So I let down my guard, drop my defences down by my clothes./ Photos

Idag, idag är sommaren här. Det är inte första gången jag säger det men förta gången i Sverige. Åkte ner till Sikeå och kollade på hopplektionen som Annika hade i ridhuset. Det hela slutade med att jag ska åka till Jomyra och rida på tisdag. Det ska bli kul, och att få komma ut själv bara et gör att jag ser framemot det ännu mer. På ett sätt känns det kul att fara till Jomyra också, det var över ett år sedan jag red där, och jag har saknat det. 

 Jag slängde på mig shorts och bikini när vi kom hem och har faktist fått färg efter nära 2 timmar i solen. Det var otroligt skönt och jag kunde faktist slappna av, tack vare min mp3 men det gör det samma.Jag har fått tillbaka min rand efter bikinin, även om den är loten och svag så syns det. Och det gillas.

Igår var inte särskilt annorlunda mot andra kvällar, jag kunde inte sova. Jag valde en lång tråkigt gammal film och efter fyra timmar så trodde jag att jags kulle vara trött, men inte det. Så, jag bestämde mig för att ringa Cihan (tredje eller fjärde gången vi pratdes vid igår, ja). Han är vaken tänkte jag, det är alltid vid den här tiden men jag hade fel. Sömndrucken och helt borta svarade han "Hej du" och jag skämdes. Ännu mer skäms jag nu när han sgat att han inte kunde somna om efter det. Sorry. Vi hade dock ett mysigt samtal om allt och ingenting. Så som vi brukar ha det och det hjälper, det är aloe vera för hjärtat. Dessutom är han extra söt när han är yr och nyvaken. ♥

Jag vill shoppa. Och jag ska nog ta och göra det snart. Det finns ett somrigt enkelt linne på lord som jag vill ha. Fast jag funderar på att kolla inne i stan om det kanske finns andra färger, inte för att färgerna på lord är fula men jag skulle vilja ha ett vitt. Och en massa mer. Lite måste jag ju unna mig, eller hur?




image22
Jag kan inte låta bli att gilla den här bilden, bara från ingenstans. Jäklar vilken sommar vi hade.

image23
Jag kan inte annat än tycka att jag är brun (benen iaf). Vi var uppe i bergen, åt vaddetnuheter och fotade.

image24
Kvällsfördrivet på CH. Vi blev ganska bra, eller hur?




Hold me, askim.

Jag pratade just med Cihan, och samtidigt som jag ler, så gör det ont. Det är som att lukta på Anemones borstar. Jag mår illa. Jag vill bara sova men kan inte. Jag vill vara liten och krypa upp i pappas knä, låta mamma gunga mig till söms och låtsas bråka med hanna i vardagsrummet innan det möblerades om. Samtdigt vill jag byta adress, säga vi ses till jul och åka hem. Jag vill tränsa min häst och rida ut barbacka i skogen på långa tyglar, jag vill kämpa i ridhuset tills jag smakar blod. jag vill lära mig hur tusan man blir en bra DJ, och jag vill kunna baka tårtor och kakor så bra att alla vill ha mig.

Jag vill jobba, jag vill att tiden ska gå fort jag vill så mycket. Men allt bara står stilla. Och jag väntar på att det ska komm aigång för det kommer det att göra men just nu så känner jag mig som en One Repblic låt. Och mascaran rinner i panik.

Sen kommer jag till frågan, hur ska jag fördriva kvällen så att det blir morgon? Jag funderar på att gå på OKQ8, hyra en film men när jag väl kommer dit kommer jag inte vilja se någon. Fast jag tror jag ger det ett försök. Och nu så räddade Åsa mig lite, jag ska gå på promenad, med henne och Kalle. ♥  

Sleeping to dream - can you have both roots and wings?

Idag är svår att placera, om det ska vara en bra dag eller en mindre bra dag. Jag vet, ryck upp dig Emma! Kom igen, typ men det är inte så lätt alltid. Jag och Hasse åkte in till Umeå och nu har jag en ny resväska. Jag vet även nu var Ica Glunten ligger men har ingen direkt aning om hur jag tar mig dit men jag antar att det löser sig. Jag har nu fem pass inbokade som jag ska jobba där, och det är skönt, för jag pallar inte av att vara ledig på det här viset.

