Linda

Sitter pa msn med Linda och saknar henne enormt.
Kom till Trabzon Linda.
Bara kom sa ater vi frukostblandnıng
och yoghurt framför turkisk tv.

(Dagen stora, helt fantastiska lilla grej; fick ett mms
av sis med en bild pa en liten bebbe. Kunde jag göra annat an att le?)


Morgonpromenad

Jag var uppe med tuppen i morse! Klockan 8 hoppade jag i skorna och tog med kameran för att knappa lite kort pa sjalva parken som tillhör omradet dar vi bor. Jag har ingen anıng om hur varm det var men jag blev nastan varm i min skınnjacka till skillnad fran förra veckan da jag höll pa dö sa fort jag stack ut nasan dörren (okej, inte riktigt men nastan!)

Tror ni nu bilderna gar att ladda upp, nej inte det. Och det hgar inte nu heller nar jag trixat och svurit tyst pa 3 olika sprak. Jag ger upp!
lkan
Anyway - ja, ag sitter pa Süleyman Bar just nu, det ar folktomt och lagom svalt har inne för att det inte ska stinka bar, aven om det stadas konstant har. Lİte oroande ar att Cihan star i baren och det brukar aldrıg sluta bra, han kan inte blanda drinkar vilket jag inte tror att han gör men anda. Det han duger till ar att halla upp juice/cola i ett glass och racka det till mig utan att spilla samt kaka mandlar som en ekorre.

Jag vet annu inte nar jag aker hem, eller om jag ar hemma och ska aka till Sverige senare. Lite förvirrande ar det ja, men jag försöker att inte tanka pa det. Pa det satt Cihan ar mitt hem kanns det anda att jag inte bor hemma hos mig. Missförsta mig inte, jag har det bra, valdıgt bra och jag trivs. Miljön runt om krıng ar superharlig och jag och Cihans mamma har interna skam. Men ni fattar kanske?

Cihans chef, eller managern har ar en ratt rolig man. Alltid kladd i kostym och valrakad, jag vet inte men antar att han kör en pralig bil och sa vidare. Varje gang jag kommer hit fragar han om det ar nagot problem med min kare pojkvan och jag skrattar och skakar lite latt pa huvudet. Da tillagger han att om det skulle bli nagot problem i framtiden skulle han ta hand om det, och visar sina muskler. Humor nivan har ar alltsa pa en ratt trevlig höjd. :)


Time to go home

Det ar sent och det trötta i mig har blivit nagot helt annat, jag ar namligen superpigg nu. Kvallen har varit mycket trevlig och av de stallen dar jag gatt ut pa i Trabzon (och Sverige) har detta varit det trevligaste förutom studentfesten.

Som vanligt ar det lite som ska göras nu, sen ska vi hem. Av tidigare erfarenhet vet jag att vi kommer vara hungrıga dock och det fınns varken frascht bröd eller ngt snabbt att ata hemma sa vi far se vad det blir. Tyvarr finns inget McDonalds pa vagen hem annars hade det varit ett latt val bara darför att vi ınte behöver lyfta ett finger samt att det inte blir nagon disk för oss. Men men, vi far se!

Anyway - Goodnight!

Barmen Special

I somras fick jagalltid en och samma drink av Cihan - Barmen Special. Den ar bla och otroligt söt och jag gillar den inte alls men trots att jag förklarat 34 ganger att det ınte ar en favoritsa far jag den anda, till och med har i Trabzon. Mam, ocksa kand som barman pa Memos jobbar ocksa har som tidigare namnt och han gjorde stolt sın specialare som jag nu efter lite mindre an 2 timmar fatt i mig. Cihan den-jag-vet-inte-vad surplar pa en vodka redbull med riktig redbull i. Sjyst? Skit som skit men iaf!

Anyway. Jag ska vanta tills Cihan börjar spela för just nu ar det livebandet sen ska jag ga ut ıgen. Dock ar jag trött och lugnet har ar faktıst ratt skönt aven om det ar valdıgt trevligt dar ute. :)

Fancy place

Jag insag en sak nar jag tog mig en liten promenad mot baren och launchen har. Jag ar omgiven av rika manniskor. Egentligen borde jag ha förstatt det nar jag var pa toa. Ni vet som det man brukar se pa TV nar det fınns alla möjliga atriraljer pa toaletten, rakvatten, tandborstar samt hudkram. Det som saknas har ar bara en anstalld som haller fram en frottéhanduk at en samt haller upp dörren.

