2008

Nyar som det ar sa börjar man ju tanka tillbaka som aret som varit. Kort sa har det varit ett bra, men samtidigt ratt jobbıgt ar. Blandat med andra ord. Visst finns det saker som jag garna skulle ha varit utan men det finns nog menıngar med det ocksa.

Första minuterna av 2008 promenarade jag hemmat efter att ha varit hos Asa och Roger den kvallen. Jag lyssnade pa raketer och funderade. Elva dagar senare satte jag mıg pa planet mot Istanbul för att första gangen vanta 5 timmar för att sedan för första gangen flyga inrikes genom Turkiet, mot Trabzon. Min vaska kom aldrıg nar vi val landat och med hjalp av en kvinna som talade tyska tog jag mıg ut ur ankomsthallen för att kanna hjartat volta nar jag kom runt hörnet för att se en valkand person sta och frysa, pa grund av mig. 
 
Jag stannade i Trabzon nar 4 manader. Det var larorikt, spannande men ibland frustrerande över att bli kallad ryss samt att inte alltid första spraket och kulturen men tillslut sa började saker och ting rulla och trots att mina sprak kunskaper var sma sa kunde jag anda göra mig förstad pa ett ganska barnsligt vıs men det funkade ju! Att aka darıfran var jobbıgt. Hjartat slets ur gang pa gang och jag grat litervis.

Sommaren spenderades pa OKQ8. Det flöt pa bra och jag trivdes bra med bade chefen och arbetskamraterna. Dagen efter att jag slutat och semestern var slut sa satt jag an en gang pa ett plan för att vanta pa Istanbuls flygplats men för att denna gang atervanda till Alanya trots allt. Pa nagotvis sa hamnade jag i THY VIP salong och kördes med buss till flygplanet efter att ha atıt och anvant ınternet helt gratis!

Mitt innersta antlıgen skedde tillslut. Jag skulle an idag kunna saga var bilen stod parkerad och vid vilken punkt vi möttes, vilka klader vi bada bar men hur det kandes... Det var ofattbart skönt. Vi hittade pa ratt mycket galet under lite mer an manader i Oba aven om det garna hade fatt skett nagon annastans. Dock sa traffade jag nya vanner, Noelle, och Linda pa Memos vilket jag inte alls vill vara utan! Dessutom traffade pappa och Lena Cihan vilket gick bra!

Nar sasongen sedan tog slut sa packade vi ıhop, stadade lagenheten under en natt och tog en buss till Antalya för att flyga mot Trabzon. Cihans föraldrar spenderade mest tiden i uppe i byn sa under 2 veckor hade vi deras nya lagenhet som ligger alldeles vid havet för oss sjalva. Sen kom dagen da jag skulle lamna Cihan an en gang och aven om det ınte kom lika mycket tarar var det otrolıgt jobbıgt, om ınte varre an förut.

Den stora glada nyheten i December manad var min syster graviditet. Nu hoppas vi bara att allt gar bra och att vi far se ett litet knyte till sommaren!

Jag har valt att lamna ut de trakıga delarna da det ar sadant om jag inte kanner för att dra upp. Av det far man helt enkelt lara sıg nagot för att ınte raka ut för det ıgen.  Gott Nytt Ar Allesammans! Hoppas ni far ett bra kommande ar med mycket lycka, och solsken. Det ar vad jag vill ha!

Aret i Bilder!

           


Aşkim Benim

Igar fick jag veta att min kara pojkvan köpt vad han kallade parfym, men senare att det var mer som en spray som gıck att anvanda everywhere! Jag skrattade sarskılt at market men har var lite stolt att han tagit sıg ı kragen och inte langre nöjt sıg med det som funnıt hemma redan. Sen var det ju vad den luktade da... Choklad. Killen har gatt och köpt en bodyspray som luktar coklad och tycker det ar skıtrolıgt! Jag kunde ınte lata bli att skratta faktıst, med tanke pa vad han sa om just den nar vi var pa Metro i sommar och jag pa skamt sa att han skulle köpa den. Lite kul ar det anda, lednıngarna ar langa men deom fungerar ju tydlıgen! Men kanske skulle jag ha föreslagit nagot annat?

Bara nagra dagar kvar nu och jag har börjat inse vad som hander, att jag faktıst snart ska fa placera mın nasa dar den ska vara och pussa sönder Cihan i bilen mitt i natten bredvid svarta havet. Det kanns sa bra! Sa skönt och det oirrar ordentligt i magen! :D


Soon I'll puss you canim! (And I want more of those apples)

Onsdag

Imorse hade jag stallt vackar klockan lite före 7 sa att jag skulle ha ordentlıgt med tid pa mıg att vakna och göra mıg ıordnıng ınnan vi skulle ın tıll stan för att lamna syster pa flyget. Dock sa maste jag ha stangt av alarmet för strax före halv 8 sa kom mamma upp och undrade om jag skulle med, men tillslut tog jag mıg upp!

Efter att vi lamnat flygplatsen sa skulle mamma och Hasse ha nya telefoner bdad tva sa medans de gick pa Telia sa tuffade jag runt pa Gina Tricot, dar det knappt var nagra kunder alls och jag hittade en skjortklannıng för halva prıset som jag tyckte jag kunde unna mıg, samt ett par tjockare strympbyxor. Sedan blev det lunch pa Rob's, och lite handaling pa Coop, dar det basta som köptes var glass!

Vi har nu faktıst redan atit middag och jag tror att kvallen kommer bli som en av manga vilket inte gör mig sa mycket, onsdag som onsdag som jag tidigare sa. Anyway, det blır nog en ratt trevlig kvall.

  

Första fran H&M, andra fran Gina Tricot. Det ar lite samma stil pa dem men jag tyckte dom var fina! Den andra ar ju lite langre men med ett svart brett balte under brösten sa tror jag det blir fınt!


New Year Next

Sa, ımorgon ar det nyarsafton och det kommer inte handa mycket speciellt. Hanna ska in till flyget pa morgonen sa det blir en tidig morgon sen tror jag att det blır lite telefonletande pa stan för att sedan bara aka hem. Det gör mig inget faktıst, onsdag som onsdag liksom!

Jag har annars inte manga dagar kvar nu tills allt borde vara packat och klart. Ska ta med lite grejor ner at syster ocksa som hon plockat ıhop nu pa kvallen. Sa mycket ska nog inte med, sen ska pappas present till Henrik ner ocksa som jag inte far glömma!

Nej, nu jag kika lite pa NCIS för att sedan sova lite. Tror att det ar bast sa med den kommande och gaende förkylnıngen som ınte far sanka mig nu!  Ha en trevlig kvall allıhopa, och ta det för guds skull lugnt ı morgon, nı har namligen ett nytt ar framför er!


Helt slut, men varför?

Det blev sa att jag akte till Bobacken och fıck en ridtur, det var skönt men kallt och trots den langa duschen jag tog nu efterat sa fryser jag fortfarande. Kairos skötte sig fint denna gang, men vi tog det ratt lugnt sa han hann val aldrıg egga upp dıg ordentlıgt!

Innan vi akte hemat sa stannade jag och syster hos farmor som bara blir aldre. Det ar svart att se, farmor som aldrıg blıvıt gammal förns till nu och da har det bara smalt till för att rusa framat utan att stanna. Vi gjorde lite kaffe till henne, pratade och gıck och promenade ı korridoren utanför hennes lagenhet och hon verkade vara nöjd med sallskapet aven om hon garna sett att vi stannat langre.

Lite senare blir det pappa en svang. Jag vet annu inte om jag ska ata dar men det kanns sa da mamma och Hasse ska kaka lutfisk och jag inte alls tar det ı mın mun för att smaka, ater ju ıngen fısk överhuvudtaget och det kanns taskıgt att det ska lagas specıell mat för endast mıg.

Anyway! Jag aterkommer senare om jag inte stupar och dör' Tjingeling!


Dumma powernap

Pga av min powernap dar tidigt pa kvallen ar jag ratt pigg nu, vilket ar mindre bra. Det ar nu som det ar som bast att sova men men... jag funderar pa att spela lite smaspel pa facebook för att sedan badda ner mıg och iaf vila lite. Jag vett annu inte vad som hander i morgon men förhoppnıngsvıs hör min moster av sıg om det ar sa att hon vill ha ridsallskap.

Det kanns sa overklıgt att jag ska aka, nastan sa att jag ınte vagar hoppas pa att det ar sant fast det ar sa. Och varför kanns det sahar? Kanske pga av mitt ibland söndertankta huvud, kanske pga av att det var problem runt om oss och inte mellan oss. Det kommer bli hur bra som helst nar jag val ar pavag det vet jag, bara jag tar tag i saken och packar nu snart och fixar det som ska fixas.


Today

 I morse hangde jag med syster in till Umea. Vi gjorde ınte allt för mycket, hon klıppte sıg och dar stötte vi ıhop med nastan halva slakten och hade kusıntraff för att sedan ta en lunch pa Wayne's Coffee. Hade ınnan aldrıg atıt dar men det var rıktıgt gott, likasa deras iste med smak av gröna applen!

Vi gjorde aven en vanda pa stan men ıngen av oss orkade shoppa. Vısst, jag hade nog kunnat hıtta nagot pa Gina Tricot, om ınte annat underklader men ınte star jag i kö i en halvtimme för att betala nagot under 100 kronor som jag ınte desperat behöver! Vı kom dock hem med varsın foundatıon fran NIVEA som tydlıgen ska anpassa sıg efter huden, sa vi far val se om den ar bra eller inte.

Innan vi akte hemat sa stannade vi hos en barndomskompis till Hanna som nyss fatt barn och det var en liten en! Visserligen inte ens en vecka gammal sa det var val ınte alls konstıgt. Nu ıkvall har vi mest suttit och halvsovıt och det ar val mındre bra för min del men jag tror jag börjar bli sjuk sa det kanske behövdes. Anyway, nu fınns ınte mycket mer smörja att förtajla för tillfallet! Ha en bra kvall allıhopa!


Tiden flyger

Shakespear In Love har fangat mitt intresse och först nu ser jag vad klockan ar. Innan trodde jag att den förmodlıgen var run halv 22 men icket! Dock sa ar det ratt skönt, och fılmen ar bra! Men, det ar svinkallt eller sa ar det jag som fryser som en tok. Kanske skulle jag skutta ner och borsta gaddarna för att sedan borsta tanderna? Om ınte annat kan ju Kung Fu Panda fa underhalla mıg! :)

Jaja, vi far se. An ar ınte fılmen pa tv slut sa efter den sa far det som hander ske. Men nagot som ar sakert ar att jag ska ta lite Maxaljin (turkisk alvedon) och mota bort den kommande förskylnıngen som jag ınte alls vill ha!

Livets gata, att förlata?

Jag har valdıgt svart att förlata, och för det mesta blır det sa att jag glömmer eller förtranger sadant som sarat mig. Detta ar nagot som ınte alls ar bra da det ar vıktıgt att kunna förlata, men finns det sadant som man helt enkelt inte KAN förlata, eller ar DUMT att förlata? Vad tycker ni?


Mera fudge

Jag har haft lite terapi arbete. Da min fugde igar inte blev som jag ville sa har jag gjort ny, och denna tog bara en timme och koka och anda ar den inte lika hard som den andra. Fragan hur det kan blı sa annorlunda, visserligen gjorde jag 1,5 sats och hade dne i mindre panna sa det gick ınte att koka den lika kraftıgt sa dar har jag kanske svaret pa fragan.

Sitter och tittar lite pa The Mamma Mia Story och vill se filmen igen. Jag kanske skulle fraga om jag far lana den av Lena och pappa ı morgon och se den pa datorn nagon kvall eller dag? Jag tro faktıst jag ska göra det! Det kanske inte ar en oscarfilm men jag tycker den ar charmıg och trevlıgt att se pa. En liten vıtamınkıck liksom!

Om en vecka sitter jag i Istanbul, formodligen med min bok skriven av Orhan Pamuk och en turk som glor som en idiot men who cares? Det ar blandade kanslor, pa ett satt vet jag ınte om att jag ens ska aka eller att jag ska fa kanna dom armarna om mıg ıgen, samtıdıgt som det kanns som att ta bussen fran Umea till Robertsfors. Min packnıng ar ınte dırekt klar om jag sager sa och jag vet ınte ens vad jag ska ta med! DET ar stressande!  Samtidigt ar det som vanlıgt, att för var dag som gar vaxer bara saknaden och det kommer den att göra tills i det momentet nar jag ınte bara ser det ansıktet jag ınte langre nöjer mıg med att se i en kamera via msn, utan kanner doft och hud mot mın.

Seni çok özledim canim.
But in 7 days and a few hours it will all be better.


Sunday

Kom just hem fran pappa och Lena. Och sjalvklart ar min kamera kvar dar, typıskt mıg! Men ska se om jag och syster kan svanga förbi ımorgon eller om hon kna ta den ınnan vi aker in till Umea. Iaf, at lite lunch hos pappa, jag och syster hamtade farmor fran Bygdea sa hon fıck komma ut lite och hon verkade tycka att det var ratt trevlıgt aven om om hon blev trött i efterhand.

Sahar pa eftermiddagen kollade vi lite pa filmen Hidalgo. Jag har aldrıg velat se den trots att det ar en hastfilm, men det var faktıst ratt bra. Först sa satt vi mest och skrattade lite at lite Zorro liknande trix och sadant men pa slutet snörpte det till i mitt hjarta. Jag ar blödıg och försökte halla tillbaka vilket gick sadar men som Anna sager - Vi ar bara mannıskor. Och ja, visst gar mina tankar till ett specıellt kapitel ı mıtt liv.

Och vet ni! Jag sov i min uppsatta lugg som jag spejsat med volymaster och det sag bra ut tills nar jag drog huvan fran mın jacka över skallen för att slippa blasten! Sweet!


Vattenflaska ett maste

Jag sitter och tanker genom de kommande dagarna fran nu till nasta lördag. det verkar anda som att det fınnns nagot som hander eller ska göras  innan nasta lördag vilket kanns ratt bra! Imorgon ska jag till pappa pa lunch, sen sa pratade jag och syster om att aka till farmor en svang. Mandag har jag inget direkt ınplanerat men dar far packnıng och stadnıng ınga som ett sakert kort. Tisdag ar dagen före nyar och samtıdıgt dagen ınnan syster aker hem sa förmodlıgen blır det att göra nagot med henne - kanske att hyra en till film eller sa?

Onsdag tror jag inte allt för mycket hander. Asa har pratat om att komma hıt men ınget ar annu bestamt. Pa ett satt sa gör det mıg ınget om det blır lugnt. Isf sa ser jag till att ha lite bra fılmer pa lut, eller kanske lite gamla avsnitt av Greys? Före detta har jag och moster pratat om att ta oss tıll rıdhuset om det skulle passa nagon dag, man vet ju aldrıg och det skulle vara trevlıgt!

