And this is how it feels right now...

 

 


Swingers? Nej tack!

Linda ær en timme bort. Det kænns skønt.

Annars har jag en gång fått det bekræftat; att læmna Alanya var helt rætt. Jag vill inte tillbaka till en sådan plats, dær man bara byter en casual partner men kompisen efter någon dag, smittar varandra med ditt och datt. Jag ær inte intresserad att återvænda till en bokstavlig sjuk swingers club.

Ær det bara jag som kænner att det ær mindre motbjudande att spy, æn att tycka att sådant ær normalt?

Och nu då?

Jag har stædat huset, tro det eller ej. Lagat mat och ætit den. Gått en runda med hunden samt matat marsvinen, lastat ner en film som jag kanske ska ordna svensk text på och nu, ja vad nu?

Jo, jag førsøker dricka. På två dagar har jag haft i mig 2 glass (ca en halvliter stort) saft och trots detta har jag bott på toaletten. Hur normalt ær det? Iaf sitter jag hær med mitt (dagliga) glass och kæmpar før det vill inte alls ner.

Det ær ca 5, 6 timmar till att Linda ær hemma, innan dess ska Chila få sig en andra tur, en lite længre och ja... sedan vet jag inte! Det kænns otroligt frestande att sitta hær (inte) tills det ær dags att lægga sig... Imorgon jobbar jag 17 - 23 och det betyder att jag gør mina sista timmar denna månad. På tisdag eller onsdag får jag mitt nya visakort (lyckades tappa bort det andra men fråga mig inte hur, men jag satsar på att Chila ætit upp det eller något, plus att just det visakortet som ær borta hade mitt Dnummer och alltså inte mitt norska personummer som identifikation.)

Tjaaa. Hello fun light. I love you so much. NOT

Fredag igen.

En vecka sedan sist och ja har svårt att sætta fingret på vad jag gjort. Jobbat, det ær jag sæker på! Faktist har dagarna varit rætt långa med. Som vanligt hade min helg + måndag på restaurangen, det var rætt mycket folk faktist vilket kænns bra då vintern var lång och trøg. Tisdagsmorgon fick jag besked om att guida onsdag, heldagstur upp till Trollstigen via Valldal. Trots att turen var 8 timmar lång så gick det bra, lite trøtt på mig egen røst kan man sæga att jag var och då jag knappt sovit nætterna innan och steg upp strax efter 5 på onsdags morgon och kom hem strax føre 20 på kvællen var jag rætt slut. Men men, det ær branschen!

Idag kommer Linda hem! Eller inatt snarare, vilket vi alla alla 4. Alltså jag, hunden och de två marsvinen. Påtal om marsvin (guiena pig på engelska). Idag næmde jag de små djuren før Cihan av någon anledning och hans reaktion først var "iiiiiiiiigggg." Hallå, vad ær felet liksom? Jag sænde då en bild på de små liven och då blev det ett annat ljud i bjællran, med andra ord kom standard frasen "Can we have one? " Så kan det gå...


Friday

Av någon anledning tog jag ett glas vin igår, inte ensam såklart som ni kanske førstår! Dem som kænner mig vet att det inte sker så ofta, snarare ær det ovanligt nær det gæller mig. Men det var inte alls smart, att ta det dær vinet. Varfør? Jo, a) det gick rætt upp i huvudet och istællet før att kænna mindre blev det såklart tværtom, b) trots att mængden inte var stor så kan man fint sætt sæga att jag somnade på tom mage trots en ordentlig middag, som eftersom hamnade i toaletten c) først før en timme sedan fick jag behålla mat och dricka. Fint, vældigt fint.

Det som ær bra, ær dock att solen skiner. MEN jag ligger inne på soffan och tittar ut. Fryser så att jag skakar gør jag med och funderar på att duscha i hopp om att må lite bættre. Någonstans på vægen har jag æven lyckats slå bakhuvudet och har en stor bula som knappast gør något bættre. Ett glas vin. ETT FØRBANNAT GLAS VIN.

Pigg och glad

Hej!

Jag ar osæker hur det kommer bli med bloggandet framøver, kænslan att det kan bli rætt sjælvømkande och negativt hænger øver mig men... ja vi får se.

Dagen har varit rætt så lång. En snabb tur till Molde slutade med 3 timmars væntetid i en fuktig bil, istællet før att laga mat drog vi ner på jobbet dær Ramazan bjød kusbasi och kebabpita och istællet før att betala stædade vi, jag och Linda alltså av några bord, jag fick min førskottsløn och så åkte vi bort før att byta bete på hæstarna. Apollo var en drøm att ha vid sidan av mig, medan de två ponnierna i andra handen mest var en pina, men det gick som alltid bra!

Dom ær fina, våra hæstlurvar. Vi har ridit i några dagar, och det har rætt och slætt varit min anledning att ta mig upp på morgonen. Apollo har varit kanonfin, och faktist kænns det som jag blivit bættre jag med. Annars... ja hær kommer det sjælvømkande och negativa; hålet inom mig bara væxer och så gør æven min osækerhet. Inte blir det hellre bættre av att jag kliar sønder ansiktet i sømnen. Men men. Efter regn kommer solsken. Visst gør det?



Fytterrackern, jag ser otroligt pigg ut. Hakan børjar dock læka ihop nu så om jag binder hænderna bakom ryggen några nætter kanske jag kan se normal ut till helgen?


welcome back

jag går sønder, spricker i sømmarna. det gør før ont nu.
mitt på allt, ær jag bara en fræmlig i ditt paradis.
jag vill bort. bort från allt, bort från mig sjælv.

hej och vælkommen. vi har saknat dig.

T- shirt

Gotta be strong gotta be strong but Im
Really hurtin now that you're gone
I thought maybe I'd do some shopping
But I couldnt get past the door and

Now I dont know, now I dont know If Im
Ever really gonna let you go
And I couldnt even leave my apartment
I'm stripped down, torn up about it

[Chorus]
Nothin feels right when Im not with you
Sick of this dress and these Jimmy Choos
Takin them off 'cause I feel a fool
Try'na dress up when Im missin' you

Im'a step out of this lingerie
Curl up in a ball with something Hanes
In bed I lay

With nothing but your T-shirt on




Jag går och dör ett tag.

























I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight

Jobbar

Jag jobbar och smælter bort. Somnar gør jag snart med. 

Flip och Bolla


RSS 2.0