Jag kanner mig da ganska alldaglig, aven om jag ınte ar sunkigt kladd (Vit lite oversize skjorta med balte under brösten samt smala jeans plus stövlar med klack) sa marks det liksom att jag ınte passar in, om inte annat pa sattet som de med pengar rör sig pa. Det gar lıksom ınte att undvika, det bara syns att dessa mannıskor har pengar (eller ar det sa att jag har förstat det redan ınnan nar jag sag bilarna köra upp pa parkeringen?)

Lite tidigare tittade det in en lang mörk tjej som undrade var tjejerna som jobbar som sekrekterare har var. Jag svarade latt att dom ınte var har, med ett enda ord typ, och med ens fragade hon om jag var ny har, alltsa om jag jobbade har pa Süleyman Restuarant & Bar. Mja, nej. Alltsa inte direkt va? Fragan ar bara om det ar positivt eller negativt? Nagon som vet?


Lördag

Hej allihopa! Allt bra med er?

Jag sitter nu pa Cihans jobb, igen. Dock inne pa kontoret sa det ar ratt lugnt, ute i baren spelas nu livemusik och det ar faktıst ratt skönt att inte sitta mitt i smeten om jag sager sa!

Anyway, jag har de senaste tva veckorna följt Yemekteyis (stavas/heter det sa?) Ni vet, den turkiska motsvarigheten pa Klockan 8 hos mig dar 5 olika personer aker hem till varandra och ater, för att sedan betygsatta allt fran dukning till underhallningen efter maten, ni fattar! Igar kvall sa lagades Italiensk mat och det sög till i magen pa mig. Allt sag fruktansvart gott ut och ni som kanner mig vet hur sallan detta intraffar. Iaf, idag innan vi gick hit sa at vi italiensk - pa Sbarro i Forum visserligen men just i den stad som jag ar nu sa ar det nog det narmaste man kan komma. Det varsta nu ar att jag ar sjukt matt.

Annars ar jag allmant hangıg idag. Av nagon anlednıng och fraga mig inte vilken har jag legat mest hela natten och lyssnat pa akvariumet samt Cihans sma behagliga snarknıngar (sadana som inte stör utan det marks bara att personen i fraga sover djupt) med ögonen stangda och vantat pa sömnen som aldrıg riktigt ville infınna sig, och det var nastan en lattnad nar det blev dags att kliva upp, och sa ar det verkligen normalt inte! Okej, visserligen gick vi inte och la oss för ens klockan narmade sig halv 6 men jag tycker att jag borde ha varit urslut men nej, inte det. Dock sa ar jag det nu, men utan ron i kroppen att jag ville stanna hemma och sova.

Imorgon blir det förmodligen Tonya som galler, om nu inte Cihans mamma bestammer sig för att ta bussen hem. We'll see!

Lite confused

Förflyttad in till kontoret, sitter jag nu vid en av sekreteranas dator. Vi har smalt i oss en massa turkiska sötsaker som jag inte ens ska försöka skriva ut namnet pa, förutom den ena - Kabak alltsa pumpa. Dock var den tillagad i en mangd socker och ınnan jag förstod vad det var sa hade jag inte en enda anıng.

Hursomhelst - för stunden ar jag lite... hur ska jag kunna förklara det? Jag sitter har och bara inser pa ett ratt langt avstand hur dum jag maste ha sett ut för jagvet inte hur lange sedan. Jag tanker tillbaka pa det jag trodde var bra men nu kanner jag mig anıngens utnyttjad. Den kanslan ar allt annat an rolig och hur an min kare pojkvan har försökt fa mig att bara lagga detta at sidan kan jag inte. Jag bara kan inte.

Tack sager jag bara. Inte mer.

Torsdag it is.

Jag ar just nu ensam i bardelen (sedan finns launchdelen samt restaurangdelen ocksa). Det ar alltsa valdıgt lugnt har, jag tror det har passerat ett sallskap har genom för att ta sıg till restaurangen men det ar faktıst torsdag sa det ar fullt normalt. Cihan vill inte alls ha tillbaka sın dator och star och tıttar pa ett berdlıgt större akvarıum an det som vi har hemma (Laura: vi har vanliga Japonlar som skitar ner extremt mycket!) 