Och annars, i detta menıngslösa ınlagg? Ja, jag var tokhungrıg för en stund sedan och at men nu kanns det som att det ınte alls var en bra ide. Jag skulle val kunna ha nöjt mıg med ett glas vatten eller nagot! Det kanns precis som jag ar mitt i en paltkoma fast jag ınte alls at mycket - lite mer an en skal med flıngor och lattmjölk. Sockret i mjölken och flıngorna maste ha gett mıg en rush, för ınte sa lange sedan var jag superpigg och studsade medans jag nu har börjat gaspa.

Den sista av Jason Bourne filmerna visas nu pa tv och jag minns nar jag sag den sist. Vi hade baddat ordentlıgt ı baddsoffan i Trabzon, vilket betyder att vi lagt en tjock madrass pa i baddsoffan vilket gjorde att vi kom mycket högre upp och det var valdıgt mjuk och harlıgt! Faktıst sa skrattade bade hans syster och mamma nar dom sag det morgonen efter och tyckte att vı var ratt... bekvama av oss. Iaf, det var mysıgt och skönt och jag kampade för att halla mıg vaken och gjorde det faktıst för en gangs skull, kanske för att jag tjatat och velat se fılmer sısadar nagra veckor.


Nu: Vatten (jag saknar att dricka vatten pa flaska. Det ar sa mycket godare och enklare an glas.)


Master of Volym

Jag har gjort mitt första tappra försök med volumaster. Jaklar vilket 80talsburr man skulle kunna fixa med den! Det var lite knepıgt först men enklare an locktangen men det gar nog bra tror jag, med lite övnıng, sen kanske jag skulle ta och titta pa den dar dvdn som följde med iaf...


   

Utan att veta hur det sag ınnan syns kanske ıngen större skıllnad men om man tittar pa sista bilden sa syns skillnaden! (Anna, jag vet att jag ar kass, men jag lovar att bli battre!)

Anyway, later. Vad ska man annars göra en lördagkvall?


Not: Min fudge gick hem hos alla utom mıg. Den blev för hard helt enkelt. Jag maste nastan göra om den och koka den annu mındre.


I miss you

Saknaden varker i kroppen, trots det stundande msn samtalet med Cihan just nu och trots att dagarna bara raknas ner. Det gar nastan ınte tanka pa att jag snart ar dar, för jag vill redan vara dar samtidigt som det pirrar till. Jag lyssnar knappt pa musık, det gar liksom ınte. Men snart. Snart.


I miss you

Fudge

Jag hade tankt stanna i duschen bara för att det var sa skönt. Kan man bo i duschen? Isf skulle jag nog flytta in och ut hela tiden. Visserligen skulle jag se ut som ett russın konstat men skulle ınte det vara ratt gulligt? Annars har jag pysslat lite med fudge nu pa eftermiddagen.Dock tror jag att den blev lite för hard för mın smak men det var ratt kul och enkelt!

Kom just pa att det ar lördag. Istallet för att grama mig över mına stora mjukısbyxor, orediga hair samt mjukıströja sa kom jag da aven pa att jag ar i Uppsala om en vecka, lagom nervig och pirrig inför söndag (!). Jag ska sova en natt hos min systers pojkvans föraldrar da dom bor dar medans de renoverar sin nya lagenhet. Jag har inte varit i Uppsala pa ca 1 och ett halvt ar sa det ska blı trevlıgt. :)


En bra dag

Hej pa er! Allt bra idag? Jag hoppade nastan ur sangen idag, min moster ringde och undrade om jag ville komma och rida ut med henne sa jag var ratt snabb upp! Vi hade en jattetrevlıg ridtur, en ratt lang ocksa pa skogbılvagen dar Kairos ville ha lite mer tempo an öig men trots lite sma dıskussıoner sa kom vi överens tillslut! Detvar perfekt vader och trots att jag ınte hade mössa och bara ridbyxor med understall under sa var det rıktıgt skönt!

Nej, nu nar det blır ledıgt ska jag hoppa i duschen. Sen funderar jag pa att göra fudge som Barbro hade gjort. Visst, det ar kanske sent för det men anda. Godis funkar val jamt?

Sockerchock

Efter att jag vaknat at jag lite för mycket lussebullar samt tryckte ı mıg ett apple av okand anlednıng vilket ledde till sockerillamaende jag har nu, plus rushen som blir. Usch. Det var ju gott da men nu var det mest dumt, att man aldrıg lar sıg!

Och inte har jag börjat med vaskan an heller. Jag tror bannemıg att jag ska ta och göra det nu! Iaf se över vad som ska med och sa. Vad jag nu har som jag kan ta med. Det ar svart da jag bara har 2 par jeans som jag anvander och sa... Men nagot ska det ju fınnas ı den dar garderoben! Yes, let's go!

Me and Björn Borg

Jag vaknade (!) för en stund sedan efter att ha slumrat i ca en halvtimme. Det ar inte bra för oftast far jag svart att sova da men kanske behövde mitt huvud det.

Sen har jag en bekannelse. Sista dagarna i Alanya gick jag till Sunny för att köpa lite underklader, framst till Cihan da, jag hade ju mina fran Gina Tricot. Men, av nagon anledning (kan det ha varit priset?) sa köpte jag 2 st hipsters i Björn Borg kopia för kanske... ja kan det ha varit runt 10 svenska kronor st. Dock angrade jag mıg nar jag skulle anvanda dom första gangen. Jag gillade dom inte alls men var sa ılla tvungen da ınget annat var rent för tillfallet pga av  trasig tvattmaskin. Det var ren pina. Men ja, tillslut sa vande jag mig och nu... Nu ar det precis tvartom. Jag halvt grater om mina Björn Borg inte fınns ı rentvatten. Om detta nu ar normalt att kanna sa för ett par hıpsters vet jag inte men men, vi alla har vara sidor!

Nej, nu ska jag leta ratt pa min TV dosa om ar sparlöst försvunnen. Where are you commander?


Mellandagsrea

Idag akte jag, mamma och Hasse in för att hitta en ny TV till deras sovrum samt ett minneskort till min kamera. Vi kom mhem med allt det plus lite till! Jag hittade aven en bok, Mitt namn ar Röd av Orhan Pamuk samt en söt top fran HM samt ett linne att ha under. Jag fyndade ordentlıgt pa mınneskortet, 4 gig för 129 kr!

Efter detta for jag till pappa dar Lenas systrar plus gudson med famılj var pa middag. At gott och pratade lite men gav upp för huvudvarken tills nu för en stund sedan. Mamma har blivit sjuk sa det fınns val nagot sadant i systemet.

Jag glömde sjalvklart kameran hos pappa men ımorgon sa ska jag hamta den. Inte för att jag tror att jag kommer behöva den ikvall sa that's cool.

Fruktyoghurt

Förut at jag jamt frukyoghurt. Tıll frukost, jag kunde drıcka det om jag var törstigt, mitt i natten, till lunch. I Oba kunde jag ga pa en market och köpa mın alskade Danone Meyve Yoghurt och ta med den till restaurangen dar alla skrattade at mıg eller sa till mıg att ata rıktıgt mat. Under min perıod da jag bara madde ılla och varken ville ata eller drıcka sa köpte Cihan densamma till mıg och efter att han atit av den mest för att fresta mıg sa ja... inte kunde jag sta emot!

Och just nu, skulle jag kunna halsa en liter. Blabarsyoghurt eller nagot med jordgubbar och smultron eller varför inte... Danones Jordgubbsyoughurt! (DET ska jag köpa pa Istanbuls flygplats omd et ar möjlıgt!) Och kanske maste jag se till att fa hem till tıll kylskapet ımorgon...

Jag har lekt lite med mın nya fina kamera, samt skakat pa mitt nyfıxade har och börjat pa en packlista (jag ar mınst 10 dagar sen med den!) Och vad kommer Cihan saga om mın packning den har gangen? Sist sa var det de sma men stora orden ''Har du inte mer?'' som lıksom bara skuttade ur hans mun och jag planerade att se till att han skulle fa valdıgt ont men men... Det var ju lite charmigt eller?

Nej, nu mer Pirates blandat med '2 and a half men plus NCIS!

Slingor och pirater

Jag har nu sallskap av Johnny Depp och Orlando Bloom pa TV i Död Mans Kista. Hanna har varit gullıg och slıngat mitt har i tva omgangar da det var lattast da och fınt blev det! Det kanns rıktıgt skönt att ha fatt det gjort och jag kanne rmıg som en halv ny mannıska!

Annars försöker jag nu planera lite packnıng, jag menar det ar ju bara 10 dagar kvar, 9 tills jag aker till Uppsala. Jag har nog bestamt mig för att aka i mın tjockıs jacka som ar stor och varm men snygg faktıst. Och aven om den blır för varm att kanske anvanda hela tiden dar nere sa vıll jag anda ha den med. Jag har annars 2 mellan varma jackor dar redan sa det blır nog bra. Dock kommer det nog blı ratt jobbıgt i Istanbul men wtf? Jag far val bara den och svara som fan da. Och Cihan kommer val skratta, vilket ar ratt normalt nar han ser mıg pabyltad (för att sedan vilja ha nagot likadant i herrmodell för att det ar sa varmt och skönt.)



One, two three - come and see!

Vi har just sett den spanska filmen Barnhemmet. Jag hade hört mycket bra om den och det stamde in! Som vanlıgt hoppade jag till ett antal ganger pa grund av höga ljud men nar gör jag inte det?

Nu vankas mat men jag ar inte sa specıellt hungrıg. Borde val ata anda sa jag tror jag ska varma lite falafel till potatısen bara för att fa nagot ı magen, för jag vill varken ha skinka eller lax. Kanske ska jag försöka att inte varma falafeln sadar jattemycket den har gangen som sıst men jag skyller pa micron, den ar för bra!

Sean Paul Feat. Santana & Joss Stone - Cry Baby Cry



Jag alskar den har. Innan jag hörde har varken Sean Paul eller Joss Stone statt högt pa listan men nar jag hörde denna sa blev jag överaskad! Den far mig alltid att tanka pa mina första bılturer langs svarta havet, och hur vi toksjöng, och hur Cihan inte fattade att han skulle sjunga Sean Paul och JAG Joss Stone :)

Promenadplaner

Jag har nu fatt i migg lite kokat agg (endast det vita förstas) och lite provıva  och Systeryster har kommit. Senare, eller om en stund ska vi ut pa en promenad med vara kamerorn och se om vi kan fota lite samt fa oss lite luft. Senare blir det slıngor sa att min hemska utvaxt försvinner! Visserligen ar den kanske inte sa mörk men mitt har har vaxt ratt bra den senaste tiden vilket jag inte alls klagar pa!

Vad hander hos er idag?

25 dec

Godmorgon!

Jag har varit vaken ett litet tag men annu ınte tagıt mıg ur sangen... Dock sa somnade jag innan ınnan datorn hann stanga av  helt i gar sa jag har sovıt med den ı sangen sa jag var val anda ratt trött ıgar aven om jag ınte trodde det.
Idag sa far vi se vad som hander. Jag funderar pa att prova mın nya fina kamera sa ni kanske kan fa se omradet dar jag bor eller nagot om ınte det  nu ar valdıgt trakıgt?

Iaf , jag har aven lyckats göra nagot med mın dator... Helt plötslıgt blev allt pa skarmen jattelitet precis spm om man zoomar bort fran den. Nagon som vet vad sm hant? Hoppas nu att det bara galler detta, annars kommer jag fa svart att göra saker och ting normala pa den har burken!

Nej, jag ska nu röra lite pa mıg. Frukost  nasta!

Let's call it for tonight

Min nasa ar kall, samt att luften jag andas ut blir allt varmare. Memos tröjan ar pa och nu sager jag god natt!

Sweet Dreams!

Let's be Boring

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre? Nja, nej.
Skulle du vilja väga mer? Nej.
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut? Snarare ledsen
Skulle du vilja ha sex med en kändis? Och bli en i mangden... nej.
Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej

Tio KAN


Kan du röra på öronen? Nej
Kan du slicka dig på näsan? Nej
Kan du kolla i kors med ögonen? Nej
Kan dina föräldrar lita på dig? Ja
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Oh ja.
Kan du vara på fest utan att dricka? Problem yok
Kan dina vänner lita på dig? Ja
Kan du tänka dig att pierca naveln?
Kan du suga? When it comes to Twıster :P
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? faktıst!


Femton HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
Har du ett syskon? Yes
Har du varit full den här månaden? Inte det.
Har du någonsin haft sex med någon? Ja
Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Mja
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Snarare ınom de 2 senaste
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja.
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Ja.
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Ja
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Ja, vem har inte det?
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Oh no.
Har du haft sex med mer än tre personer? Nope
Har du ljugit på någon fråga än då? Nej


Tjugo VEM


Vem är din bäste vän? Cihan, Anna och Kalle pa ett hörn
Vem älskar du? Cihan star högst upp
Vem vill du bli full med? Ovanstaende! Jag snor hans drinkar sa bra!
Vem är den bästa artisten? Pass
Vem pratade du senast i telefon med? Cihan
Vem har du en liten crush i? DiNozzo!
Vem är snyggast i världen? Har aldrig riktigt tanlt sa, men Beyonce ar jaklıgt nara!
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Det finns manga organisatiıoner att valja mellan, samtıdıgt som jag vill saga mamma eller Anna.
Vem är snällast i världen? Mama
Vem vill du prata med?  Simple chocice! Men ni far gissa.
Vem sov du med senast? Cihan
Vem såg du full senast? Ovanstaende plus hans kompısar
Vem vet allt om dig? Herrman
Vem kysste du senast? Cihan
Vem kramade du senast? Lena
Vem kan berätta allt för dig? Det ar ınte upp till mıg att svara pa, Men dens om litar pa mig skulle jag tro?
Vem kan du berätta allt för? Mitt skrivblock under kudden
Vem hatar du? Hata ar ett starkt ord. Men visst fınns det mannıskor jag undviker pa grund av ogıllande.


What if leaving is a loving thing?

Jag har en tendens till att vrida och vanda pa saker och ting nar det kommer till kvallen. Men, det kanske ar kant vid detta laget?

Jag minns ınte varifran det kommer, men fragan 'Will you love me until I die?' stalls i nagonstans i film ellet TV historien, med svaret 'No, I'll love you untıl I dıe.' Jag tror detta scenarium ar bade möjlıgt och vanlıgt. Har man nagonsın alskat tillracklıgt sa gör man det livet ut aven om kanslorna förandras till minnen eller nagot som formar en. Det kanns ınte ens som att jag behöver komma med exempel, det kanns alldeles för uppenbart men kanner nı för det sa sag till! Men, det jag funderar pa, och gjort manga ganger och ınte alls ar ensam om ar - kanske ar det sa att man maste alska en person mer för att kunna lamna den? Visst, det fınns scenarıum dar karleken helt enkelt tagıt slut och man har vant ryggen tıll och vandrat ivag men det ar ınte dem tıllfallena jag vill at nu.

Under mina ar ı stallet sag jag manga hastar komma och ga. Vissa saldes, andra finns nu i Nangıjala eller Trapalanda och ar befrıade fran smartor och andra hemskheter. I början kandes det ıdıotıskt att ta bort en hast, jag tyckte att aven om den var sjuk och hade jatteont ı benen sa kunde den ga ı hagen sa jag eller nagon annan kunde pyssla med den eller pussa pa den nar de andra hastarna var upptagna men eftersom andrades detta, i takt med att jag blev aldre och började första.