Ärligt håller jag på att långsamt stressa ihop, inte då för att jag har så mycket att göra, utan på grund av motsatsen. Jag tänker och vrider och vänder och analyserar och spelar spel som jag får migrän av, det sliter och det rycks i mig men ingenting fungerar. Jag försöker aktivera mig men det slitar ofta med att jag går en promenad, själv förstås. Det mesta jag gör nu gör jag själv och det börjar bli ensamt. Jag vill vara ytlig och stå bakom en disk, ta emot pengar för att sedan få pengar, jag vill packa och åka men däremellan skulle det vara trevligt att faktist prata med någon. Jag försöker men ingen har tid, men varför skulle dom ha tid med mig? I know, things aren't the way they were.

Erika åkte till Alanya på semester, fick jobberbjudande och stannade kvar vilket var helt rätt gjort. Hade hon kommit hem hade jag antagligen slagit henne gul och blå och skickat tillbaka henne, trots detta saknar jag henne. Klarts om tusan att jag saknar henne, hon är min bästa vän men om ens bästa vän får en chans som denna drömt om så säger man åt henne att ta den, svälja den, leva på den. Det skulle vara skönt att få prata med någon bara, nån som vet vad dom ska svara och när dom ska vara tysta. Dets kulle vara skönt att bara få bli omhållen och få höra atta llt faktist kommer att ordna sig. och jag låtsas, jag låtsas att jag hör det och att det händer men ibland så spricker även det. 

Det gjorde ont i morse, även om det gjort ont tidigare. Jag som sagt att det inte kändes längre men det känns. Och det känns nu också. Jag förvånades, visade inte en min och fällde en kommentar, sen lämnade jag ämnet, tog mina saker och la bort dom. Men det kändes, och det känns. Än en gång börjar jag fundera på om människor är värt mödan.

Det vänder sig sig nu i magen, och jag vet inte om det är så att jag är hungrig eller om den här dagen börjar bli sämre. Men jag är van, jag vet hur jag ska göra för att göra det sämre lite bättre. Det börjar bara bli lite tungt. Nej, jag vet inte. Jag lyssnar på mamma, och något någon sa för länge sedan. Dock vill jag bara snabbspola. Vi kan ha normal hastighet och tidsrytm när Hanna kommer hem så jag kan umgås lite med henne, se film som vi hyr gratis om jag är ledig något. Sedan snabbspolar vi igen så att folk kan skratta åt min resväska bakom min rygg och kalla mig bimbo eller något. (Jag funderar på matchande outfit)

I'm dreaming of sleeping next to you
I'm feeling like a lost little girl in a brand new town
I'm counting my sheep and each one that passes
Is another dream to ashes and they all fall down
- Jason Mraz

Fågelskräck

Idag for vi till Bygdsiljum för att fika -  det är ett riktigt mysigt ställe och ännu mysigare skulle det vara om den där jäkla enorma påfågeln hade kunnat hålla sig lite längre bort från mig. Fåglar är läskiga, och funkar endast på långt avstånd. Visst är den fin och så men kom inte så jäkla nära!

Lena ringde idag, kanske kan jag joba lite extra på ICA Glunten i sommar samtidigt som jag är på OKQ8, vilket skulle vara otroligt bra! Jag håller tummar och tår, och några får.

Imorgon ska vi in till stan, jag bestämde att vi skulle ta nya bilen, (jo Hasse har köpt ny bil då hans praktist taget föll ihop. Den nya är rolig, typ en lite sportbil och det är bra ljud i den. Hej musik!

 

Onsdag

  • Internet hos pappa är dött.
  • Det är bajs.
  • Sisådär 10 veckor kvar.
  • Nu sminkparty hos Åsa

Seni özledim.


Ne war, ne yok?

Jag höll på gratta en tysk tjej som finns på min msn - på turkiska. På turkiska av alla språk som jag talar (nu låter det som jag talar 14 språk flytande vilket inte stämmer ens om man spär på lite men ändå.) Kanske är det därför att jag saknar att höra det, saknar att försöka staka mig fram och sedan inse att jag faktiskt blir allt bättre på att prata och förstå.