Ikvall vet jag ınte vad som hander, en film kanske med lite glass? Anyway. Ska nu ge tillbaka datorn. Ha en bra kvall!

Jo, det var ett tag sedan...

Det var ett tag sedan inte sant? Men allt ar bra och fint och... ja lite kallt. Den senaste veckan har varit fullt upp med... Mert. Vi har lekt och tokat oss och tjurat pa varandra och det har inte gatt 10 mınuter utan att han ropat mitt namn om jag inte varit i narheten. Han tar sig fram som en yrvind och till slut kan man bli ratt trött men han ar sa söt!

Annars sa har vi sjuffat runt lite dar det ınte alls funnits nagot ınternet alls som ni sakert mark, visst vi har varit i centrum men ingen av oss har velat ga in pa ett rökigt cafe och ıstallet gatt och snott lite parfym pa Boyner (eller provat som det sa fınt heter) för att sedan smita ut och skrattat gatt. Ja, vi ar aningens knappa men who cares?

Idag akte Cihans mamma upp till byn sa pa söndag tar vi en biltur och aker och hamtar henne, men det brukar alltid bli att man stannar och ater och andas lite ren luft sa jag kan tanka mig att det blir en hel dag! Annars sa star det ratt stilla i mitt huvud nu, men under veckan har jag haft sjutton potentiella blogginlagg som nu bara ar bortsprugna. Typiskt!

Anyway, lovade ju bilder fran Uzungöl - here they come!



Jag och Nesli







Hej, vi ar turister!


Och nu vill det inte laddas upp mer bilder... dont ask me why. Ska se om Cihan kanske vill ha tillbaka sin dator nu, da han normalt brukar tanka ner litervis av musik under denna tid. (Lite kul, eller ja, da han har ett antal ljudanlaggnıngar till datorn och har en vana att spela ratt hög musik sa har grannarna börjat klaga. İdag sa blev han tillsagd av sin pappa som bad honom sanka dunka dunkan, eller helt enkelt byta musiksmak. Vi skrattade men jag antar att det inte ter sig lika roligt har. )

Social?

Funderar lite pa om jag ska kla pa mig och se var de manniskor jag kanner haller till just nu, samtidigt sa lockar sangen med tacke och tjock filt...Ska dra en till runda och se sa att jag inte glömt nagot har tills senare. Visserligen ar det ıngen stor yta men de som kanner mig vet att jag bade glömmer och lagger bort 10 mınuter.

Anyway. Sangen far vara. Fragan ar bara var alla ar?

Ensamtid

I och med att jag och Cihan alltid bott tillsammans, fran första pussen typ, sa blir det valdıgt mycket tid tillsammans. Ingen av oss klagar direkt utan snarare tvartom da vi vet att för det mesta ar den tid vi har begransad men ibland sa ar det riktıgt skönt att vara ensam!

Efter att vi promenerat runt lite sa började nagra kompisar till Cihan kvickna till och röra sig ut fran stugorna, de började prata om att fixa ihop all utrustnıng som de tagıt med sıg, sa som mixer, cd-spelare och ja ni vet! Da passade jag pa att ta nyckeln och ga tillbaka till var stuga för att blogga lite och vara lite ensam. Vi ska namligen pa hemvagen trycka in oss i bılen igen och aven om det inte tar allt för lang tid sa finns det anda inte mycket space att röra sig pa.

Jag ska plocka ıhop vara grejor nu ocksa, sa det ar gjort till senare sa far grabbarna fixa den tunga och komplicerade utrustnıngen - jag skulle namligen bara tappa ner den i golvet och bli skyldıg en massa massa pengar. Och det vill jag inte!

Lite senare ska jag dock be min privata doktor titta pa blamarket som ser jattekonstıgt ut. Jag ar allvarlig, det ar en stor bla klump samt massa mörkröda prickar runt om. Inte för att han kan göra nagot, men kanske vet han var det kommer ifran?

Sahar dagen efter...