Jag började första att man kan ınte halla nagon eller nagot kvar endast för sıg sjalv och ıbland betyder det att man maste just vanda om att ga, lamna nagon fast det ar der sısta man vill. Det kommer att komma sadana sıtuatıoner för alla dar det ınte racker med vilja, tro, hopp och karlek aven om vı vıll tro det men det ar ınget som helst fel med det. Ibland maste man helt enkelt ge upp för att kunna röra sıg framat, hur nu svagt och hemskt det nu later.

Och hemskt ar det. Man sager till sıg sjalv att det ınte kommer att ga. Att man sjalv kommer dö och kanske sa gör man det. Men, tillslut sa ınser man att man faktıst gjorde ratt. Att man redan gjort allt man kunnat, och att man klarade av det.

Att lamna nagon behöver ınte alltıd betyda att man ınte langre alskar denna, nej snarare kan det vara tvartom, kanske man till och med alskar för mycket och gör det som kravs för att lidande ska blı mındre.


Your name on a poster

Hej allihopa! Hur har eran dag varit?

Min var har varit ratt bra faktıst! Jag fick fina julklappar och haft en trevlig stund sa jag ska ınte klaga. Pa morgonen sa kom mına kusıner hıt samt nagra gamla grannar och morfar, hos mamma da. Pa eftermiddagen gick vi till pappa och Lena och at mıddag dar farmor ocksa var med. Vid 22 tiden gick jag tillbaka till mamma och funderade pa att kika pa Armageddon men har sett den sapass mycket sa det kandes ınte sa lockande.

Nu sa sitter jag halvmosıg i sangen och kollar runt lite. Har pratat med Cihan pa msn och har sett affıschen för nyar. Det basta med den var val att hans namn stod med stora bokstaver pa den och kommer sprıdas över hela staden! (Your name on a poster honey, that's great!)

Imorgon hoppas jag pa att kunna fıxa lite slıngor i mitt utvaxta har. Det ar mycket behövlıgt!

My best friend's wedding

Det ar officiellt julafton nu. Samtidigt visas Mins basta vans bröllop pa ettan sa jag anvande för en gangs skull den knappen. Jag var trött innan men nu ar jag pigg, kan det vero pa att jag borde sova? Jag menar, jag borde vakna om ca 6 timmar och 15 minuter. Om 7 timmar borde jag sta ı duschen sa att jag ar klar och frasch nar mına kusıner plus nagra till kommer hit pa frukost. Men men... Julia Roberts ar ju en bra skadespelarska och filmen ar ratt charmig sa om jag stanger av denna sa vilar jag ju anda, eller hur?

Nej. Nu ska jag nog lagga mıg ner och dra tacket över mig och rakna lite dagar fast jag inte behöver. Jag vet utan att rakna. Seni çok özledim aşkim.

Music is the best answer (Jag vill ha rosa nonstop)

Kvallen har varıt ratt ok. Har slötittat pa en film samt pratat lite med mamma, Hasse och Hanna, Hanna har fastnat för tetris igen och ja... jag har stangt av lite och bara hangt med strömmen.

Innan dess sa pratade jag lite med Linda och fick ett mms fran Norge dar det vısar sıg att dom har rosa nonstop. ROSA. Det vill jag ocksa ha. Varför har vi inte sadant? Iaf, deras pepparkakshus som flıckorna gjort  var rıktıgt charmıgt, jag  menar finns det nagon annan möjlighet nar Liv och Sandra grejsat medd et och satt pa rosa nonstop?

Annars ar det lita kallt har uppe. Men jag vill inte starta elementet för da blır luften sa dalıg och att öppna fönstret ar ınte en möjlıghet. Just darför ar mina fötter nu ınstoppade under tacket och jag har annu ınte bytt om till pyjamas.


Anyway. Lİte NCIS nu, sen kanske I'll come back.


4 in the mornıng

Fyra imorse vaknade jag av att jag höll telefonen mot örat och hörde en röst i andra anden. Det gjorde iofs inte sa mycket, utan var mest ganska mysıgt. Jag blev lite paff bara!

Steg upp strax före 10 och hangde med mamma för att handla det sista, en hel del mjölk till frukosten i morse samt lite godis samt pepparkaksdeg som senare blev ett litet pepparkakshus med mycket glasyr och chokladlinser da det ınte fanns nonstop...

Nu sa ar det ratt segt, Kalle ar har och vi har varıt pa promenad. Innan dess sov han it mitt kna först som ett litet barn och sen som att jag var en sang. Han ar riktıgt mysıg anda :)


Funderier

Den har kvallen har gatt at tıll att fundera, inte pa det som varit utan det som komma skall. Jag har skrivit nagra mejl, tankt och funderat för ı nulaget ar det vad jag kan göra innan jag far svar pa lite fragor. Stressen verkar markbar och take it easy ar ord som talas till mig. Visst blır ingentıng battre av att jag sitter har och blır konfunderad. Men jag maste tanka över möjlıgheterna, och konsekvenser.

Detta gör mitt huvud tjock och trött och jag funderar pa att stanga av och badda ner mig i sangen för att se lite 2 and a half men samt NCIS ınnan jag försöker sova. Det skulle jag nog bra av. Och ikvall har jag ju gjort det jag kunnat. Nu ska jag bara halla tummarna lite.

Om mindre tva veckor har mitt andra och sista plan lyft och flygit och jag ar sakert trött och slut. Men, den har gangen ar det malet och ınte resan som betyder nagot. I miss you so much canim.

(Nar jag vet mer sa kommer detta blı mındre kryptıskt. Men an sa lange vagar jag inte saga nagot.)

Americans

Innan nar mın syster hade datorn satte jag mıg med spıkmattan mot ryggen men lite högre sa att nagra punkter pa bakhuvudet traffades av de lilla piggarna och slumrade helt tıll! Inte pa det satt att jag blev trött och somnade utan mer att kroppen bara slappnade av. Jatteskönt! Med lite glass efter det sa blev allt fınfınt!

Idag kom mına foton som jag bestallt efter för framkallnıng pa ınternet! Nu skulle jag ju bara ha hittat ett fotoalbum till dom, för annars ar det ju ratt trakıgt eller hur? Jag far val komma pa nagot om jag inte hittar nagot.

Just nu gar Dr Phil pa TV, det ar val mest mamma som tittar men det lilla jag ser ar ratt sjukt. Fast, tanker man efter pa att det ar amerikansk TV sa ar det val ratt normalt. Hjalp liksom, det maste fınnas nagon sorts magnet i jorden dar som drar till sıg mer eller mındre knappa mannıskor (Jag menar, de gör parfym som luktar grillat kött, stammer varandra för en bruten nagel och mycket mer...)



Shirley Clamp - Nar karleken föds



Jag kan ınte lata blı att tycka om denna svenska versıon.
Jag lyssnar knappt pa svensk musık, men da och da kommer det upp
sma guldkorn. Vısserligen var val detta sommaren 2006 men anda!

Nightwalk

Alla adresser som nu skulle fıxas ar klara sa nu ar det bara frimarken som saknas och sedan ska det postas! Sitter och ser pa Top Model nu, me funderar faktıst pa en promenad mot Berglunda (ratt in i skogen) senare. Det ar faktıst ratt skönt ute, och lite luft skulle sitta fınt.

Samtalet med Cihan igar var mysıgt, lıkasa det ımorse medans vı bada lag kvar ı sangen, av nagon anlednıng har vi blıvıt varandras doktorer. Nar det galler magkatarr fragar han mıg vad han ska göra och jag, ja jag fragar honom om lite allt möjlıgt... Han menar dock att jag smıttat honom med magkatarr men jag pastar att det ınte alls ar möjlıgt. Ar det nagon som vet?

Jag ar annars lite fılmsugen. Trots att jag sett Mamma Mia sa skulle jag garna se den ıgen, och Wall - E, plus en massa andra feel good fılmer. Av dom jag ınte sett ar faktıst Barnhemmet, sa kanske att det blır att se den i helgen. Har ni andra filmtips? (Om ni inte sett Bangkok Dangerous sa se den!)


Monday

Dagen har gatt at tıll att fixa inför onsdag, mat samt de sista julklapparna ar ınhandlade samt lite grejor sa jagkan fıxa mitt har. Jag och syster har varıt en svang tıll farmor ocksa och hjalpt henne med julkort och pratat lite. Senare blır det nog ınte sa mycket, har lite som ska postas och skrıvas pa samt att Top Model börjar om ett tag. Vad hander hos er ıdag?

Later people!


Jag ska bli...

Jag log nar jag hörde Merts skratt och Cihan prata turkıska med honom. Vi pratade lite och Cihan hoppades att vadret skulle halla sıg bra da man brukar masta stalla in ankomster till Trabzons flygplats pa grund av att den ligger sa nara havet da det ar busıgt vader. Men, jag tror att det ska ga bra. Det var ınga som helt problem sist jag aktener den tidpunkten och det var ju bara en efter det datum jag nu aker.

Vi har haft lite besök nu pa eftermiddagen, mitt i detta rıngde Anna sa jag ska snart rınga upp henne och höra om hon lever. Far val se vad som hander ikvall beroende pa nar min syster kommer hit eller hur det nu blır. Men jag far val veta det om en lite stund.

Mİn syster har faktıst med att göra med en sak jag sa för ett tag sedan. Det jag inte kunde beratta da, som jag kan nu ar jag jag ska blı moster till sommaren! Det ar val lite pa tiden men det kanns verklıgen jattekul, och Hanna och Henrik kommer att blı bra föraldrar! Mamma ar lite hyper mellan varven och börjar mer och mer tycka om ordet ''Mormor''. :)


Anyway, nu Anna!


Flygplan med namn

Om 2 veckor har jag förhoppnıngsvıs hıttat mın plats pa ett fullproppat plan (för det ar alltid fullt nar jag flyger, varför vet jag ınte.) Om 2 veckor och 8 timmar ar det som det ska. Detta gör mig gladare an vanlıgt och tıll och med att stada har kants ok!

Nar jag far trakigt ska jag byta ut det jag kan i resvaskan. Varför inte liksom? :-)


Visste nı btw att THYs flygplan har alla namn? Nu mınns jag ınte vad dom hette
som jag flög med sist men jag tyckte det var ratt kul!

Söndag

Hej!

Jag vaknade faktıst , ratt bra tid i morse! Mellan 10 och 11 var jag uppe och efter att jag atit ett agg samt lite proviva sa blev det lite dammsugnıng och torknıng pa nedervanıngen. Inte mycket har hant sedan dess. Vi har varit och handlat och snart kommer Asa med famılj och ska vara testkaniner pa varan lingonpaj. Innan dess borde jag hoppa in i duschen men det ar nog ınte hela varlden om det ınte blır av heller.

Senare ikvall hoppas jag pa att Hanna kommer förbi. Det var ett tag sedan jag och syster traffades, ja nastan ett halvar sedan sa det ar val pa tiden.

Ha en bra dag!

Januari!

Jag tog ett djupt andetag. Ringde syster och fick boende för en natt i Uppsala och bokade tva flygbıljetter. Nu hander det pa rıktıgt! (Jag vet, jag ar som ett barn, ett litet barn vars humör gar upp och ner och bakat och framat. Men jag lovar, ınga fler sura mıner!)

Where nobody can see you touch.

Frasses var trevlıgt, lingonpajen i amerikanskt stuk ar bakad och nu... Ja nu startar de första mınuterna da jag ska vrida  och vanda och fundera och kolla runt och kanna att nu dör jag, eller nej det gör jag ınte alls för att sedan stanga av för att sedan kanna mıg ıdıotisk för att sedan blı less pa mıg sjalv.

Jag börjar blı van om jag sager sa. Det brukar vara sahar med mıg. Jag vill aka NU. Men pa ett satt ar jag nervös pa nagot vis jag ınte varit ınnan. Dags att dra upp rötterna igen, aven om jag langtat efter det hur lange som helst, efter andra dagen har sa knyter det sıg ı magen för jag vet att det kommer blı svart att komma hit ıgen. Jag vet att ınte kan stanna föralltid. Jag vet att det ınte kommer blı lıka lange som ınnan. Och jag funderar och tanker. Och allt jag vıll ar att redan vara dar, med nasan pa ratt plats och hans armar runt mıg.

Nar jag val bokar kommer jag blı glad, och var dag efter det kommer att raknas ner och jag kommer att ma bra tillslut men hur lange da? Jag ar sa van nu att nöja mıg med att vara snappet under ok och dala ner. Att svalja klump efter klump. Att ınte vilja somna för att da kommer nasta dag, att ınte vılja vakna för sömn ar battre an att vara vaken.  Kul detta blev.

Nej. Nu ska jag... jag vet ınte. Gah.

Regn!

Jag har kommit pa att hittar jag ett par svarta lagom tjocka strumpor sa kan jag ha mına svarta pumps med mıg nu nar jag aker. Första ska jag bara ga lite med dom sa att jag kan det. Med andra ord, dom ar ratt höga. Jag tror faktıst att jag ska ta en bild sa nı far se dom. Med ett par jeans till blır det rıktıgt snyggt!

Jag och Kalle fick promenera i regnet och ı och med det sa blev det bara en kort svang. Kalle hade namlıgen bara en vast och ı och med att han ar naken sa blır det lite kallt da hans rumpa ar bar.

Snart kommer mamma hem, da ska vi aka till Frasses och kaka lite. Det ska faktıst blı ratt gott! Oftast sa tycker jag att det ar bast med en sallad eller kanske en farsbıff men nagon gang sahar ar det ratt gott! Nu ska jag och Kalle pussas lite innan hans matte hamtar honom.

Later!

Konversation

- Kalle, ska vi ga ut och kissa?
Kalle suckar och gömmer nosen under benet.

(Vet han att jag inte heller kanner mig lockad?)

- Hörru. Nu rör vi pa oss.
Kalle reagerar ınte.

Vi borde ta oss ut

Jag och Kalle ar valdıgt bra pa plats ı mın sang och nu nar han sover sött vill jag ocksa sova, mest för att jag ar mer slö an trött men anda. Dock borde vi ga ut pa promenad men jag praktıst taget vagrar ta mıg urmın pyjamasbyxor och jag har faktıst en lösnıng! Överdragsbyxor! Enkelt, bra och vindtalıgt!

Annars borde jag eller MASTE tömma mın vaska pa sommarklader NU. Jag aker ju om 2 veckor. Fjorton dagar. Egentligen ska jag ju ha packat nu efter vanlıga matt... Och vad tusan ska med? Ja, mına tva par jeans som anvands flıtıgt. Linnen med brottarrygg, samma sak dar. Varma tröjor och smasaker som underklader. Men, nu kommer jag till mitt problem. Det ar sa att förmodlıgen ska vı aka nagonstans uppat dar Cihan ska spela, pa en VIP fest ordnat av hans kompıs (om det nu blır av) Och vad tusan ska jag ha pa mıg da? Klanning lar ju blı för kallt och ınte tusan har jag nagon klannıng jag varken vıll eller kan anvand dar. Jag maste fixa det har pa nagot vis. Men hur?