Ibland tar jag till och med i och skriver ett kort brev på det sistnämda språket. Egentligen säger det inte mycket, vad jag gör, vad jag ska göra, vad jag känner och hur min mamma mår. Dock så kan jag inte låta bli att tycka att det är lite bra, allt jag kan har jag nämligen lärt mig genom att lyssna och tvingas prata. kanske hade någon lärare rätt om att jag faktist är duktigt på språk? Jaja, skitsamma. Vem bryr sig om att jag kan prata bäbispråk på turkiska, och att jag saknar det?

Snart ska jag gå tillbaka till mamma, lyssna på P. Diddy's och Keisha Cole's Last night, och le lite.


Kendine iyi bak.

  

I'm fakte at the scene, lost in a dream.

Jag blev en aningens förvånad igår, sådär så man i en sekund funderar över om man ska skratta eller gråta för att sedan bara skratta för att det är så idiotiskt. Vihan var dock arg, riktigt piss och när han är arg så upprepar han mycket, vilket vill säga allt hans äger minst 17 gånger. Jo, han hade all rätt att vara arg med tanke på den idiotin. Jag lyckades lugna ner honom iaf, det hela slutade med att han skrattade och sa att han skulle ringa senare igen. 

Vad var allt det här om då? Jag tänker inte gå in på detaljer över händelseförloppet, men låt oss säga att en del människor tror sig vara så mycket bättre än andraatt det är just skrattretande. Okej, turkar kan tycka sig vara bättre än andra men ibland tar vissa priset. Sedan verkar det som om vissa har svårt att hålla isär jobb och privatliv också.  

Efter att vi lagt på kunde jag inte låta bli att fundera över det hela. (Eftersom att jag, eller mitt namn hade figurerat och tydligen stämplats som något jag inte är.) jag kunde inte låta bli att bli irriterad, för att sedan skratta bort det. Men ändå, när jag tänker på det så kan jag inte låta bli att undra hur vissa tänker, och hur dessa kan bestämma sig för att dom vet hur jag skulle reagera så fort jag satte min fot på deras arbetsplats? Idioter. Jag både skrattar och förundras. Och, och , och (!) Jag önskar så mycket att jag hade varit där, att jag ahde fått säga något, nog för att jag kankse inte blivit hörd men ändå.

Pratade med Cihan ännu en gång, som slutade med att han somnade i telefon. Efter det så var jag klarvaken och vred och vände sådär en timme innan jag gav upp och gick ner för att äta lite. Det hjälpte och jag fick sova några timmar till.  Var på OKQ8 idag och fick en säkertshetgenomgång, samt lite mera jobb. Det är uppskattat! Ska jobba 2 dagar vecka 24 samt brukets dag. Sedan så fick jag en extra dag midsommarveckan. Det går framåt.

"How can you be so sweet?"
"You'll have to ask my mother about that."

That's how you make it sound

Jag ska nu bege mig mot mamma. Funderar lätt på att äta upp det sista av cart'Dor glassen direkt ut burken under en fleecefil till Grey's Anatomy om det inte visas något bra på TV. Typ, något sådant.

jag vet, det är en patesikt fredagkväll men this is it. Imorgon funderar jag på att dissa det stora spektaklet där Charlotte Perrelli ska sjunga. förut har mna ju följt allt från början, även om det inte varit bra men i år vet jag ju ingenting. Jag har knappt hört låten. Jag känner inte ens för att lyssna på den. Nej, nu vill jag a Json Mraz, Tocadisco och Nelly Furtado.

time to go

Sjoo!



Jason Mraz

 

Jag kan bara inte låta bli att le när jag hör den här. 

 

Vår themesong - Alanya 2007


Freitag

Idag höll Kurry sin del av avtalet. När jag närmade mig pappas hus så kom katten som på beställning, och hängde med in till skillnad från de senaste gångerna jag skulle släppa in honom och han befann sig någon helt annanstans än vid huset.

Jag har kommit på mig själv att inte göra så mycket på dagarna. Visst, idag har vi varit med blommor tillfarmor  och jag följde med Åsa och Kalle på promenad och spårning men i allmänhet liksom. Det är lite drygt, men igår fick jag veta att jag får börja jobba tidigare än planerat. Visserligen bara 2 dagar mitt i veckan men det är något iaf.