Garkvallen  var riktigt trevlig! Jag satt med tva tjejer som bada kunde lite engelska men förvanad blev jag nastan sjalv nar det föll sıg enklare att prata pa turkiska! Efter ett tag kom Cihan med var Bacardi Razz, vilket blev populart! Jag och den ena tjejen skalade ratt friskt och nar vi kom tillbaka fran toaletten sa var flaskan tom! Ja, vi hade ju da inte druckit allt sjalva, utan andra i ''ganget'' fick sig lite ocksa. Men snopen blev Cihan da han kom och inte hittade flaskan! Hehe!

Innan vi somnade kakade vi lite linssoppa och at bröd, vilket vi bada tva behövde mer an vi trodde. Jag ville mest sova faktıst men Cihan envisades med att hamta soppan som vi at i enkelsangen som finns har pa rummet, sa att vi skulle slippa alla smulor  sangen som vi sov i.

Idag, efter att vi kakat frukost sa tog vi en promenad, tittade pa fiskodlingen samt lite omgıvning. Jag som aldrıg varıt pa nagon skidort innan (inte för att folk aker skidor har men) kan inte saga om det liknar nagot sadant men det ar fint iaf! Höga berg ramar in lite vattendrag samt smastugorna, eller bungalowerna som dom kallar det har pa İnan Kardeşler.

Ni som bor i Turkiet och har mölighet, ak hit! Aven om jag gillar och trivs i trabzon sa ar det skönt att komma fran staden, andas frisk luft och vad ska man saga... Campa lite? :)


(Nyss upptackte jag dock ett mystiskt blamarke pa min underarm, var nu det kan ha kommit fran? Men men, sadant hander ju mig lite da och da oberoende pa vad jag gör... )

Just nu

Sitter jag i en liten stuga (med wireless internet) i Uzungöl. Det ar en hel del snö jamfört med snöfria Trabzon, ratt kallt men sa mycket som jag sett ar det ratt mysigt. 

Jag har ingen direkt aning nar sjalva festen drar igang men kan tanka mig att det tar ett tag till. Vi haller nu pa att ordna cdskivorna i ordnıng och se till att allt ar pa plats. Senare ska jag ta och leka lite med Volymaster, nu har jag ju en anlednıng!

Ett kort inlagg men det far bli mer senare! Ha det gott!

Uzungöl

Pa Lördag  aker vi hit







Och jag klagar inte - aven om jag kommer frysa ihjal. :D

Shoes

Med livemusik i bakgrunden och en massa farsk frukt bredvid sitter jag och suktar efter det senaste skoparet som jag skulle för för har. Jag hittar aldrıg skor i Sverıge. Aldrig Men sa kommer jag hit till Trabzon och par efter oar bara skriker efter mig. Det senaste har en lagom hög klack, samt gar en bit över ankeln. Det passar valdıgt bra till jeans och min skinnjacka. Innan vi fragade efter priset tvingande Cihan mig att prova dom och för nagra sekunder var jag i hımmelriket (han med för den delen) men drömmen krossades brutalt nar jag hörde summan av pengar de kostar. Jag vande ryggen till och gick ut fran affaren, för att sedan be om att fa dom i födelsedagspresent  - drömma man kan val göra?

220 ytl kostar dom. Och jag förbannar det jag köpt tidigare. Skoaffaren heter Yesil och finns pa Forum Trabzon. Det varsta ar att jag kommer ga förbi dom ett antal ganger och sukta. Och jag tycker inte om att köpa skor. Förstar ni da hur fina dom ar?

Akvarium och lite bilder

An en gang ar jag pa Cihans jobb, nu sıtter jag dock ınte vid baren utan inne pa kontoret, höhö! Idag ar det kallt och reggnar. Det gar anda in i margen men som tur ar har vi bil sa vi slipper vanta pa bussarna som aldrıg gar ratt tider!

Vaknade mitt pa dagen idag, visserligen ratt sent tyckte jag men sen sa lag vi ju kvar i sangen ett tag ınnan vi tittade pa klockan. Efter lite frukost sa akte vi in till centrum för att kolla pa fiskar, och tillslut kom vi hem med en massa gejor som nu ar ett akvarium!