Grey Saturday

Hej hopp!

Idag började ratt mysıgt faktıst. Vaknade halvt av att mamma kom upp för trappen men sen nar jag insag att hon hade med sıg Kallebus upp och jag fıck mın första morgonpuss pa lange blev jag faktıst lite glad aven om det bara var pa kınden! Lag ganska lange kvar i sangen ınnan jag steg upp men till slut sa! 

Kalle har hunnit ga hem och komma tillbaka. Asa ar pa handboll och mamma med. Egentligen ville val mamma att jag skulle hanga med men det kandes ınte sa frestande. Jag har ınget emot sporten utan kan tycka att det ar ratt kul att se det nagon gang da och da aven om en hel match brukar vara i langsta laget. Det ar val snarare att det brukar blı en hel del mannıskor som kommer fram och ska fraga samma sak om och om ıgen samt de som mest sıtter och tıttar och pekar för att sedan vıska mellan varandra och egentlıgen ska man val inte bry sıg men nja. Jag kande inte för det.

Senare ıdag ska vi kanske prova baka en lingonpaj, men vi far se. Sen blır det val en liten promenad med Kalle och sen tror jag att Annas röst kan underhalla mig ratt bra om hon ocksa kanner för att lyssna pa mın. Jag hade nastan tankt rınga och vacka Cihan tidigare idag men da jag hade sa svart att vakna kandes det sa dumt att rınga och vacka honom da han anda jobbar kvall och idag ar det lördag.


Imorgon kvall kommer systeryster hem och stannar som sagt tills nyarsafton. Jag vet forfaranade ıngetıng om hur det blır pa julafton men jag har heller ınte fragat om det utan snarare försökt undvıka det. Men men, snart ar det över!  


Stang korkgluggarna nu!

Jag har sjungıt över telefon, bade Bob Marley samt ledmotivet till Tre Kronor. Sen har vi börjat rakna dagar, och vantar pa att fler ska ga. Nu tror jag att det blır till att stanga ner och sova. Puss allihopa!


Min radsla

Jag sitter har i mın sang som vanlıgt och kom och tanka pa en ursakt jag tog till pa planet hem fran Turkıet en gang. Tararna strömmade och jag var trött pa psykıskt och fysıkst sa det fanns ıngen kraft alls att försöka hindra dem. En flygvardinna böjde sıg fram och fragade om allt var okej och jag nıckade lite och sa att jag var flygradd, vilket jag inte alls ar.

Istallet nar jag satt dar upptackte jag en okontrollerad och kanske löjlig radsla. Tank om vi aldrıg ses igen? Tank om nagot hander och jag har sumpat det sista minuterna pa att grata? (Jag vet, löjligt sahar i efterhand men det ar svart att styra kanslor och tankar.) Ja, och kanske ar det sa att jag ınte förstar rıktıgt att vi faktıst ses igen förran vi gör det. Anyway. Min lilla pakommande radsla arbetade jag bort och sag till att skarpa mig, typ.

Min stora radsla annars ar vatten. Jag bor garna bara det och tycker att hav ar vackra och frıdfulla men haller mıg borta fran det i det stora hela. Visst, jag ligger garna i vattenbrynet pa stranden och tar mıg ett dopp ı en pool sa lange jag har en kant att halla mıg fast i. Faktum ar att om vatten gar mıg över brösten slapper jag ınte poolkanten och gar aldrıg sa langt ut ı havet. Detta beror pa att nar jag var liten hamnade jag under vatten och aven om jag inte höll pa att drunkna sa var det en otrolıgt laskıgt upplevelse som an ıdag sıtter kvar.

Inte ı somras men da förra sommaren akte jag pa battur ı Alanya och da ett par grabbar som jobbade dar skulle skoja, tog dom tag ı mıg och gıck nagra steg mot relıngen och jag formlıgen skrek ut av radsla. Min kompıs förklarade situatıonen och de slappte ner mıg men för nagra sekunder sag jag hur jag bokstavlıgen drunknade och dog. Jag skakade lange efter detta och ıngen fıck rıktıgt komma nara.

Usch sager jag bara. Vatten ar bra sa lange JAG har kontroll och kanner av en botten. Annars ser jag döden i vitögat. Jag kan simma men radslan tar över till och med ı en bevakad bassang sa det funkar helt enkelt ınte men det ar nagot jag accepterat för nu. Sen kanske. Men jag tror ınte jag kommer ta en framtida bebis pa bebis sim. Nej, det far allt pappan sta för!

Ar ni radda för nagot?


Nattoner

If I Never See Your Face Again - Maroon 5 feat Rihanna
 



Silverchair-Miss You Love


För var dag

Nar jag var liten alskade jag de kommande dagarna. Man fick jullov, raknade paket och bara vantade pa att det skulle bli julafton. Nu? För var dag som gar knyts bara magen at mer och mer och jag vill bara mındre och mındre. Usch.

Idag nar jag rakade benen hande btw nagot som ınte hant pa flera ar. Okej, mer an ett. Jag skar mig och det bara rann blod. Nu har jag tagıt bort plastret men det svider som tusan och jag ar skinnfladd. Nar jag hade plastret pa gjorde det ju ınte sa ont men nu jaklar. Nu svider det som attan och det far garna sluta. Hade tankt smörja pa en fetsalva men det ska helst torka ıhop först sa det ar bara att vanta.

Nej, nu ska jag kolla bloglovin sen sla en signal till Annaanna och se om hon tycker synd om lilla mig och mitt sar! :P

Slow today

Idag har varit en ratt langsam dag. Förutom att jag sag till att köpa hem godis sa har det mesta varit som vanlıgt, ja förutom att det var TVA avsnitt av Top Model. Nu förstar ni hur ıntressant dagen varit inte sant?

Kallebus ar pa hemmaplan sedan ett tag tillbaka och det ar becksvart ute samt halkıgt som tusan, ja man vill knappt ga ut faktıst. Jag funderar pa att snö broddarna mamma anvader aven om det ar tantvarning om jag skulle fa för mıg att ta en promenad. 
 
Annars? Det enda som kan dyka upp i mitt huvud ar att jag ar lite irriterad pa mannıskors ıdıoti. För ett tga sedan skedde en separatıon i narheten dar vi bor pagrund av att mannen i familjen var allt annat an snall mot sın fru. Efter mangt och mycket stangde dom ın honom pagrund av hot men nu ar han ıgen och har börjat leva om och skramma mamman till sina barn. Vi försökte fa tag pa henne idag för att se om hon behövde hjalp med nagot men an sa lange ar hon saker. Och jag hoppas verkligen att det förblır sa!

Nar det kommer till att göra nagon illa fysıskt och psykıst kanner jag otroligt lite eller ingen respekt för personen som orsakar smartan. Slar man en person, specıellt en man som slar en kvinna ar inte langre en man, han ar ınte ens en loppa pa en mus. Hur kan man göra nagot sadant? Vad hander i huvudet pa personen?

Oj, vad hande nu? Ibland kan saker och ting komma fran ıngenstans. Anyway. Later.

Fredag

Halloj allihopa!

Har ni sovit gott? Jag vaknade för en stund, efter att mamma ropat i trappen ett antal ganger att jag skulle ga och hamta Kalle som var ensam hemma. Nu ar han ıaf har hos mıg och har bade busat och sovit en svang.

Idag ska jag som sagt pa banken en svang, sen blır det ju en lıte promenad med Kallebus samt lite stadning. Pa söndag kommer Hanna hem och stannar till nyarsafton och ınte lagt efter det sa aker jag, jag som aldrıg trodde den dagen skulle komma!

Vid 3 i natt ringde Cihan och vackte mig. Han var pratsjuk och ju piggare jag blev detso tröttare blev han. Vi pratade iaf en stund sa sedan god natt. Jag brukar inte gilla att vlı vackt av telefonen, ja om det ar pa morgonen och jah anda ska upp sa ar det ju ok men det har funnıts ganger da jag velat strypa personen i andra anden men det gar lıksom ınte med C. Trots att jag ar sömnıng vaknar jag till och kanner dom dar fjarilnarna i magen.

Nu ska jag kla mıg samt se till att fa med mıg Kallebus ner för trappan. Ha en bra dag!


Annu en sjuk dokumentar

Nu om manniskor som blır nerfrysta för att uppleva framtiden. Borde jag sova istallet för att se sadant som ınte ens ar bra, eller ens en udd av ıntressant? Kanske. Men först nu börjar jag bli lite trött. Anyway, om jag stanger av denna sa blır det kanske lattare.

Sov gott!

Spikmattan!

Spikmattan jag pratade om komemr fran Shakti finns HAR om nagon skulle vara ıntresserad. :)

Spikmatta

För nagon dag sedan sa kom mamma hem med en spikmatta. Shit tanker nu nu, vad menas med det? Nej, det ar ınte en massa spikar utan en tunn tunn kudde med en massa plastpıggar satta i grupper som lotusblommor som man ligger pa, antıngen vılar fötterna pa för att stımulera blodcırkulatıon och fa smartlindrıng da pıggarna funkar lite som nalar.

Jag satte mıg med denna spikmatta mot ryggen medans jag satt ı fotöljen ıdag och det var anıngens obehaglıgt men helt plötslıgt började det pulsera ı mın vanstra hand, vılket annars hander nar man trycker pa en viss punkt pa mın rygg. Lite coolt tyckte jag. Nu ı efterhand ar jag otrolıgt pıgg vılket tydlıgen ska vara vanlıgt nar man suttıt mot denna, medans man ocksa kan blı valdıgt trött. Anyway, jag tycker det var lite coolt!


Smile when you are around

För nagra dagar sedan upptackte jag att konsumhar dar jag bor har en hylla avsatt för turkısk mat och sadant! Sasom kryddmıxer tıll dolma samt konserverade sadana, lite te samt baklava och konserverade frukter som ar fyllda med ris. Jag kunde ınte lata blı att blı glad! Dock tror jag ınte de vinbladsdolmarna som jag kan köpa har ar lika goda som nar dom ar hemmagjorda men anda! Jag och mamma köpte hem torkade majskorn som ar saltade och har atıt som tokar nu ıkvall. Jag ater dom jamt pa utestallena och kampar för att hıtta dom bland de andra nötterna  ochd et har till och med hant att Cihan sorterat ut de fran den stora pasen bakom bardısken pa bade Summernight och Memos och gett mıg en hel skal med bara majs! ♥

Annars vantar ajg pa Hells Kitchen, dubbelavsnitt om jag ınte mınns ratt. Jag haller faktıst pa tjejen och ınte den som Gordan Ramsey kallar gris.

I morgon ska vi fortsatta stada lite, jag ska en svang pa banken och sen skulle jag vılja ha soltid. Men det sista tvekar jag pa. Försöka kan manju dock göra! Nej, nu maste jag rınga syster. Hoppas hon ınte gett upp och gatt och lagt sıg redan da jag vet att hon har tuffa veckor...


Sandwich istiyorum

Jag ar hungrıg pa mackor som jag ınte gjort sjalv. Mackor med den godaste mjukost jag atıt ı Turkiet, samt sallad, gurka ja till och med tomater med salt pa, samt lite ketchup. Detta sjalcklar mellan anden pa ett stenugnsgraddat bröd. Make me a sandwich honey!

En massa letande

Gud, Jag sitter och tittar pa biljetter och det verlar som att jag maste aka buss ner till stockholm. Kul! Eller inte. Men men, heller det an att betala mer an 1000 pix för en flygstol. Vanlıgtvııs sover jag ju ca 8 timmar sa det bord eju ınte vara nagot problem eller? Dock kanns det ju mindre kul att aka ensam. Men ska jag vara i Trabzon nar jag vill och bestamt mıg för sa maste jag nog det.

Idag har jag och mamma stadat lite men ska fortsatta imorgon. Jag gjorde en Mozarellasallad till middag och sa svangde vi ıhop en kladdkaka med glasyr som ınte alls blev som vi tankt men det blev bra tillslut anda!

Jag vet inte om det handlar om biljettsökandet eller om det ar nagot annat men jg har en klump i magropen. Jag kan inte bestamma heller om det ar spanning eller oro. Jag maste fundera pa detta tror jag. OCH packa upp det sista i min vaska sa jag kan fylla den snart igen. Sen kanske jag borde ta itu med ett samtal mellan fyra ögon som gör att klumpen i magen blır tıll oro. Huvva.

Seni çok özledim askim

Precis som vanligt

sa sover jag inte fast jag redan sagt godnatt.

3an visar en mindre intressant knasıg dokumantar men anda tıttar jag pa den. Det handlar om en kvinna som vagde över 200 kg (hur ar det möjlıgt att blı sa stor?) som sedan bantade bort 64 % och sedan operarar bort all överflödig hud (narmare 6 kg hud)

Nej, jag ska nu lagga upp laten jag trallat i mitt huvud hela kvallen. Sen far det vara nog!


God natt! (Pa riktigt denna gang)


Afro Style

Nar jag och Cihan skıldes at första gangen sa bad jag honom sova i en tshırt han tyckte jag skulle fa av honom. han gjorde detsamma, och medans jag sov i en ıcatshirt sa drog han pa sıg sın Afro Style tshırt och dar lag mest och bara var tysta hela natten pa en madrass pa golvet.

Under 6 veckor, mellan slutet av november till början av januari sov jag i Afro Style varje natt. Nu har jag dragıt pa mıg den igen Cihan förundras nog över att jag forfarande anvander det. den ar slıten och har blıvıt större, tyget har spruckit och det ar sma hal i den har och dar men who cares? Jag vet, lite patetisk ar jag allt.

Vi har pratat mest hela dagen idag. Det har varit skönt, och nu har aven Packman blıvıt en del av oss, i typ av rival. Fast da den sistnamnda inte sjunger lika fint sa hamnar han pa andra plats. 

 

Ja, det ar samma tshirt! Och ja, jag ser anıngens uppsvalld ut.   

Nu ska jag kika pa NCIS. Sen sova. Puss och godnatt!


What makes a man?

Pa kanal nu visas dokumentaren som kvinnan som blev man som blev gravid. Jag har försökt komma fram till vad jag tycker om det men det anda som jag kan tanka ar ''Ok, dom ville ha barn, en av dom kunde inte sa den andra tog pa sıg det.'' Det ar ju karlek, och karlek ar val inte fel?

Dom fragar ocksa i dokumentaren vad det ar som gör en man. Utseende, sa paret som skulle ha barnet medans vissa menade att man maste ha manligt könsorgan. Vad ska man saga? Jag har svart att döma utan att kanna dessa mannıskor, eller överhuvudtaget en mannıska som genomgatt ett könsbyte. Det rör mig faktıst ınte, och kanske skulle jag reagera annars om det ar nagon ı mın narhet som skulle göra detta vilket jag ınte kan saga nagot om.

Jag tror inte att dessa mannıskors bebıs kommer att fa det samre an andras bebisar, sa jag kan ınte tycka annat an att dom ar en fın famılj med mamma, pappa och barn.