I helgen ska jag måla hus, det är arbetsdag i mammas bostadsförening och då hon är sjuk och Hasse i Malå så finns det bara ett att göra. Jag är dock kass, och måla hus är drygt men man måste ju ställa upp. Förhoppningvis är det bra väder också så kanske kan jag få lite färg!

Igår kunde jag verkligen inte låta bli att skratta när jag pratade med Cihan. Egentligen sas inte mycket, men has jakt efter Erika var rätt kul. jag förslog alla möjliga ställen där hon kunde vara men han kunde inte alls hitta henne. Tillslut gav han upp, lite moloket. När jag tänker på det, är det kanske inte så länge kvar tills jag kan åka iaf, bara jag kan komma igång med att jobba så kommer tiden gå snabbare och istället för veckor tänker jag i möjligheter. Dock är det jobbigt, särsklt när det börjar närma sig kväll. Jag saknar honom, och det är utan att det går att stänga av. Det finns hela tiden där.


Guess!

image21

Alla ser vem detta är?

Det gjorde inte Annika när vi var hemma hos henne. Inte heller förstod Liza eller Mia. :(  Dock fick jag ju hela gänget att skratta. Någon som ser vem det är? Give it a try!

What's going on?

Av någon anledning blev jag sugen att vara på Corona nästa vecka då Alex Guadino spelar. (Vad har hänt med mig?) Jag frågade lite oskyldigt om Cihan ville hänga på, men då han frågade "hurdå" så kom jag som på att det skulle bli lite svårt. Egentligen är det väl ingen svårare fråga, man kan ju vilja utan att kunna. Eller hur?


Onsdag

Hemkommen från jobbet, där allt går bra! Jag trivs, och det är väldigt skön känsla. jag funderar på att gå på personalfesten också, om jag nu inte jobbar dagen efter. Det skulle väl kunna bli kul, eller? 

Jag har en enorm träningvärk också. Igår red jag för första gången på nära 5 månader. Skarven kändes som förut, lite tung och jag kunde inte låta bli att sakna Natascha. Men, det var jättekul, och härligt att sitta på hästryggen igen, att lukta häst, att rida. Att mocka var kul, att få hår i munnen var kul. Jag har saknat det.

Allstå, jag har inte mycket att säga. Inte mer än att katten inte vill komma in så han får vara ute. Chill. Peace. Gör vad helst du vill.


Jag vill inte mer.

Jag ger upp. Jag ger upp hoppet om mänskligheten. Var är respekten? Var är förståelsen? Ge mig en hund, en häst och ett hus långt in i skogen. I'll be fine.

(Man tror man känner någon, men så är det knappast. Ingen känner ingen. Alla är egoister. Då kan jag också vara det, det blir allt lättare att åka.)


Måndag

Jag hade glömt varför väckarklockan ringde i morse, sådär halvt konfunderad tryckte jag på snooze och nr jag just höll på somna om så kom jag i håg det. Nej, det har inget att göra med jobb eller något som läkarbesök eller tandläkare. Jag lovade att väcka Cihan innan vi la på igårkväll, och jag försöker hålla mina löften. Sagt och gjort, jag ringde men fick inget svar. Grymtade lätt och ringde igen för att få något sorts mummel som hälsning och insåg att jag faktist lyckats väcka honom utan större dramatik. (han är svårväckt men vaknar på studs om man skriker till för något).

Trots att samtalet varade sådär en minut och några sekunder så var han piggare än mig i slutet, han sa något om att somna om, och det gjorde jag så fort jag släppte telefonen, men jag kund einte låta bli atttycka att jag är en bra flickvän (jag skulle egentligen inte vakna den tiden så just därför)

Hoppade in i duschen och gjorde så att mamma fick vänta. Fick i mig lite frukost och nu sitter jag här hos pappa. Jag hade tur för efter att jag vart här i sådär 5 minuter började det ösregna. Nog för att jag har min vinterjacka men ändå. ag ahdeblivit blöt och ännu mer kall, så jag är glad att jag är inomhus.

Idag händer kanske inte allt för mycket, hasde tänkt plugga lite sen så måste jag ta itu med mitt rum, eller narae mina rum. Vet dock inte var jag börja. På tisadg kväll blir det jobb och på förmiddagen om det nu inte spöregnar så tar jag mig nog ut på hästryggen! Dock vill jag börja joba  nu, på direkten. Jag håller studnvis på att krypa ur skinnet.

