Aşağı derin




Her zaman seni seviyorum biliyorsun


escape

Hej hopp! Allt bra?

Vi ar fortfarande i Rize, aker dock hem i morgon men jag funderar starkt pa att kanske jobba har, endast för spaet. Vilket vi besökt tva ganger idag... Bara mineralbadet (basta i turkiet, 4e basta i varlden) men mer an sa behövdes inte. Hade det inte stankt hade jag gatt dit en tredje gang, hehe!

Tjocka blir vi ocksa, höhö. En (vegetariskt faktist) tre ratters middag, samt lunch pa ett ratt pitoreskt stalle SAMT att C planerar att smugla in mat som finns i bilen i natt. Men, vi har det bra. Uppe i byn har har vi ocksa varit, kanske var det inte tankt att man ska köra bil dar men vi tog oss fram och bilen ar hel. :)


Holiday

Vi skulle aka  till en stugby och sova borta en natt, vi hamnade pa ett spahotell istallet. Cihan vantar pa roomservice och jag pa morgonpromenaden! Vi har det med andra ord bra!

Friday at Süleyman

Vi har malat, tak och vaggar, tömt en lagenhet, fyllt en annan, pa tre dagar. Vi har gjort det ratt bra tycker jag, flyttat en hel del pa kort tid och fatt upp allt fran marklage till 3e vaningen. Dessutom ar det varmt! Jag klagar inte, men det var lite tungt idag!

Annars har vi varit pa lite utflykt före det, sett film och handlat mitt i natten, bara för att. Som vanligt med andra ord. Nasta vecka blir det kanske en tur till Rize till veckan, jag jobbar iaf pa det :P

Sitter nu i baren pa Süleyman. Av nagon anledning verkar alla veta vem jag ar utan att jag sett dom men ar man yabanci sa ar man val? Det ar annu lugnt, men det blir nog mer. Just nu ar ett ratt stort middags sallskap har och har börjat med förratt, ngt som sag ut som sushi,  plus farska grönsaker, plus beyaz peynir plus ngt jag inte vet vad det ar. Blev erbjuden en tallrik men alla som kanner mig vet att jag ar ratt petig och vet jag ınte vad det ar sa ater jag ınte alltid. Kanske var det inte sushi, kanske var det bara ris men men... :)

Cihan har annars fatt en konkurent - hans 4 ariga systerson lagger beslag pa mig sa fort han ar i narheten. Inte ens hans mormor far komma i narheten om vi sitter med spel eller liknande och han vet mycket val att mitt namn ar <emma> och inget annat! Cihan kallade mig Sikström av nagon anledning och han fick minsann höra att det hette jag inte alls. Jag kan inte annat an att le, lite charmigt ar det ju!     

 

MAIA 2

Det tog drygt 24 tımmar med förseningar, men nu ar jag pa plats. Och tanka sig att det ar varmt vid svarta havet med :)

Och ja, det blev annu ett mitt allra ınnersta antligen.

Welcome to the world, Babygirl

Vi har vantat sedan nar? Sedan jul? Men vet ni? Nu ar hon ar. I gar morse kom hon, mitt första syskonbarn ♥





Hört runt omkring

Hej!


Eeh ja. Jag ar ınte den basta pa att blogga men det far blı som det blır! Jobbar paö guidat och serverar samt skıljer turkıska kockar ıfran varandra för att slippa blod, solar pa verandan och ater jordgubbar. Var ut en svang ıgar pa Kafe Kaffe och hade det  ratt trevlıgt tılls jag blev bjuden pa en drink. Det var inget fel pa den mojiton, snarare tvartom men efter att jag druckit den bara blev allt.... trakigt. Stannade ett litet tag efter det, de fran resturangen kom och tillslut aven Aina som jag hade vantat pa ett tag da. Knatade hem dar vid 2, somnade vid 3 och var klarvaken klockan 4.

Idag pa jobbet kom dock en storebrors röst fram ur en av mına arbetskamrater
- De tittar pa dig,
-Vad? Vem? Resturangen var da tom pa folk.
-Pojkarna. Pa Kafe Kaffe.

Jag skrattade och sa att det kunde vara varre. Pojkar tittar val pa allt?


Ikvall ska jag se om jag kanske kan sova lite mer an vanligt. Jag vet inte om det ar ljuset (men det borde jag ju vara van vid) eller nagot annat som skapar min ınsomnia. Jag skyller pa Cihan och hans franvaro och gör detsamma med mig. Jag saknar honom sa sjukt mycket och det blir inte mindre det blir bara mer.



RSS 2.0