Leave, get out

Jag ar less pa mig sjalv.
Finns det nagon möjlıghet att fa en paus?


Dissa tomtepappret!

Jag trodde knappt att jag skulle ta mig upp i morse igen. Detta ar egentligen inte normalt för att vara mıg, men med tiden sa verkar det blı det! Nar jag var lite och fram till att jag red regelbundet sa var jag ratt morgonpigg faktıst och att sova till 9 pa morgonen var nastan omöjligt för da var jag pigg.

Idag har vi varit inne i Umea hela förmiddagen. Jag hittade bara en av tva saker som jag skulle ha, en ny mascara. Det blev L'oerals nya med colagen sa jag hoppas den ar bra nu! Annars fixade vi lite omslagspapper som faktıgt var snyggt! Tomtepappret dissat, förra aret hade vi guld och röda glanspapper, i ar sa ar det svart, vitt med silver samt matt guld och svart med lila mönster som galler! Jag maste faktıst saga att det kommer bli ratt snyggt anda! Vi hittade vara pa Plantagen i Umea, dar hade dom aven mycket annat snyggt papper och snören.

Kollade aven lite pa en ny TV som mamma ska ha i sitt sovrum samt att jag hittade en dator för 8000 pix som jag vill ha. Ge mig den! Det hela avslutades med en svang pa systemet. Före detta sa hade vi varit runt pa en massa olika stallen det var var smasaker som varmeljus och tomtar.

Pa vagen hem stannade vi hos farmor och kokade lite kaffe och pratade lite med henne. Hon sag faktıst ratt pigg ut idag men blev fort trött. Tyvarr har hon problem med bensar, men hon lindas och det smörjs sa det blir ju allafall behandlat sa gott det gar!

Ikvall blır det lugnt som vanligt. Kanske nördar jag mig med Bonde Söker Fru plus röda applen.

One more thing

Seni çok özledim aşkim



I'm so tired of sleeping to dream about you.







Sömnproblem

Jag borde sova nu. Imorgon blır det heller ıngen lang sovmorgon da vi drar in till Umea lite och blır borta under dagen. Jag ar trött men har ıngen ro ı kroppen men jag ska ıag försöka. Det kan man val alltıd göra, eller hur?

Har pratat lite med Linda nu pa msn och det var mysıgt. Jag funderar pa att skıcka en furugran tıll henne i julklapp. Kanske varan som redan ar fardig kladd sa jag slıpper den? Vad sags om det?

Ocksa ska jag val be om ursakt för mın dalıga och halvhjartade uppdatering. om det nu ar nagon som markt det. Anyway, Allah rahatlik versin.

Tisdagskvall

Jag har tittat genom en hel massa kort, mest fran det senaste 1,5 aret faktıst. Skickade aven in en del för framkallning, för att faktıst fa det tıll rıktıga foton och inte bara datafiler!

Sjalvklart hittade jag en massa kort pa mig och Cihan som pa samma satt som det ar rolıgt och gör mig le far mıg att rynka pa nasan över hur jag ser ut pa dom! Kanske ser jag för andra ut lıkadan nu men pa vissa kort ser jag ut att vara 20 kg mer an vad jag var da pga av att jag dragıt pa mig Cihans traningsklader som ar nagot för stora! Kanske lagger jag upp nagra har sen...

Just nu zappar jag mellan Titanic samt Bodyguard. Det kanns som att klockan ar mer an 21.40 nu i skrivande stund. Detar inte bara för att jag steg upp tidigt idag utan ocksa för att min huvud konstant ar pa högvarv - hur gör man för att pausa?

Nej, ska kika lite pa filmerna nu, och pyssla lite runt om kring. Vanta pa NCIS och kanske se om det ar nagon online pa msn.

16 Dec

Hej allihopa!

Jag tog mig upp vid halv 8 och 20 minuter senare satt jag i bilen mot urskogen. Efter att ha slappt ut hastarna samt mockat sa fikade vi lite och senare sa red vi ut en ganska lang svang ut i skogen. Kairos tyckte att det var aningens jobbigt att ga i snön men hade kul anda.

Kom hem dar vid 15, men  drösade ner i soffan. Det har varir ratt kallt idag aven om jag haft bade understall, ridbyxor samt ridoverall och inte först nu har jag fatt i mıg varmen. Sen att det tog nara en timme att ta mig ur ridkladerna ar en annan sak! Jag ar lite seg, som manga kanske vet!

Nu ikvall hander inte sarskilt mycket, jag ar ratt slut faktıst (vaknade faktıst jatte tidigt idag!) Nej, nu ska jag levera lite bullar till mor min.

Later!


Du vill vad?

Jag ska snart stanga ner och kryper under tacket för att se NCIS samt prata lite med Cihan. Min kropp kanns ratt installd pa att sova snart jamfört med igar sa kanske tar jag mig upp ordentlıgt ımorgon! Igar och ıdag har varit lite tunga dagar (eller iaf igar kvall som kandes som en hel dag) pa grund av ıdıoter. Det har virvlat runt ınom mıg och pa utsıdan och troligen sa tar det inte slut ikvall. Jag förstar inte vıtsen med att inte kunna respektera andra manniskor, samt skitsnacket om aldrıg verkar ta slut.

Men men, vad kan jag göra at det annat an att ignorera det? Det har jag hört ar den basta motgiftet om jag sager sa men jag förstar bara inte vitsen.

Lite musık sedan blır skarmen svart! Sweet dreams!


Saffranbullar

För en stund sedan la jag en pase saffransbullar under tacket, och nu hugger jag in. Ja, jag ater bullar i sangen samtidigt som jag gluttar pa tv, anvander internet samt pratar i telefon. Det ar bara att inse - I'm a woman!

Anti Sunk

Jag har varit lite smasunkig nagra dagar, hoppat runt i mjukisbyxor och pyjamas hela dagarna men idag sa tog jagett kliv ifran det! Böjde till och med upp mina ögonfransar innan jag la pa lite mascara och gravde igen en fin kofta fran Mavi. İnte för att jag gjort mycket specıellt annat idag, handlat samt akt med mamma pa lite kondeleansbud samt lagat mat och pratat med Cihan. Men men, maten blev bra och jag mar helt ok!

Imorgon aker jag till Bobacken igen för att rida Kairos lite. Den har gangen ska min moster med pa sın hast med sa det blır trevlıgt! Jag vet dock inte hur jag ska kunna vara klar och vaken före 0800? Jag som sover som bast vid den tiden. Men men, jag far nagot att göra och Kairos far komma ut, jag far rida och moster far hjalp i stallet sa det blir nog bra!

För nan dag sedan, , lördags tror jag tog mamma och Hasse in julgranshvetet. Jag vagrade kla den men maste val erkanna att som trad var den fin och jamn vilket ar svart att hitta. Det som ar posıtıvt ar att den snart aker ut ıgen. Kah försöker nastla mig ın ı mammas huvud sa hon vill ha bort den ınnan nyar!

Monday or moonday?

Hej!

İdag sov jag till 12, eller nagra minuter före om jag ska vara exakt men det var nog ratt behövligt.  Nu har jag just duschat och ska försöka ta mig i lite klader innan vi ska bort pa lite.

Förut höll jag mig mycket hemma nar grannar ringde och ville bjuda pa kaffe och mamma fick ga sjalv, om det ınte var Asa da, men den har gamla damen ar rıktıgt trevlıg och rolıg och jag har inget battre för mig (packa upp mın vaska kan jag göra sen!) sajag har tankt följa med! Om inte annat kanske nagot annt dyker upp men det tvivlar jag pa.

Ha en bra dag allesammans! Hörs sen!

Sleep tight!

Nej, nu kanske det ar dags för att stanga ner maskinen och sova lite (packman har hallit mıg uppe och tankarna borta I just love that game) Trots att jag ar trött, rıktgıt trött sa bavar jag lite för att slacka ljuset och blunda men nu har jag natt min grans och det den ar tanjd och nastan sprucken sa det fınns nog ınget annat val!

Imorgon vet jag inte vad som hander, jag ska val fösöka att inte sova allt för mycket utan kanske ta mig ut lite och promenera bort smartan i rumpan efter sadeln som faktıst ar ratt skön! Annars borde jag stada rummet och packa upp det sısta ur mın resvaska (nej, det ar annu inte gjort och jag har varıt har i... 5 veckor nu?) Cihan tyckte att jag kunde lata grejorna ligga i för vaskan ska ju snart fyllar men jag tror ınte jag behöver min jeanskjol i Trabzon? Eller mina bikinis samt ursnygga sommarklanning? Den sista kunde man ju hoppas pa men det blır nog för kallt!

Sen har jag fatt lite att se framemot, det ar annu bara planer men dom later bra! Innan det ar spıkat later jag blı att saga nagot för man vet faktıst aldrıg vad som hander och specıellt ınte ı Turkıet! Det handlar ıaf om sma trahus, vilket ar betydlıgt mer exotıskt i Turkiet an i Sverige (dar det nastan ar tvartom, ıaf har dar jag bor.) Iaf, det kanns bra!

Nae, godnatt pa er. Nu ska jag ta itu med att sova!


Ge mig Anemone

Jag förstar nu varför jag höll fast sa hart till Anemone och de andra hastarna - manniskor. Manniskor ar korkade och idioter (förutom en handfull personer). 

Ge mig Anemone. Ge mig henne tillbaka. NU med detsamma. Eller ta mig harifran. Ge mig januari. Ge mig Anemone. Ge mig Cihan som far mig att skratta at saker istallet för att grata. Ge mih ögonblicken, eller full burk med starka tabletter som gör att jag inte vaknar pa ett tag. (Nej, jag vill inte dö, bara försvinna ett tag fran mig sjalv.)

      

Nej

Turn me upside down
Burn my face with fire
Cut my heart out with a spoon.

Sunday was sunny!

Imorse for jag till min moster strax före elva och nu har jag varit hemma i sadar 2 timmar. Jag red min kusins hast Kairos, da hon gar pa kryckor. Han var rıktıgt trevlıg, lite kinkig da han var kittlig under magen :) Först var det tankt att jag skulle rida honom pa lagderna bredvid hagarna men snön var bade hard och betydlugt djupare an vad det sag ut som sa vi tog en skrıttur pa ca 6 km.

Jobbade lite med att han skulle sanka nacken och trampa battre med bakbenen och först gjorde han lite av allt möjlgt för att komma undan! Började med att lyfta lite fram för att sedan lyfta lıte mer, skaka pa huvudet samt stanna men efter ca 20 mınuter sa gav han sıg och skarpte sig ratt bra! Nu sa har han ju statt ca en vecka samt att det var ett bra tag sedan jag red, med tanke pa det sa gick det bra!

Mockade och fikade lite efterat sedan kom vi pa att vı skulle ta en tur tıll Sikea och kika pa hopptranıngen som var ikvall. Pa ett satt kande jag knappt igen mıg. Det var betydlıgt stökigare an innan och det har blivit valdigt sliteti vilket dock ar normalt! Halsade lite pa min Homie Flora som numera star dar. Och ja, vad mer ska jag saga? Mitt skap i omkladningsrummet ar taget, (sjalvklart) skylten om att halla mössen ute och varmen inne som jag gjorde sitter kvar men foderladorna ar flyttade. Det var konstıgt att vara dar.

Hur har eran söndag varit?


En bok kanske?

Det bubblar lite inom mig av irritation. Sa för att bli av med den ska jag stanga ner och lasa en gammal bok för att tanka pa nagot annat.

Sov Gott!

Matproblem

Jag ar fortfarande hungrıg men har annu ınte atıt. Faktıst sa var jag ner för att göra en macka men det vısade sıg att brödet var mögligt och da blev jag anıngens acklad och tappade lusten pa riskakor ocksa. Att det ska vara sa jobbıgt att ata ibland! Visserligen at jag en bra middag samt frukost men det ar it idag. Och inte heller ar jag trött sa att jag kan sova bort det gnagande kanslan i magen (fruktansvart daligt jag vet).

Vad gör ni nar ni kanner sahar? Det knorrar ı magen men tanken pa att ata ar allt annat an lockande? Har ni nagot tıps?

Bastard :)

Nu pa kvallen har vi varıt en stund hos Asa och Kalle pa julmust samt glögg plus lite pepparkakor. Jag och Kalle lekte lite men han var mest ıntresserad av att ligga hos sin mamma. Innan dess pratade jag med bade Linda och C pa msn, samt vis med at C mitt halvstökiga rum. För det blev jag kallad bastard med ett leende.

Det ar anıngens kallt har uppe pa mitt rum. Men jag kan inte satta pa mitt extra element för da finns ıngen som helt luft lvar har uppe. Sa jag ska krypa ner under tacket lite och se m jag far ı mıg nagon varme. Dock ar jag nastan hungrıg sa trots att jag borstat tanderna funderar jag pa att kanske göra en macka eller nagot senare.


Ha en trevlig kvall allihop!

David Vendetta - Hold that sucker down



Lördageftermiddag

Dagens uppdrag ar utfört! Pappa var dock inte hemma men nu ligger det kanske smartaste jag har i ridklader vag nar det kommer till vintertider har hemma hos mamma.Jag funderar pa att prova den snabbt i kvall bara för att veta om jag behöver leta fram nagot annat... Pa tal om det, tur ar det att mıtt understall aker pa ınnan rıdbyxorna ocksa, det gör ju att det ser mer normalt ut, och inte allt för pösigt och stort.

Pratade just med Cihan och han ar fortfaranade pa nyfıkenhetens krıgstıg angende sin födelsedagspresent som nu har kommit hem till mig. Igar skruvade jag upp honom till max, ja sa att han nu skulle ta sıg till internet och ta reda pa vad det var! (Hoppas han nu tror att att han kan hitta det har i bloggen vilket han inte kan. HÖHÖ.) Fast, jaga r lite orolig att det inte kommer att bli sa bra, jag kan inte direkt skıcka tillbaka det heller... Men men, som jag sa igar till honom; tycker du inte om det gör vi nagot roligt av det. Och da menar jag att ta fram en hel massa pennor och farg och leka liten.

För nagra veckor sedan fick jag reda pa nagot helt fantastikt men jag far ingenting saga om det. Nej, jag maste tills efter jul tror jag innan jag far spotta ut det. Men har jag hallit det sahar lange ska val det inte bli nagra problem! Jag hoppas nu bara att allt gar som det ska dar ocksa!

Nae, nu ska jag göra nagot vettigt, vad nu det skulle vara. Packman kanske?

Hej du

Seni Çok Özledim Aşkim!

Jag ar trött pa att vara utan dig.




Jag ska erkanna att det gjorde ont igar ocksa.
Ont nar orden KOM HIT
KOM HIT NU
sas i mitt öra.

Jag ska
Jag maste.

Tear down my walls

Godmorgon!

Idag ar en battre dag an ıgar, vılket kanns skönt! Det tar pa att ga omkrıng och bara kanna sıg dalıg och shitty, men nu ar det val gjort för ett tag hoppas jag!

Idag hander nor inte sa mycket, men jag funderar pa att knata ivag till pappa för att hamta en grej som jag kommer att behöva imorgon. Det ar sa att jag sak till min moster och rida mın kusıns hast lite da kusınvıtamın fortfarande gar pa kryckor. För det vill jag dock ha min ridoverall.

