det gıllade stallet, och breakdansen. Cihan stajlade, Engin körde sitt race, Husseıyn ımponerade och Mami underhöll. Igar var en riktıgt bra kvall har!Om nagra dagar ska vi ta med pappa och Lena upp till Borgen, sen ville dom ata lite turkiska sötsaker sa det ska vı val kunna ordna.

Det kanns bra med pappa och Cihan. Han beter sıg mot Cihan som han gjorde mot Henke första gangerna och detta gör saker lattare, och mıg mycket glad. Lena ar sıg sjalv och lika underbar.



Det har ar mina underbara flıckor! Noelle fran Holland i vıtt och Güneş bredvid henne.
 Och visst behöver jag klippa mıg?

Fredag

Sitter rastlös pa ett internetcafe bakom Memos. Igar kom pappa och vi var och sa hej, sanu ar Cihan presenterad! Jag tror det hela gick bra :). Annars saknar jag Linda, och funderar allvarlıgt pa att skıppa sverige och aka direkt till Norge nar den dagen kommer. (Om det gar för sıg?)

Som sagt bubblar en rastlöshet inom mıg och den ar ınte trevlig. Eller kanske ar det irritation och inte rastlöshet. Ingen bryr sıg har, ıngen vısar respekt utan tanker bara pa sıg sjalv. Jag ar less pa turister, mer an nagonsın som tror att bara de ar basta vanner med folk de traffat pa en retuang under en vecka. De vet ingenting ska jag saga.

Nu ska jag försöka ta mıg ut, för jag maste röra pa mıg. En promenad kanske, men var? Och Noelle far jag ınte tag pa vilket ar typıskt.

RSS 2.0