Let me go home

Take chance - atla!

Det var en natt i början på november 07, kanske var det till och med tidig morgon. Istället för att ligga normalt och vertikalt i sängen hade Cihan somnat snett horisontelt efter ett långt samtal om vad vi skulle göra med vad som var. Jags att vaken med min kudde i famnen, och hörlurar i öronen utan att lyssna på musiken som spelade. Jag funderade, och tänkte och vred. För att lösa knuten i huvud och mage så ställde en fråga som gav mig två svar. Ett svar som var omöjligt om jag inte var huvudpersonen i en tecknad film, den andra som skulle vara möjlig men samtidigt ändra väldigt mycket, göra saker komplicerade och kanske inte allt lättare. Dock fanns det något sorts ljus bakom det sista alternativet, och när plötsligt Carrie Underwood började sjunga så blev det på någotvis den sista pushen till ett beslut.

Ett beslut som ändrade mycket, som gjorde vissa saker som varit enkal förut svårt men som öppnade så många dörrar, och inte minst en dörr till ett hem. Jag minns var jag satt när jag på någotvis gav det till känna, att jag bestämt mig. inne i vårat sovrum, sittandes på sängen, Cihan närmast dörren (vilket är ovanligt då det oftast var min plats) och jag mot fönstret. Jag minns leendet, jag minns frågan jag ställde som jag forfarande ställer, och hur han på någotvis inte kunde släppa taget om mig efter det.  

Men, tydligen genom att ta det beslut som jag tog, valde jag också att vara en aning självisk, nu utan att lägga några negativa betoningar på det ordet, och det var något nytt. det var skrämmande och jag undrade vad som skulle häna om det skulle skita sig.

Frågan jag ställde var: Vad vill jag? Det första jag kom fram till tänker jag inte säga högt, det är något man håller för sig själv för om man skulle säga orden så låter det fåniht och fjantigt och dumt. Det andra var att jag inte ville vara ensam som förut, jag ville inte vakna ensam, jag ville se vad som skulle kunna hända. Jag bestämde mig för att hoppa helt enkelt, och det är något av det bästa jag gjort.


Får du chansen, hoppa. Även om du inte vet vad som finns i ryggsäcken - en ballong eller matsäck. Även om du inte vet vad som möter dig var och när du landar. Just jump. 


Nobody knows where they might end up.

Jag vaknade av att det snöade i morse, snöade! Det var anledning nog för att jag skulle dra täcket över huvudet och somna om igen men det kunde jag inte så jag gick upp och åt frukost för att sedan sätta mig för att se lite Greys.

I tisdag började jag på OKQ8, jobbade även 3 timmar igåt och det går bra! Fast det är lite läskigt när man ska låsa och så, jagmenar senare kommer jag att vara ensam och tänk om det kommer någon liksom? Iaf, det ska nog gå bra, och det känns bra att ha något att göra, samt att ha kommit ifrån Ica. (Nej, det kommer ingen bild på hur jag ser ut i jobbarkläder, det måste se live om ni är intresserade.)

Mamma är nu hemma från sjukhuset, för ett tag. Vi får väl se hur länge det ar innan dom kommer på vad de ska göra för att hjälpa henne. Det är skönt att ha henne hemma faktist. jag som aldrig brukar vara mammasjuk hade faktist en känsla av det där ett tag.

Samtalet igårkväll var mysigt också, det verkar som att saker och ting börjar reda upp sig och som att det faktist går åt rätt håll. Dock gav jag ett löfte om att vi ska dansa, och de flesta vet att jag normalt inte gör det. Men vad göt man inte?  

It's nothing wrong with being scared, it only means you have something you dont't want to lose. 

I dessa baltider...

Det pratas om bal överallt. Alla ska på bal och dom är jätteexalterade, vilket jag förstår. Jag minns attd et var lite pirrigt för att man skulle vara så uppklädd och allt men också att när jag vaknde den morgonen ville jag inte alls. jag ville hellre gå runt i mysbyxor och linne hela kvällen, äta popcorn och se på film.

Visst var balen trevlig, men samtisigt en besvikelse. Maten var ju som sagt kass, kass kass. Arrangemanget var okej i sig men jag tror också att man hade på tok för höga förväntningar. Anyway. Här kommer en balbild, eller två.