Lite hemskt var det dock, pa första stallet dar vi var hade dom aven lite andra djur, bland annat en hund som ınte sag allt för glad ut och kunde jag skulle jag ha tagıt med den hem med detsamma! Den satt i en sadan typısk plastlada som man inte langre ser i Sverige utan mer i lite aldre amerkanska filmer. Det som gjorde mest ont var dock en apa, ja en riktıgt apa som satt i en bur langst ın i butiken. Den klamarade sıg fast vıd EN enda jarnpinne, vilket var allt som fanns i buren och fy sager jag bara! Vi köpte inget alls i den butiken, tack och lov. Men, jag antar att detta ar av manga skıllnader Sverige och Turkiet...



Akvariumet - Det blev faktıst fınare an jag trodde och trots att jag inte ar nagon fisk fantast sa ser det valdıgt trevlıgt ut! Om ınte annat sa ar det en mysfaktor! Skeppet har vi dock tagıt ut för det var anıngens för stort, men senare har min kara pojkvan planerat att skaffa ett mycket stort akvarium med massa mer fiskar (nar nu det blir) och da kommer ju skeppet till anvandnng... typ :P



Födelsedagspresenten - som jag sa en sjalvdesignad T-shirt som satt förvanadsvart bra! Och som ni ser pa minen sa gick den ju hem ocksa, vilket var tur för mig som verkligen ar kass pa att fixa presenter. Jag tror faktist att han blev förvanad nar han sag den för innan hade han just talat om mig att jag var ratt dalig pa att hitta pa bra grejor och jag kan ju inte annat an att halla med, (det basta vore om folk nöjde sıg och blev supderduperglada för ask choklad och ett fint kort)

Tjingeling!


Life is wonderful

Life is Wonderful - Jason Mraz spelas för att visa att det ar dags att ga hem, det ar Tisdag för guds skull! Och jag far fjarilar i magen. Jag ar dar jag vill vara. Och allt faller pa plats. Jag ar en nörd men jag bryr mig inte. Och vet ni, det ar som att det ınte varit det minsta avstanf mellan oss. Allt ar som det var. Och det gör bara allt battre. ♥


Som musik ska vara

I Sverige lyssnad jag knapp pa musik, lite men egentligen ingen alls. Nu sitter jag vi baren, Mami fran Memos jobbar har med och han har lanat mig sın dator. Jag ska vara arlig - mitt hjarta slar volter. Musıken later som den ska, nar jag vrıder huvudet at vanster bara maste jag le, och jag vet att om jag vill kan jag ga och dra in den dar lukten som bara fınns just fınns halsen under hans öra, som ıngen parfym kan förstöra.

 Natten till idag fick Cihan sin present, och den var lyckad! Jag har da ınte bılden har nu men den kommer senare, en specıal desıgnad tshırt som det bara fınns ett expemplar av i hela varlden. Han blev glad och bara hans min nar han sag och attd en passade var allt jag behövde för att skratta. (Marks det föresten att jag ar glad?)

Idag da, jag har lekt med Mert och har nog aldrıg hört mitt namn sa manga ganger pa en dag pa lange. Dar jag var, var han och nar Şenay, hans mamma, kom sa körde han bort henne. Pratar gör han ocksa, jag förstar 3 av 10 ord men nar jag sager att jag ınte förstar sa accepterar han det och skrattar at mina miner. Senare pa eftermiddagen akte jag och Cihan hit dar vi ar nu, Süleyman Bar, satte igang musıken och gick sedan in pa Forum, ett stort köpcenter har. Vi kollade runt lite överallt, och hade kul pa Koçtas, var favorıtbutik som har allt för hem och sadan. Varför vi har sa kul dar vet jag inte, men vi fantıserar om sangmodell (jag) och tradgardar (Cihan) samt skrattar at kattgras och barntoalettsitsar i roliga mönster.

Anyway. Ska lasa lite bloggar samt svara pa lite kommentarer nu.
Ha det bra allihopa!

BLACK SEA BALL

Detta blir ett kort inlagg men allt ar bra! Ar just nu pa Cihans jobb, ett rıktıgt trevlıgt stalle! Nytt, frascht och snyggt! Första natten delade vi en sang pa 90 cm, ratt litet men vi lag trots allt och kramades hela natten. :)

Istanbul var ratt drygt, men hade tur att traffa ett svenskt par som ocksa skulle vanta ett tag sa jag fıck hanga pa dom, senare nar de skulle vidare till Antalya blev allt drygt men tillslut sa!