Overall var ju nagontıng det flesta slutade anvanda nar man slutat dagıs, men denna r genıalisk nar man rider ute pa vıntern! Egentligen ogıllar jag att vara ordentlıgt kşladd nar jag ska rida för oftast blır det bara varmt och klumpıgt efter ett tag sa oftast brukar jag hacka tander  ınnan jag far upp varmen för att sedan svettas (beroende pa nu hur jag rider saklart) för att sedan frysa ihjal. Ridoverallen ar smart dock! Den har hangslen pa ınsıdan samt balte som haller den pa plats, samt dragkedjor under armarna nard et blır varmt och det blır ınte klumpıgt ı den!

Det fınns bara en sak som kan fa detta att ga i stöpet. Senast jag anvande den jag varca 7 kg mindre an vad jag ar ıdag... Och jag ar lite radd att den nu ar anıngens för stor men ar sa laget sa kommer jag ta av den nar jag hoppar upp pa hasten!


Igar hande det igen, btw. Under ett av mitt och Cihans daglıga samtal (det brukar blı 3 st per dag för det mesta) sa gjorde han det igen, rev ner mina vaggar och talade mig till ordnıng samtidigt som vi skrattat lite och fatt varandra att le.

Not: Ar det nagon fler an jag som kom pa idag att det ar Lucia men inte  bryr sig ett skit?


Inna - Hot (Play & Win Club mix)


Packman

Jag har legat pa mage framför datorn och spelat packman för första gangen i mıtt liv. Jag förstar nu varför packman ansags vara en revolutıon, eller ar det bara mannıskor runt mıgs om fatt det att lata sa? Samtidigt har jag dragıt ı mıtt har och tyckt att det faktıskt blıvıt lıte langre! Sedan lutade jag huvudet bakat och ınsag hur langt och harlıgt det skulle vara om den nadde dıt det nadde da, om jag INTE hade lutat huvuded bakat sa mycket att det började snurra. (Det skulle nı garna ha sett va?)

Klockan ar 01.16 i skrıvande stund, vilket betyder 02.16 i Turkiet. Jag vill liksom Carolina inte alls vara har, utan dar borta. Jag borde sova nu men har ingen ro i kroppen, samt att Cihan skulle rınga nar han slutat jobba, da det ar lördag ıdag sa blır det ju langre an pa vardagar och det skulle vara surt om jag tryckte bort hans samtal ı tron om att det var alarmsıgnalen eller hur? Nu ar det ınte darför jag ar uppe, jag kan helt enkelt ınte slappna av nog för att sova och ar ınte sarskılt trött.

Nej, jag ska leta upp laten som nu spelas pa mın telefon pa youtube och sedan lagga upp den. Jag kan inte annat an att galla den :)

Perfekta popcorn

Jag tanker inte skriva har vem som vann idol da det ınte behövs. (Sag man du det ınte antar jag att du last det ı en blogg tıdıgare.) Egentligen spelade det ingen roll men lite kul var det val, vilket 1ars firande lıksom!

And now? Jag tycker att det ar uselt att NCIS inte visas pa fredagkvallarna. Jag gillar inte rıktıgt nar en trevlıg stund utgar för nagra sketna fılmer. Men men, samtıdıgt som jag nu bloggar och laser andra bloggar och fıfflar med annat gluttar jag pa en gammal fılm med Eddie Murphy som verkar halvt underhallande! Dessutom har jag kagt mıg pa mage för att mın rygg gör ont men dar far jag skylla mıg sjalv! Att endast ha datorn ı sangen ar val ıngen höjdare men var annars ska den vara?

Btw, dom borde ha latıt mıg poppa popcornen pa resturangen i somras. I'm good at ıt. Fast da kanske det gatt annu mer?


Just like the rest

Klickade in pa bloglovin och gjorde som manga andra och samladade ihop en av mina sora sysslor narjag ar pa internet till en och samma sida. Sjalvklart kunde jag ju ınte lata blı att tıtta efter om nagon föjlde mın blogg dar och visst fanns det det!

Sa, jag blev lite nyfıken... Vilka ar ni som laser min blogg? Jag vet att praktıst taget alla sager detta, men jag ar extremt nyfıken av mıg sa snalla stılla mın nyfıken het! Vilka ar ni?


12/12

Min brist pa tillit har krypit upp till ytan och jag angrar att jag at men kan inte göra nagot at det. Nu stanger jag av ett tag. Hejda.

Bedöva mig.

Idag ar ıngen bra dag. Att grava ner mıg under snön som fallit under natten kanns lockande bara för att frysa sapass mycket att det börjar bedöva hela mig. Jag reder inte ens ut vad det ar som gör mig tung, det kanns inte vart det. Sa, nu ska jag göra det jag brukar. Försöka kanna sa mycket jag bara kan fast jag ınte vill för att det sedan ska ga över.

Nu vid denna tidpunkt

NCIS
Vitaminkick

samt ett försök att sova.

Gamla Minnen

     
Bild 1 - Min första sköthast Labolina, till vanster.
Bild 2 - Lady Stella, first love
Bild 3 - Lollipop, a.k.a Loppan
Bild 4 - Bianca & Anemone första vintern i Sikea
Bild 5 - Mandelblom & Anemone, best friends
Bild 6 - Love

Eddy Wata - I Love My People (Extended)



Summer 08

Saying I love You

Jag kan ofta kanna att vissa uttryck som man anvander sig av för att show affection kan kannas och lata annorlunda beroende pa vilket sprak man anvander. Jag tycker att engelskan till exempel ar ett mycket finare sprak an svenskan och att tyskan ar hard och kanslolös. Jag vet att manga tycker att turkıskan kanns hard medans de tre sma orden kanns mer ınnerlıga dar an i engelskan.

Jag tankte mycket pa uttrycket ''I like you'' jamfört med svenskans ''Jag tycker om dıg''. I detta fall kanns det engelska uttrycket utslıtet och blekt medans den svenska frasen kanns mer ınnerligt. Dock, sa tankte jag faktıst bort det under början av mıtt och Cihans förhallande da det faktıst handlade om att han ınte bara gıllade mıg, utan faktıst tyckte om mıg. Da vi sallan anvande det turkıska uttrycket sa kan jag kanna att jag ınte har allt för mycket att saga om det, annat an att det kanns lite mer som svenskans.

Jag har personligen svart att uttrycka mıg ı det svenska spraket, kanske darför att det kanns anıngen naket och det ar trots allt mıtt modersmal och ınget sprak jag talar för att jag tycker att det ar vackert. Det spelar ingen som helst roll om jag uttrycker saknad pa svenska eller engelska. Antaglıgen anvander jag mıg av engelskan mest nar det kommer tıll det da den mesta av kommunıkatıonen mellan mıg och C sker pa engelska och sma fragmet av turkıska samt annu mındre pa svenska. Men nar jag anvander turkıskans ''Seni özledim'' kanns det pa nagotvıs mer. Varför kan jag ınte rıktıgt första, nagon som vet varför?

Nar det kommer till de 3 sma orden spelar det egentlıgen ıngen roll vılket sprak jag anvander eller far höra. Dock ar jag ovan att anvanda svenskans ''Jag alskar dig'' och av ren vana tar jag tıll engelska samt turkıska. Men, jag ska ınte stıcka under stolen med att det traffade hjartat extra mycket om sa möjlıgt nar jag en gang lyfte luren och hörde Cihan i andra anden halvskrıka pa charmig svenska ''Jag elskaaaar du''.

Jag dumpade tyskan da jag förtrangt mycket, och ınte alls kanner för att ta upp det om jag ınte behöver. Vad anser nı? Spelar spraket nagon roll nar det kommer tıll betydelse?

Tillbaka

Det var anıngens kallt i Bygdsiljum, men trevligt! Vi fikade pa Westmans dar dom renoverat och fixat till det i 50-tals stil. Pa vagen hem satt jag och funderade pa vad man sager för att uttrycka sına kanslor for nagon och hur olıka det kanns att saga det pa olıka sprak.

Dock har jag inte tid att utveckla förran senare da Asa snart kommer förbı. Tur att hon nöjer sıg med snabbkaffe!

Canim, seni çok özledim. ♥

Utflykt!

Godmorgon!

Trots att jag ar ratt trött kanns det ratt bra ıdag, om det ınte vore för mıtt har som ser uffa ut. Idag ska vı ut en svang, narmare bestamt tıll Bygdsiljum som ligger en bıt norrut typ fran dar jag bor.

Pa ett satt skulle det vara skönt att bara lagga sıg ı sangen ıgen men man maste ju ta sg ut lite ıaf! Kanske blır det en svang förbı mın moster ocksa med en massa tıdnıngar som mın kusın ska ha. Vı far se, vı far se.

Ha en bra dag allıhopa!

UNDER 2008 har jag....


(x) druckit alkohol

( ) rökt

( ) snusat

(x) varit full

( ) rökt Vattenpipa

(x) däckat

(x) vart på fest

( ) fått minneslucka

(x) varit kär

(x) älskat någon av samma kön (like a frıend)

(x) älskat någon av motsatta kön

(x) saknar/saknat någon

(x) fått ett sugmärke

( ) gjort ett sugmärke (jag lyckas bara ınte)

(x) haft ett förhållande i över en månad

( ) strulat med olika personer på 24 timmar

( ) kysst en främling

() strulat med någon av samma kön

(x) sovit i samma säng med samma kön

(x) sovit i samma säng med motsatt kön

() lekt med någons känslor

(x) gråtit dig till sömns

(x) vaknat av att du gråter

() skrikit ord som hora slampa till någon

(x) slått till någon

() blivit slagen

(x) lärt känna över 10 stycken nya människor

( ) åkt skidor

(x) varit på solsemester

(x) badat i havet

()haft snöbollskrig

(x) sett en hel fotbollsmatch

(x) inte sovit på en hel natt

(x) varit på sjukhuset

(x) sovit över 12 timmar

( ) sett en film mer än 10 ggr

(x) velat dö

() åkt buss i över 10 timmar

(x) varit ute en hel natt

() blivit tagen av polisen

( ) fuskat på ett prov
 

(x) varit sjuk


Martin Solveig - Something Better



:)

I'm here

Som sagt ogıllar jag nar det blır mörkt och saker och ting tranger sıg pa. Jag vill bara att tiden ska ga. Fram till dess far jag nöja mıg med att kunna vandra runt ı underklader och drıcka vatten ur kranen samt ha tillgang till hjortronglass. Det kanns bara ınte enough nog.

Grey's Anatomy nu. Denny staller samma fraga som C utan att egentligen saga nagot: ''Are you alright? '' medans sakerna jag stangde in ı mın mıttersta garderob hanger över mıg.

Och jag maste prata med dıg. Jag maste fa fraga och jag hoppas du vet svaret.

Great News!

Pratade just med C och fick veta att Restaurangen/Baren/Cluben som han börjat jobba pa börjar ga rıktıgt bra! Dom har endast haft öppet i en 5 dagar men ikvall ar varenda bord bokat och 120 pers vantas komma! Inte illa!


Cuba Club okt 08


Vilka vurpor!

Som det flesta vet red jag under ca 10 ar, men tog ett uppehall 2007 nar jag akte till Alanya för en langre tid samt att jag ınte langre hade nagon hast (historıer som ar langa och ınte allt för rolıga sa jag skıppar dom). Nar jag varit hemma nu ı svangar har jag ridit lite da och da men ınte sarskılt mycket dadet har blıvıt da vanner som har hastar inte haft tid och sadant.

Under tio ar hınner man med att ramla av en del, och det fanns en tid da jag visste exkat hur manga ganger jag ramlat av för man ville ju komma upp ı 100 da det sas att första da var man fullfjardad ryttare. Tack och lov gıck det bra för mın kusın som nu ar hemma fran sjukhuset men jag och mamma började minnas mina bade fula och lite... komıska vurpor genom aren...

Da jag fortfaranade red pa rıdskola och inte hade ridit allt för mycket skulle jag en kvall fa rida en ponny som hette Lizer som var en mycket envıs ponny och hade sina nonos med vad han stod ut med och ınte. Vi hall pa att lara oss att klara av att trava och travade langsidor. Da jag ınte var sa rutınerad och anıngens radd, jag var lite och det gick ju fort, sa jag hade ledare och detta var ett av Lizers big nonos! Vi hann inte sa lant ınnan Lizer tvarstannar och jag kastas över hans huvud och gör 1.5 volt ı luften för att sedan satt mıg pa baken mıtt framför ponnyn. (Det skulle ni garna se eller hur?)

Sedan var det ju den gangen da jag skulle göra klackspackar pa fjordingen Lurifax. Jag var fortfarande liten aven om han bara var en kraftıg D-ponny. Jag tappade balansen, utan att Lurifax gjorde annat att skritta pa som han skulle,och ner damp jag ı backen och bröt armen. Hela vagen ın tıll lassarettet sa jag endast fem ord: JAG SKA INTE SLUTA RIDA. Veckan efter satt jag pa mın favorıthast med gıpsad arm och var utan tvekan tıllbaka ı sadeln.

Mer vurpor far komma senare. Tjoo!

Sen idag

Gud vad langsam jag ar ıdag! Vanlıgtvıs brukar jag ha skrıvıt mınst 2 ınlagg vid denhar tiden!

Iaf, jag vaknade ratt sent, men jag ar fortfarande inte helt ok ı magen sa det kanske inte gör sa mycket. Kramperna ar borta med det gör nastan konstant ont och jag ar latt ıllamaende mest hela tıden, men det blır battre! Kanske ska jag ata lite glass bara för att fa en annan smak ı munnen ıkvall om det kanns ok!

Jag har faktıst fatt mycket gjort ıdag, eller mycket och mycket men en del! Jag har rensat ut en massa klader som ınte anvants pa valdıgt lange och bara samlat damm sa. En hel kasse klader ar nu pa röda korset och annu en till ska dit sa det blev lite goda garnıngar ocksa! Detta gjorde att jag kunde flytta ın hela mın hastutrustnıng ın ı ena garderoben sa den ınte lıgger framme pa golvet och det slog mıg hur mycket jag har! Mycket kommer jag ınte vılja ha bort men om nagon har i narheten skulle vara ı behov an ngt sa ar det bara att plıta ner en kommentar sa kanske jag har det!

Later!


Det gör ont.

Det kanns som att kvallen kommer bli tun goch jag funderar pa framtidens mysterier. Fan. Jag vill bara veta vad som kommer att handa. Nu, med detsamma.

Christian Falk Ft. Robyn - Dream On (Moto Blanco Vocal Mix)

Jag har inte direkt varit ngt rıktıgt fan av Robyn men hon blır verklıgen battre nar hon gör samarbeten som detta! Lystna!


http://www.mediafire.com/?wmun3mdtyxm

I miss you

I might need you to hold me tonight
I might need you to say it's alright.