  

Det är när jag ser på dessa bilder jga inser att jag nog inte kan ha den klänningen längre, inte för att det är tänkt på någotvis men ändå.  Det skulle väl vara lite kul bara att pova och se hur stor den är.
Heh, kom att tänka på Cihans kommentar när jag såg bilderna "Oh my, how could you wear that, didin't it fall of?"

Back

Eh, jo jag är tillbaka, dock mindre rastlös och förvirrad nu. Tog en dusch, gick sedan på Ica och handlade och eftersm så lade sig själva oron i kroppen. Ikväll ska jag äta lite med pappa och Lena, sedan ska jag gå över till mn kusin till mattegeni som erbjöd sig att hjälpa mig med det återståeende och det känns bra! 

För övrigt var det kul att träffa honom också, senast var på julafton vilket betyder att det var ett tag sedan och på något sätt har vi alltid ganska trevligt. Dessutom får jag okså snusa lite hund då Kira tycker om mig! Jag tror även att Kurry börjar gilla mig på ngt vis, kanske därför att jag var hans enda sällskap i en vecka, eller nästan iaf, men ja vi är nog nästan kompisar.

Oh, dagens höjdpunkt var när jag hittade tops i en låda hos mamma. Okej. detta kan verka lte väl intim men jag kan inte låta bli att topsa öronen bara därför att det är skönt, även om jag vet att det inte är bra. All the love too Tops. 

I hate the phone, but I wish you'd call.

Okej, ja jag sitter fortfarande. jag försöker hålla mig uppfaterad om vad som händer i blandannat bloggvärlden även om jag inte tycker att det är allt för intressant. Jag funderar lätt på att vänta här tills pappa och Lena kommer hem, men vet inte riktigt när det är så vi får se.

Jag börjar känna mig trött också, kankse inte så konstigt me dtanken på mina få timmar i sängen då jag sov. Kankse kan jag lägga mg en stund men jag vill inte sovabort dagen, för då kan jag troligtvis inte sova i natt heller.
 
Det är fortfarande konstigt att vara här. Det låter säkert konstigt att jag säger så, men det är fakta. Jag går ständigt och letar efter något, någon men hittar den/det aldrig. Jag väntar på att någon ska komma men ingen kommer. jag gör mitt bästa för att hålla mig sysselsatt men ibland går det inte, ibland så sjunker jag ihop och vet inte var jag är. 

Kan hemma vara något annat än en plats? För det var så det kändes, det är så det känns bredvid honom. jag vet med mig att jag en gång skrev "Home is wherever you are, but right now I can't seem to find you."  Det kändes vid det tillfället som en fras, några ord som tillsammans lät bra och lite djupt, men kan det vara så, eller är man bara dum och blåst? Är man klängig och osjälvständig om man känner så? 

Jag utmanar mig sig att sitta ett tag till. Sen hoppas jag att telefonen piper snart. Jag hoppas också att känslan inom mig försvinner. Ärligt talat, jag vill inte vara här. Men jag måste och jag gör det bästa av det. Jag finner ljus i småsaker och tänke rpå det som är bra, men ibland blir det bara svårt.

Restless

Jag är sjukt rastlös. Vaknade efter sisådär 4 timmars sömn och kunde absolut inte somna om, men låg kvr i sängen och försökte slappna av men till lsut å gick det inte. Drog på mig ett par mjukisbyxor för att sedan ta en promenad i skogen, den runda som jag och Åsa gick igår, tänkte att då kanske det känna bättre men inte då. Det var skönt, lagom varmt och jättevackert, men det kryper fortfarande i kroppen som myror.

Tog en snabb promenad till pappa, där jag är nu. Jag kan inte direkt säga att det känns så mycket bättre men jag ska försöka hålla igång och inte bara sätta mig ner för att glo på TV, vilket jag inte tror är möjligt just nu. Varför är det såhär? Kanske blir det bättre på tisdag då jag får börja upplärningen på OK, något att fokusera på och inte bara mala på med tanlar om allt möjligt.

Igår kväll hittade jag första säsongen på Greys Anatomy hos mamma. & timmars enare, (med ett toalettbesök som enda stopp) hade jag sett klart den säsongen. Visserligen bara 9 avsnitt men really det var inte fel! Nu ska jag ta andra delen av säsong 2 från pappa och fortsätta mitt maraton. Mamma ligger fortfarande inne på lassa så kvällarna är lite ensamma ibland.