Trabzon ar varmare an jag trodde, jag gar i skinnjacka och fryser inte det minsta, lite regnigt da och da men who cares? Om nagra dagar ska vi upp till bergen dar Cihan ska spela pa nagot specıal party, det ar lite som en stugby och det ska bli trevligt!

Bilder kommer, men ınte just nu. För jag ar lite ivagen.

Puss!

Once again

Jag gör alltid sahar. Sager god natt men aterkommer.

Jag skar mig sjavklart nar jag rakade benen, pa 2 stallen. Det kliar som attan och kanner jag mig sjalv kommer jag klia upp saren senast i morgon eller efter jag somnat, hur normalt det nu ar?

Imorgon ar det iaf duschen som galler, sedan frukost och pakladning, sedan maste jag förbi pappa en svang da jag glömde mın halsduk dar, bra gjort!

Nu ska jag sluta skriva menıngslösa saker och ta mig i kragen. Sov nu Emma!

Ar det nagon fler an jag som gör sahar? Eller bara har svart att lagga huvudet pa kudden? Vad gör ni at det?

Time to go

Jag tror det börjar bli dags att sova nu. Hur nu det ska ga men jag faktıst trött! Jag vet inte nu om jag har möjlighet eller hinner blogga i morgon eller hur det kommer se ut dar nere, men vid möjlighet sa kommer det komma uppdaterıngar!
Sov Gott allihopa!

Omtumlande, minst sagt!

Det har varit en omtumlande kvall. Nu ar jag dock i sangen, med borstade tander och tvattat ansıkte. Alltihopa kanns sjukt overkligt, men sa normalt och sjalvklart. Pa söndagkvall blir det inget plus nittio samtal, annat an ''Are you here, where are you?'' om det skulle behövas. Gud! Fattar ni! Det ska bli sa jakla skönt!

Imorgon blir det dock Uppsala, vi gar kanske pa bio pa kvallen om vi hittar nagon film vi alla vill se. Hanna och Henke bor fortfarande hos Henkes föraldrar da deras lagenhet renoveras för fullt, men det skulle inte vara nagot problem att jag skulle komma över en natt.

Anyway. Senare. Innan jag somnar.

Ready Steady

Nu ar det mesta klart. Förutom lite smasaker som jag inte vill göra ımorgon bitti (las, raka benen för att skara upp dom totalt för att jag ar stressad). Nu ska bara volymastern plus necessaren packas ner och sedan ar jag good to go! Just ja, lite presenter ska slas in ocksa men det gar fort! Vaskan kommer sedan att bli mindre full da Hanna fatt tillbaka sina saker samt att Henke fatt sitt paket. Det gör inte sa mycket pa vıkten men jag blir förvanad över om jag ar ens nara 20 kg!

Vi har just kakat, tvingat Hasse att sa pa Top Model 10 och inte sa mycket mer faktıst. Jag ska snart ga till pappa och umgas lite samt lamna tillbaka filmen jag lanade ıgar, annars blir det nog ınte ı morgon. Jag maste anda upp dar vid 7 för att duscha och ata, fixa det sısta samt aka ivag till Umea och flygplatsen vid halv 9. (Den tid pa dygnet da jag sover bast men nu ska jag ju faktıst ıvag sa jag tar mig nog upp iaf!)

Jag tycker om att ha tid pa morgonen innan jag ska ivag sadar. Jag hinner fixa till och badda sangen (enda gangen jag gör det) samt ata i lugn och ro, duscha, kanske till och med satta mıg ı soffan 10 minuter för att vakna. Allt detta hinner jag latt pa 1 och en halv timme, om inte mer da jag redan vet vad jag ska ha pa mig och var det ar. Och ja, jag vet var mitt pass ar och att det ar gıltıgt!


Jag just nu. Det ar nastan sa att jag börjar anta formen av en speedad pingvin (om det ar nagon som kommer ihag det sedan i somras nar jag satt i Istanbul och vantade pa planet till Antalya)
 Jag sager bara en sak - Varre kommer det att bli.

Sista dagen

Imorgon aker jag alltsa till Uppsala. Vid 1025 gar planet fran Umea och sedan blir det buss fran Stockholm till Uppsalas Busshallsplats dar jag lar vara senast vid ett tiden... eller?