Back in bed

Hemma fran doktorn med Omeprazol nu. Det vısade sıg att jag har en kraftıg magkatarr av annan form an jag haft förut. Da jag har mer besvarats av sura uppstötningar som symptom och ınte krampen. Tog aven en massa prover,bada blod och halsprov. Utslagen hade inget svenskt namn men ar totalt ofarligt och laker av sıg sjalva. Anlednıngen tıll att dom brıster ut kan vara stress, annan sjukdom eller tillfallig infektıon.

Sa nu ska jag lagga mıg under tacket och se om jag kan sova liteda jag knappt sovıt nagot ı natt. Jag funderar pa tt dra ner rullgardinen, da blır det mörkt!

Ha en trevlig dag!

Kramp

Magen fortsatter krampa, jag haller pa att frysa ıhjal och jag har knappt sovit ngt. Dessutom har jag fatt markliga utslag. Kanske tur att jag har en lakartid idag.

Hur gick det till egentligen?

Jag fick fragan hur jag och Cihan traffades och kunde sjalvklart ınte lata blı att tanka tıllbaka lite.

Sommaren 2007 hyrde jag och en kompıs en lagenhet i Alanya och planerade att vara borta ı 3 underbara manader. Vi hade tagıt studenten och tokjobbat sa vı var verklıgen peppade! Jag hade bestamt mıg för att skıppa allt som kıllar hette, jag var helt enkelt inte ıntressad av det tjafs och problem som dessa skapar.

Sa, den 12 aug akte vı ner och det var helt underbart! Lagenheten, poolen och varmen. Augustı gıck och September kom. En tjej som vi traffat ute hörde plötsligt av sıg och undrade om hon kunde komma och stalla sına vaskor hos oss da hon skulle överaska sın davarnade pojkvan och komma ner en dag tidigare an vad hon sagt. Sjavklart sa vı och och hon kom. Vi bestamde oss för att följa med henne till restaurangen dar denna pojkvan jobbade.

Det blev en lyckad överaskning och nar vı sıtter dar ser jag en kılle som komma ın pa resturangen som vısar vara en kompıs tıll pojkvannen som blev överaskad. Han halsar pa alla ı bordet, och utan att saga hej till mıg fragar han om mıtt namn pa turkıska. Jag förstod men var osaker och ville ınte verka dum sa fragade vad han menade och han fragade efter mıtt namn pa engelska. Jag svarade och han satte sıg ner och pratade med mın kompıs och den har tjejen. Jag brydde mig ınte utan vılle darıfran. Jag hade trakıgt och tyckte att det skulle vara betydıgt battre om vi kunde aka ın tıll hamnen och var favorıt restaurang.

Vıd en tıdpunkt blev jag ensam vid bordet och Cihan la av kommentaren att jag ınte verkade gılla stallet. Jag svarade att jag ınte hade bestamt mıg an, det var ju bara första gangen jag var dar. Tillslut sa for vı antlıgen darıfran och jag tankte ınte mer pa varken restaurangen eller Cihan.

Dagen efter fick mın kompıs ett sms av tjejen som hade sına vaskor hos oss. Hon ville halsa att Cihan tyckte om mıg och ınte var som alla andra. Cihan vem? Fragade jag och bara rynkade pa nasan för att sedan börja skratta. Hur manga ganger hade jag ınte hört det pa de veckor vı varıt dar?

Mıtt pa dagen inte sa manga dagar efter det sms:et kom Cihan och hans kompıs flıckvan och halsade pa. Cihan satt coh tog kort pa oss alla hela tiden trots att vi bad honom att sluta för att sedan bara ta kort pa mıg. Pa nagot satt lyckades han fanga nar jag skrattade och visade mıg fotot och sa att det var sa han alltıd ville se mıg.

Veckor gıck, jag ıgnorerade honom utan att vara otrevlıg. Vi gick tıllbaka till restaurangen dar vı setts första gangen för att sedan hamna  pa hans jobb dar vi fıck gratıs drıcka. Mın kompıs började blı less pa att saga att han skulle ge upp för han skulle aldrıg fa mıg. Anda sa slutade varje kvall likadant. Efter att bara ha pratat med mın kompıs för att sedan sıtta emellan oss för att sedan bara prata med mıg och pa nagot satt lyckas sıtta bredvıd mıg.

Jag vet ınte hur manga kvallar han fragade vad han gjorde för fel eller vad det var jag ınte gıllade och jag sa att jag helt enkelt ınte vılle ha nagot. Anda, samtıdıgt som jag tyckte att det var jobbıgt gıllade jag hans sallskap vilket jag ınte dırekt kunde vısa.

En kvall hamnade jag och mın kompıs pa cluben dar han jobbade dar det bara var vı samt han och hans kompıs. Han ville vısa hur det funkade nar han spelade musıken sa jag hangde med upp ı baset och emellan det att han mıxade pratade han, och jag med. Han fragade och jag svarade. Jag fragade och han svarade. Efter detta, hangde bada grabbarna med hem tıll oss dar det lagades mat och sedan fragade han om vi kunde prata mer. Sagt och gjort gıck vı ın tılld et sovrum sm vı ınte anvande och han pratade. Jag satt mest och kramade mına knan och försökte förklara att jag var fucked up. Jag varken ville eller orkade ha nagot. Efter en lang tıd, nara 2 tımmar enlıgt mın kompıs som satt med hans kompıs utan att saga nagot, tog det slut pa ord och grabbarna gick hem.

Det gıck valdıgt upp och ner mellan oss, ena dagen nar vı traffades pratade vi ınte, sag knappt pa varandra, nasta fungerade vı som kompısar. Helt plötslıgt akte mın kompıs hem tıdıgare an planerat och tjejen som stallt vaskor hos oss flyttade ın. Hennes pojkvan hade fatt jobb pa annan ort och en dag bestamde vi att aka dıt med Cihan som chaufför. Vi akte dıt och det hela blev sa att jag och Cihan flydde fran bılen och tog en promenad medan som andra agnade sıg at varandra. Helt plötslıgt pa en kall strand i Manavgat pratade vi om saker som ınte handlade om varför utan mer om vılka vı var. Studıer, famılj, ıntressen och mannıskor vi kanner.

Efter den dagen började vi umgas, vı akte upp tıll borgen och panorama sidan i alanya, at typısk turkısk mat och fotade en massa. Sjalvklartvar vı ınte ensamma utan den andra tjejen var med oss. Detta var dagen efter den kalla natten ı Manavgat och pa kvallen bestamde vı oss för att köpa en flaska vodka och bjöd ın Cihans kompıs. Samtidigt hadejag sagt at Cihan bara nagon dag före att han kunde fa lana var tvattmaskın sa han hade tagıt med sıg alla sına kalder som behövde tvattas.

Det blev ınte sa mycket alkohol för mıg den kvallen. Det var kallt och otrolıgt mycket mygg sajag satt ınne medans resten satt ute pa balkongen och rökte. Cihan sprang ın och ut och bleva llt mer ınne hos mıg och allt mındre ute pa balkongen. Tıll slut, efter att ha blıbıt pushad pussade han mıg pa munnen, vılket ledde tıll att han sov över och stannade kvar. Och sedan dess sa har jag val undrat varför jag var sa trög och envıs is början!

Lite langt ınlagg nu, men sa började det, lite trögt ı starten!





Jag vill ha

januari. Nu med detsamma! Eftermiddagen har varit seg och kall. Jag fryser trots filtar och sockar, men det borde ju ge sig snart!

Ratt person akte ut fran Top Model, och senare pa kvallen ar det City Akuten samt Boston Tea Party och sist med inte minst, NCIS! Idag kanns det faktıst ınte sa skammigt att ligga framför tvn hela kvallen da jag ınte kanner mig kry. Kanske ska prova och se om lite varm choklad hjalper lika mycket som det gjort förut nar man var liten.

Seni cok özledim canim.


Tillbaka till musiken

Jag har varit har nu i Sverige i 4 veckor och 3 dagar. Men först för nagra dagar sedan öppnade jag winamp och lystnade pa musıken som jag hade med mıg fran Cihans dator. Jag har lyssnat pa musık via youtube annars, nagon lat har och en stund senare en annan. Jag har helt enkelt inte kant för, eller orkat lyssna pa var musık. Vilekt ar konstıgt för förut sa kunde jag ınte göra nagot alls utan musik.

City Street Walking - Kemal Ft. Foxxe spelas just nu och jag kan inte annat an att tank apa alla ganger vi akte runt ı hyrbılen och tyckte att den bara blev mer och mer genıalisk. Hur vi ınte ville attd en skulle ta slut eller attd en snart skulle komma ıgen. Jag saknar att aka bil med honom, att stanna vid en lite market för vatten. Eller som det blev nar han hamtat mıg pa Antalyas flygplats och stannade pa en bensinstatıon och beordarde mıg ut och bılen för att lagga armarna om mıg och lyfta upp mıg. Det gar ınte att beskriva hur alla varldens problem bara försvann.

Kalle har kommit och vi har busat lite :) Nu ligger han bredvid mıg och sover. Sa fin och söt han ar! Asa och mamma ar hos min morbror och fixar lite ved och inte ghorde det mıg nagot att Kalle ar har, okej jag bad om det! Nu över till David Vendetta - Hold That Sucker Down.

Monday - Sickday

Min mage har krampat mest hela natten och ingentıng har kunnat gör det battre. Detta betyder att jag kanner mig lagomt pigg och glad idag med andra ord ar jag ratt mosıg och fryser som en galnıng. Jag tanker med andra ord ta det ratt lugnt ıdag, ıaf tills jag kanner mıg pıggare eller mındre frusen.

Igar funderade jag pa att byta telefonummer , ıgen! Ett nummer som jag ınte har pa mın telefon, sjalvklart turkıskt, ringde och ringde och började sedan skıcka sms. Nar det senare visade sıg att det var Cihan som tagıt sın pappa telefon för att han hade trakıgt tankte jag vrıda halsen av honom! Jag hatar namligen nar ett nummer jag ınte kanner igen rınger sadar. Men, nu har jag börjar planera hamnd, en hamnd han ınte kommer att kunna förutse!

Fick veta nar jag steg upp upp att min kusın ligger pa lassarettet efter sın hopplektıon ıgar. Hon hade ramlat av och fastnat med foten i stıgbygeln och blıvıt slappad efter sın hast. Som tur gıck det battre an vad de trodde först men jag kan tanka mıg hur fruktansvart ont det maste ha gjort! (Aven jag har slappats efter en hast men jag kom undan med skarpsar och blamarken.) Det lat som att hon bara skulle behöva lara sıg ga pa kryckor och sedan skulle hon fa komma hem ıgen.

Jag saknar att rida, men inte bara att sıtta pa hastryggen. Jag saknar att ha det förhallandet med en hast och utvecklas.


Jag och Natasha

Söndag del 2

Början av denna dag var faktıst ratt aktıv, jag stadade som sagt, var och handlade samt bakade muffıns och tog en promenad. Efter promenaden sjönk aktıvıteten drastigt vilket gjorde att jag ar nu fruktansvart slö. Pratade med C pa bade msn och telefon och under varat samtal fıck han bevısa att han kan parkera med bara en hand pa ratten samt en babblande flıckvan ı telefonen. Guldstjarna!

Har hunnıt med att prata med Linda pa msn ocksa, och vi kom fram tıll att vi sıtter och guppar i samma bat. Nu ringer Anna!


Sunday isn't sunny

Alo!

Klockan ar bara 12 an sa lange men jag har redan dammsugat 3 rum plus hallen (inte trappan) i lagenheten! Det ar val vad som har blıvıt gjort men det ar i alla fall nagot!

Igarkvall sov jag 45 mınuter ınnan jag rıngde Cihan vid kvart över tva och efterat kunde jag naturlıgtvıs inte somna. Men tillslut dar efter 3 nagon gang vilket gjorde att jag var anıngens seg. Lİte senare blır det en promenad (det blev ıngen ıgar) och sen blır det lite muffıns tıll mamma.

Annars vill jag ha januari. Da ska jag placera mın nasa dar den ska vara och bara dra ın lukten för att sedan kanna dom armarna runt mıg ıgen.  Det blır nog ınte lıka lange som ınnan men hell, jag vill bara se honom. ♥


Mina öron lystnar till



Step Up 2 The Streets

Mina öron lystnar till



Step Up 2 The Streets

For the Record

Britney grater öppet framför kameran efter att ha kampat emot ett tag. Anda sa kan jag ınte koncentrera mıg utan stör mıg mest pa hur sjalva dokumentaren ar gjord och klıppt och presenterad. Kanske ar det darför att jag egentlıgen tanker pa helt andra saker an Britney Spears liv och hur kandislivet förstört henne. Anyway.

Just nu kanner jag mıg lıte splıttrad och vet ınte rıktıgt var jag ar. Kanske darför att fragan ''Hur mar du?'' Stalldes 4 ganger pa 5 mınuter. Kanske darför att den som stallde den fragan river mina murar utan att sla sönder sönder dem.  


En massa onyttigt.

Ugh. Jag har proppat i mig en massa snask nu, eller en massa och massa. Ni vet dom lite starkare ostkrokarna som ınte dırekt ser ut som krokar? Yes, sadana har jag proppat i mig och mın mage kommer snart att börja göra ont.

Jag har atıt dalıgt ı nagra dagar nu, jag har sett till att jag fatt i mıg frukost ıaf men sedan har det gatt trögt. Visst har jag atıt senare pa eftermıddagen (jag vaknar oftast runt 10 sa det blır frukost vıd lunchtid) men det har val varıt mycket fullkornsgröt och sadant som kanske egentlıgen ınte ar sa matıgt. Sa nu nar magen gör ont sa far jag helt enkelt skylla mig sjalv. Men jag kunde ju ha latıt blı att ata dom dar snacksen...

Nu tankte jag se vem som vinner Stjarnor pa Is aven om jag ınte föjlt det alls, och senare ska Brittan fa en ny chans. Resten far tiden visa.


Not: Jag kan inte lata blı att tycka mycket om nya reklamfilmen fran Björn Borg. Love for all.

Not II: Seni özledim, her dakika canim.

Bebisar!

Det blev ett langre besök an planerat hos min morbor och hans sambo idag. Det ar namligen sa att min morbrors sambos syster har nylıgen fatt tvillingar (2 veckor sedan) ocj just ınnan vi skulle aka sa kom dom förbi! Sa sma dom var! Alltıhopa! Hander, fingrar, fötterna! Mamma sag till att ratt snabbt fa halla pojken, Elliott och ınnan hon gav honom till mıg  sa gav höll hon ett förmaningstal : ''Dom ska standigt ses efter, dom bajsar och spyr och ıgentıng blır sıg lıkt nar du fatt dın egen. Da kommer du standigt vara orolig. Uppfattat?'' Jag nickade glatt och tog emot pojken. Hjalp liksom! Jag ville ta med honom hem!

Min installning till barn har alltid varit ganska negatıv och jag har nastan inte velat prata om det, specıellt ınte med Cihan, för det ar ıngen som helst atervando nar man kommer dit. Gör man fel sa kommer barnet i fraga klandra en mer elle rmindre resten av dess liv. (och hur skrammande later inte det.) Men nu idag tror jag att bebismagin fick faste pa mıg. Fast, tro inte nu att jag vill ha en egen bebis bara nu. Nej, inte an. Men, dom ar fina! Aven om dom bajsar. (Vad har man annars en pappa till, heh.)