Nehej, nu har jag suttit för länge. Jag måste rör på mig. Frågan är ju bara var jag ska gå. Runt samhället, tillbaka till mamma för att duscha sedan på ICA för att handla lite sedan... jag vet inte. Just nu så vill jag göra allt men inget. Jag vill träffa folk men känne rinte för att umgås. Och jag vill inte heller störa, fast jag kankse inte gör det. Förvirrande är vad det är. Jag känner mig just nu lite som Meredith, sådär flängig och fram och tillbaka. Jag skulle vilja vara dramatisk och smälla i dörrar, fly från ett rum eller bara vända någon ryggen, men på vilka grunder liksom? Jaja, skit i det. Jag kan ju alltid... det finns alltid något att göra hemma eller hur?  

Özur Dilerim

Jag vet att saker och ting inte är som förut. Fast, hur ofta är det så? Hur ofta förblir något precis som det var? Någon sticker, någon stannar kvar, självklart kan vi inte förbänta oss att det ska vara som det var förut, det kommer aldrig bli som det var och när vi väl inser det är det nog bara att göra det bästa av det. Eller?

Vi gör alla val i livet, ibland är dom hastiga och ibland så är dom mer genomtänkta, båda av dem kan verka med lika bra eller dåliga effekter, och jag antar att det är livet gång bara. 

Ja, jag for, jag stack för att sedan komma hem och vända. Likadant är det nu, om inget annat händer vilket man aldrig vet. Jag var medveten om vad som skulle kunna hända, att saker skulle vara annorlunda att jag skulle vara annorlunda.  Och nu är dte gjort, visst skulle vissa saker ha hanterats bättre, och fler ord skulle kunna ha sagts men gjort är gjort och det står jag för. Jag tänker inte be om ursäkt för att jag for, att jag kommer åka än en gång,  för faktum är att ibland hittar man bara hem. Dock så kanske jag var en aningens tyst, på tok för styst och när det blir så, så vet jag av egen erfarenhet att saker rinner ut i sanden, relationer planer... jag vet inte vad, men man får helt enkelt stå sitt kast och på något vis unvika att det inte händer igen.

 

Don't worry- how can I not?

Jag är rastlös och känner mig utpumpad av någon konstig anledning. Jag har inte ansträngt mig, men ändå är det som att luften bara gått ur mig. Ja, jag är sjukt ororlig för mamma, på något vis känns dets om om hon komme ratt bli kvar på NUS ett tag och kanske är det det bästa men hur ska dom fixa henne? jag villl ha tillbaka min friska mamma, och nu är jag mer mammasjuk än jag var när jag var i Trabzon.

Och ja, jag har trots allt tänkt på tok för mycket igen, på allt. Och det slutar aldrigbra, och jag inte på något sätt kan ventilera ut det hela. Det svåra är ju att jag ite ens vet vad jag tänkt på, eller jo, vissa saker men inte allt. Själva den känslan får mig att minnas en kväll när jag inte var här. Vi hade gjort iordning sängen i bäddsoffan, men satt so upp, som att vi satt i soffan. Helt från ingenstans frågar han mig vad ja tänke rpå, och jag svarar utan att tänka på vad jag säger, på tok för mycket. Och på något sätt så fick han fram vad som skav i mit huvud, min oror, min osäkerhet. Till och med sådant som gjorde ont. 

Det som är en aning skrämmande, är att Cihan känner mig på ett sätt ingen annan gör, och det som gör det själva skrämmande är att jag inte bestämt mig för att det skulle bli så, jag gav det inte bara sådär utan helt plötsligt så upptäckte jag bara att jag släppt min guard. 

Och, här kommer något som jag SKA ta tag i. Jag har bestämt mig för att rensa ut Anemones grejor, se över dom och se vad jag kan sälja om det finns intresse för det. Jag har inte tagit i det sedan... november? Men nu ska jag, jag ska. Även om det blir jobbigt, även om jag inser än en gång att det inte går en dag utan att jag tänker på henne. Jag ska. Jag måste. Det är dags. Men, det kan hända att jag behöver hjälp. Och det finns en möjlig. Jag ska nog ringa henne ikväll. Fråga om hon har lust att hjälpa.