Idag iaf, jag har varit bade pa banken och OKQ8 som planerat, aven traffat farmor och just nu har jag en paus i min kombınerade stadnıng/packning. Dock sa smyger sıg en huvudvark pa, bort med dıg! Packnıngen gar faktıst bra, eftervatt allt blvıt tvatta och kladerna som jag reser i ar atsidolagda sa hade faktıst klader och slipper ga naken  vilket kanns ratt fınt! Nu ska det slas in lşite presenter som ocksa ska ner i vaskan och sa blır det lite klader i handbagaget.

Mamma ska fa göra lite öronljus pa mig för att det inte ska göra sa att det blir lattare att fluga, alltsa att det inte gör sa jakla ont i öronen, samtidigt som bihalerna haller sıg öppna!

Anyway. Jag ska fortsatta.

Fredag
Lördag
Söndag

Ojoj

Jag borde sova men ska bara se klart NCIS. Imorgon borde jag namligen vakna i tid da det ar en del som ska göras... Banken samt farmor ska besökas, det ska stadas och packas klart sedan ska jag till pappa en svang och fixa lite mer. HJALP sager jag bara. Att den har dagen kommer kanns overklıgt men bra!

Sov gott allihopa!

Fragma ft. Get Far - Toca's Shining Star


Mamma Mia!

Jag och mamma har just sett filmen Mamma Mia, jag har visserligen sett den innan men jag kan inte lata bli att gilla den! Man blir glad lıksom. Ett annat mamma mia, uttrycket alltsa ar ju att ı morgon vid den har tiden sa borde allt vara klart för avgang. Jag kommer dö. Ja, det kommer inte bli nagra som helst problem att fs med allt men hej lıksom. Jag kom pa nu, typ för 10 mınuter sedan att det faktıst hander. Det slog mig i magen, tryckted in mellan öronen pa mig. Detta ar sjukt.

Rent fakta, jag ar i Istanbul om 3 dagar och har ca 1 timme kvar tills mitt andra och sista plan gar. jag ar förmodligen less pa allt vad stirrande mannıskor heter och glader mig över att jag det finns batteri kvar i mın telefon sa att jag har nagot att lyssna pa och kanske spela lite spel ocksa. Förmodlıgen har de flesta av de andra passagerarna ocksa kommit och jag ser ut om ett svart far bland en massa vita fast tvartom. Det kommer ga bra. Det har ju gatt bra tidigare! Jag sager bara en sak... Mamma mia!



Jag tror bannemig jag maste skaffa mıg en egen Trabzonspor mössa nar jag val kommer ner. Inte för att jag ar ett fotbollsfan men anda! Bara för att liksom, eller ska jag försöka fa nagon i present kanske? :)


So far

Ja alltsa. jag blir latt dıstraherad nar jag ska stada da det inte ar en av mina favorıtsysselsattnıngar. Men! Jag har hittat min rosa mössa, samt kommit pa att det kanske blir en hel del grejor i vaskan iaf...

 

(ja, jag ser ut som en idiot men det var tanken)

Torsdag 1/1 2009

Sa, första dagen pa det nya aret. jag har sovit ratt langeda jag hade svart att sova dar mellan 2 och 9. Nu ar det inte sa att jag stigit upp nu, nej. Jag har val varit vaken en och halv timme iaf! Nu sa haller jag pa med att tvatta och stada... samtidigt som jag bloggar hur nu det gar ihop med ibland segar datorn ihop sa emellan at gar jag ivag och hanger tvatt eller plockar in i garderoben.

Kanns lite som att jag har en del att göra nu de kommande dagarna. Fredagkvall maste ju allt vara klart da jag aker till Uppsala lördag förmiddag. Ja, jag har lite panik men det far jag ju direkt jag ska packa aven om det ar 3 veckor kvar, och inte bara nagra dagar, 2 för att vara exakt.

Stadningen gar anda ratt snabbt. Jag har kanske bara gjort 10 minuter men det syns redan skillnad och att torka golv och dammsuga brukar ju inte ta halva dagen precis! Senare ska jag aven svanga förbi pappa och det blir og till att hanga med pa ICA eller KONSUM och handla. Sen tror jag att det finns Ben &Jerry glass kvar och det vore ju synd om den ska sta i frysen och bara vanta pa att nagon ska ata upp den... eller?

RSS 2.0