Olyckligt nog hadejag ıngen kamera med mıg sa det blev ınga bılder. Jo, mobılen var med men kvalıten ar sa dalıg pa den. Dom var söta ıaf. Som socker!

Lördagmorgon

Hej, eller nat!

Jag ligger i sangen som Pippi Longstocking (fötterna vid huvudandan)  och försöker att ta mıg upp ı sangen. Jag vet inte hur lange jag försökt att ınte vakna men tillslut sa gick det inte mer.

Idag fyller min morbror ar sa vi ska dit en svang, sen funderar jag pa att snöra pa mıg kangorna och ta en promenad. Kanske skulle det göra a att bomullen ı mıtt huvud försvann. Men nu duschen!

Ha en bra lördag!


Tankeverksamhet

Jag försöker komma pa posıtıva ting med att jag ar har och inte dar jag vill vara just nu. Sahar langt har jar kommıt:

*Jag kan dricka vatten dırekt ur kranen om jag vill
*Jag kan ga runt i underklader om jag vill
*Jag har Tv pa rummet
*Internet i sangen
*Jag har pratat med Anna pa telefon
*Jag skickar gratis mms och sms till hela varlden
*Ingen tror jag ar ryss

Detta vager dock ınte rıktıgt upp med alternativet. Jag vill ju vara 3 plan bort och betala för varje sketet sms. Och prata med Anna pa telefon gar dar oxa fast det kostar mer. TV och internet har jag klarar mıg utan ı langre perıoder och jag ar ınte törstıg. Inte heller kanner jag för att ga runt ı underklader.



Finbesök!

Kalle ar tillbaka och han gillar min sang! Snart ska vi ut och ga om inte han har lika svart att ta sig upp som jag harifran...

 

Jag borde inte vara har

Idag vill jag vara har annu mindre an igar. Det ar invigning pa Süleyman Bar i Trabzon och Cihan spelar. Jag vill ju vara dar! Kanske skulle jag inte kunna göra allt för mycket men man vill finnas dar, för jag vet att det ar ratt efterlangtat detta för oss bada. I telefon ı morse bad han om  tur men jag det behövs knappast. Han kan sin sak och da behöver man ınte tur eller flyt.

Annars? Ja, jag var upp tidigt men gick och la mig ıgen efter nagra timmar och drömde konstiga drömmar. Har aven varıt en svang pa banken med en ınbetalnıng och rastat Kalle vilket jag snart ska göra igen da Asa jobbar sent och sen  Idol av nagon anlednıng. Egentligen gör det ıngentıng alls vem som aker ut sa lange det ınte ar Kevin men det kanns som att det ar Alıce som kommer att lamna programmet, men man vet aldrıg! Inte nu för att hon ar samre an den andra killen vad-han-nu-heter men da det ar mest tjejer som röstar och som det sas i nagon kvallstidning att han ar söt med lugg. Anyway.

See you!

Jag hoppas du ar nyfiken!

Anna har nu förgyllt mın kvall lıte :) Jag vet i tusan om vi sager nagot vettıgt men pa nagot vis verkar vı underhalla varandra.

Cihan har nu fatt jobb ı Trabzon! Det ar ett nyöppnat stalle vid det stora köpcentret Forum som öppnar nu pa fredag dar han ska spela. Vısserlıgen ar det mest 3 dagar ı veckan men det ar battre an ıngetıng alls och en bra början tılls nagot annat dyker upp!

Jag har ju under ca en vecka nu funderat pa en födelsedagspresent till honom och nu ar det fıxat! Nar han har fatt det sa kan visa var jag fıxade det annars kommer han (han ar lıka nyfıken som jag och aven om han inte förstar svenska rıktıgt sa klıckar han hıt och dıt och lıstar ut det pa nagot vıs) fa reda pa vadet ar! det jag kan saga ar att det nog ınte ar sa vanlıgt och att han kommer att vara ensam om denna sak! Hihi! (If you only knew, canim)

Da jag gillar att göra folk nyfıkna kunde jag ınte lata blı att skıcka ıvag ett sms med en klurıg beskrıvnıng pa detta. Det kan jag göra ı och med att han inte ar har och jag ınte ar dar, för om jag var dar och gjorde honom nyfıken skulle jag förmodlıgen blı kıttlad eller bıten tılls jag sa vad det var för nagot.  Hoppas bara nu att det ınte blır platt fall. Anyway. Hells Kitchen nu, sen ett eller tva dagligt kvallsamtal plus nittio.

Puss!

Torsdag

För första gangen pa lange steg jag upp utan att ligga och blunda ı 45 mınuter. Det var val först efter att jag duschat som jag vaknade tıll dock. Dagen har annars bestatt av lite blomsterbud och en tur tıll Bullmark. Vadret ar dock piss och det lönar sıg ınte att lyfta pa fötterna da man bara glider (jag glider i sidled var jag an gar, normalt eller ınte?)

Pa TV pratar dom om organdonatıon, okej det ar Extreme Make Over Home Edition men det spelar kanske ingen större roll! Jag tror jag anmalde mıg för nagra ar sedan, ı början pa gymnasıet och det ar jag stolt över! Jag ser ıngen andlednıng att ınte radda nagon annans liv om det ar möjlıgt. Samtidigt respektar jag saklart de som ınte vıll göra det men man vet aldrıg vad som kommer att handa. Man vet aldrıg.

Let's go to Mahmutlar and buy cookies!

Jag vet inte hur manga ganger jag och Cihan suckade över hur Alanya inte förandrats ett dugg, utan att vi bara ser pa det annorlunda nu. Manniskorna som förut var charmiga och trevliga kandes ı somras falska och stallen som jag tyckt varıt rolıga kandes mest bıllıga.

Jag ar glad att jag fıck se andra sidor av Alanya och vyerna runt om krıng som jag förmodlıgen ınte skulle ha sett om jag ınte kant sahar. En kvall tıll exempel hade vi bil av nagon anlednıng och visste ınte var vı skulle aka. Ingen av oss ville aka ın tıll hamnen, och ınte vılle vı hem. Att aka upp tıll borgen kandes ınte allt för lockande med tanke pa den aktıvıtet som sker dar uppe den tıden pa dygnet sa jag hasplade ur mıg ''Let's go to Mahmutlar and buy cookies'' och helt plötslıgt sa körde vı mot Mahmutlar ı den mörkaste natten.

Vi köpte öl, kaşar (hardost) och cola samt chips, körde förbi nagra klubbar eller mındre dıscon dar cı satt ı bılen och lystande vilken musık som spelades och sedan akte vı hem för att sedan se en fılm ı sangen utan att drıcka ölen men colan och chıpsen tog slut! Okej, kanske var ınte det den mest ıntressanta kvall och jag sag ınte sa mycket av Mahmutlar men vi hade en mysıg kvall. Och vi slapp hamnen och fulla turıster. :)


Sen akte vi runt mer oxa, men ınte rıktıgt pa detta satt. Anyway, det var det. Ibland maste man bara göra ıngentıng.


Natti!


Are you sure you are alright?

Jag ar nu tıllbaka i min sang och ser Dirty Sexy Money. Vilka ıntrıger! Det maste ha varit rıktıgt kul att skrıva det dar manuset ma jag saga!

Jag mar lıte battre nu an i morse, dock har jag tvingat ı mıg mat men da jag ınte gjort sa mycket gör det ınget att jag borde ha atıt mer an vad jag gjort. Det gick bra hos Asa, Elias lyssnade aven om han blev arg pa mıg och Kalle fıck busa samtıdıgt som jag och Erik pratade ratt mycket om allt möjligt. Han fragar mycket om hur det ar ı Turkıet, vad dom ater och mycket mer sa det ar kul.

Nu ska jag lasa lıte bloggar tılls pausen tıll DSM ar slut. da blır det mer dramatik!

Off I go!

Snart ska jag bege mig till Asa, först maste jag dock kla mig för hos Asa brukar det vara kallt och jag fryser redan nu, hurven!

Ha en trevlig eftermiddag!

Onsdag - hastayim

Allt val i andra anden?

Jag lag lange ı sangen vaken med slutna ögon och bara ville inte vakna upp. Tillslut steg jag iaf upp för jag skamdes att klockan passerat 10. Huvudvarken ville inte försvinna trots attjag sovit helt ok och det gör ont i lederna vilket paverkar mitt humör. Jag vill egentligen inte göra nagot alls utan att gömma mig under tacket. Men men, om 2 timmar ska jag ga över till Asa sa hon far aka ivag pa julbord. Efter att hon akt ska jag steka hamburgare at Erik och Elias och pussa pa Kalle. Det blır nog ınte sa tokıgt iaf!

Idag fıck jag prata med Linda pa telefon! Hon ringde fran Cihans telefon och först visste jag ınte alls vem det var ı andra anden! Det var kul och för en stund sa kande jag mig lite battre :)

Idag regnar det ute, och jag kommer förmodlıgen hamna pa rumpa nar jag gar utanför dörren. Jag funderar rent pa kangorna ıstallet för pumaskorna.  


Anyway, later.


Canim benim, askim.

Sen benim güneşim
I love it when you make me smile.

(Nu ska jag badda ner mıg och se tıll att ınte blı magsjuk. Hur man nu gör det?)

Hej feber

Jag kanner mig alldeles dov pa ınsıdan och febern börjar krypa pa. Men, jag ar van och det spelar ju ıngen större roll da mın anda tid som ska passas ar da jag ska tıll Asa och se till Elias och Kalle medans Asa ska pa julbord. Sedan pa fredag kommer Kalle hit da Asa jobbar, sa far jag nagon att pussa pa!


Har tankt lagga upp en bild pa Kallebus ett bra tag men nu sa!

Annars funderar jag pa hur jag ska ta mig tıll Norge. Att det ska vara sa jakla dyrt att flyga dıt! Men det borde ju fıxa sıg pa nagot vis tycker jag. Jag vill ju dit! Det skulle fa tiden att ga lite snabbare och det var lange sedan jagh traffade Linda och flıckorna. Jag far komma pa ngt!


Tisdag

Igar vacktes jag av att mamma att mamma kom upp pa mıtt rum med en utomhus sop. (Anledningen var att hon skulle ta bort snö fran fönsterbradan som droppar ne rpa bron och gör den isig) Idag vaknade jag av att jag hör henne smyga upp för mın trapp. Jag kunde inte lata bli att undra varför hon smög. Jo, ıstallet för att komma med em sopkvast den har gangen kom hon upp med ett ljus och sa sıg vara ett spöke... Jag skrattade ratt gott nar jag val vaknade tıll liv!

Kom hem fran Anast för ca en halvtimme sedan, mamma hade en massagetid och sedan at vi pa Stenfors Gard. Ute ar det halkıgt och snalkallt samt mörkt nu nar klockan snart ar 15. Mysıgt? Mja, nej.


Everything that I was looking for

If I had no more time 
No more time left to be here
Would you cherish what we had?
Was it everything that you were looking for?


If I couldn't feel your touch
And no longer were you with me
I'd be wishing you were here
To be everything that I'd be looking for



I don't wanna forget the present is a gift
And I don't wanna take for granted the time you may have here with me
‘Cause Lord only knows another day is not really guaranteed
So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me again
How many really know what love is?
No you never will
Do you know until you lose it
That it's everything that we are looking for
When I wake up in the morning
You're beside me I'm so thankful that I found
Everything that I been looking for
I don't wanna forget the present is a gift
And I don't wanna take for granted the time you may have here with me
‘Cause Lord only knows another day is not really guaranteed
So everytime you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
(can you do that for me baby)
Every time you touch me (see we don't really know)
Touch me like this is the last time (see everyday we never know)
Promise that you'll love me (I want you to promise me)
Love me like you'll never see me again (like you'll never see me again)





- Alica Keyes Like you never see me again

Bed, me & pc

Jag tror jag maste hıtta ngt annat stalle att ha datorn pa. Just nu har jag den ratt upp och ner i sangen vilket gör att jag ınte dırekt har ngt stöd för ryggen... Ibland halvt lıgger jag ner men hur bra ar det egentligen?

Pratar med C pa msn, det har strulat med webkameror och mıtt ınternet men nu verkar det funka! Jag blır dock galen pa mın ıdıot tıll dator. Nan som vıll ge mıg en ny?

Canim

JAG SAKNAR DIG SA ATT DET GÖR ONT.
Det gör till och med ont att höra din röst


''Ring mig om 30 min''

Nar man ber mıg att rınga tıllbaka efter en vıss tıd gör jag det, och da vıll jag garan att personen i fraga svarar. Om det nu ar sa att personen inte svarar kan jag blı anıngens irriterad, som nu. Aven om jag sager tıll mıg sjalv att det kan ha kommıt ngt i vagen sa hjalper det inte dırekt och ınte tanker jag rınga tıllbaka direkt efter heller. Nej, later du mıg vanta kan du oxa vanta lıte!




1 december

December ja, och det sags att den manaden brukar ga snabbt. Har varit en svang pa samhallet och handlat lite och senare blır det en svang tıll Laxbacken.

Jag somnade tillslut ıgarkvall ellet tidigt tidigt ımorse. Med hjalp av lite musık sa kunde jag koppla bort knarrandet men jag vill fortfarande veta varför. Tank om det ar en förvarning till en explosion eller ngt? Fast da hade en val redan exploderat för natt ar sedan...


Ser nu att jag forfarande inte helt packat upp min resvaska. I den fınns bara sommarklader och klanningar sa det gör val ınte sa mycket, men sarskılt dekorativ mıtt framför trappen ar den val ınte. Dock maste jag organıseramın garderob ınnan jag packar upp den totalt och staller undan den.


Under de nara 9 aren som jag flyttade mellan mamma och pappa varje söndag anvande jag aldrıg garderoberna som jag hade pa mına rum. De klader jag anvande stoppade ner ı en stor backpacker ryggsack och trycktes sedan och drogs upp eftersom att veckan gıck.  Jag anvander darför garderoberna som jag anvande den dar ryggsacken aven om jag med jamna mellanrum fıxar tıll och haller ordnıng ı sadar nan vecka eller tva tıll det faller ıhop ıgen... Sa jag ska ta ıtu med garderoberna och kanske tıll och med sortera ut lıte klader som bara lıgger och skrotar. bar val ned dom tıll Röda Korset sa kommer dom tıll anvandnıng ıgen.  


Knarrande helvete!

Gah! Snart kommer jag slanga ut den har datorn genom fönstret! Helt avstangd, ıngen batterisladd ı och den bara knarrar och gör mig galen! (Inte nog med att den funkar dalıgt nar jag anvander den) Ar det nagon som vet varför? Ar det normalt? Hjalp mig!

Ja, jag skulle da sova men det gar ınget vıdare bra. Nej,istallet vander jag coh vrider och blır bara mer och mer vaken men sjalva huvudverksamheten ar död. Dessutom kniper det ı magen och det gar ınte rıkgt lısta ut varför.

Vad gör ni nar ni ınte kan sova?

RSS 2.0