Lena skulle komma hit om sisådär 1, 5 timme så jag ska stanna kvar ett tag. Om jag inte måste ur och röra på mig förstås. Sällskap skulle sitta fint. Kanske Åsa vill ta en promenad ikväll om hon är ledig, eller kanske hon bara har tid för lite prat.

   
Om någon är intresserad av storhäst utrustning, kan ni ju höra av er.


Uppdatering

Här är bevis på att jag är på g!
http://rksandgardan.forum24.se/rksandgardan-about65.html



It only hurts when I'm breathing

Igår hängde Erika med tillbaka till Robertsfors. Vi drack lite vin och pratade med mamma, såg lite TV och tog en väldans rolig promenad. Hela syftet var att släppa in Kurry, som verkligen inte ville in vilket han visade genom att inte visa sig alls. Så, vi fortsatte gå lite, pratade på om allt möjligt mellan himmel och jord, och skrattade hesmkt mycket. Vi pratade mycket om Cihan också, runt och hit och dit. Det var otroligt skönt, men samtidigt kvider det bara me ri kroppen. Jag undrar lite då och då om jag gjorde rätt som tog jobbet på OK, men jag vet att jag måste. Jag bara måste liksom, på något vis måste det gå. Även om det är svårt så in i norden. Även om det gör ont som in i helvete. 

Idag åkte mamma in på NUS, och vi får se om hon blir kvar där. Hon var verkligen inte pigg och jag hoppas att dom gör något åt detta. Det är jobbigt att se henne sjuk hela tiden.

Nu ska jag se om Kurry vill in nu istället. Sen ska jag ta mig tillbaka till mors boning och duscha lätt, städa lite kanske.

I MISS U

Umeå

Erika hittade en del grejor på stan, nu är vi hemma hos henne och ska få is osss lite mat. På något vis hamnar vi i Alanya mönster, och hon lagar mat fast jag kan lika bra, heh!

Aja. Spännande värre. Nu ligger det OKQ8 kläder i min väska som ska provas. Jag börjar jobba nästa vecka!


Kattutsläpp

Igår ringde OKQ8 och frågade om jag ville jobba. Det går inte säga nej tillpengar så idag ska jag gå dit och säga att det vill jag. Det var lite svårt ibörjan dock, jag som varit inställd på att åka tillbaka redan i juni, menpengar behövs så jag jobbar lite och åker ner några veckor senare istället.

Jag hade ett roligt samtal med Cihan igår, Vi pratade om allt och inget och mitt i allt skulle han som vanligt äta och han äter fruktansvärt långsamt, vilket jag poängterat sådär 200 gånger. Mitt i allt ställer han en fråga med en röst som gör mig knäsvag, och om han inte sagt mer efter det hade det fått mig att le ett bra tag. ♥

Snart ska jag ta bussen in till Umeå, jag coh Erika ska gå på stan, sen så kanske hon följer med mig hem och umgås. Popcorn? Jag hoppas på det, då det är mysigt. Det är så fruktansvärt skönt att trots att vi inteumgåtts på nära 4 månader så är allt som om vi hade gjort det. Det gör mig glad, och inger en trygghet.

 
Seni Cok Özledim, canim. 



Pazartezi

Idag är det kallt och min rumpa blåser bort, bokstavligen. Det som var så varmt och skönt, varför blev det kallt igen? Jag dör ju, nästan... Jag skulle idag släppa ut Lenas katt Kurry, men katten var mer intresserad av sällskap än att gå ut och jag förstår honom, vem vill gå ut i detta väder? OKej säger ni nu. det är inte så farligt men hallå! Det blåser och blåst är äckligt, det tar tagt i en och blåser ut all värme man har i kroppen. Sådeså.

Min mor sitter nu hos frissan och blir fin i håret. Jag var där en stund och det var lagomt trevligt att träffa lite folk, mindre trevligt när dom frågade varför ag inte var i skolan. "Jag tog studenten i våras" och sen fick jag höra hur gamla dom hade blivit och då börjae jag plötsligt känna mig gammal jag med. Jag är 20 år ung, punkt slut.

Jag skrattade gott åt min halvt förvirrade pojkvän igår, som tvingats spelade de få låtar trance han har för några gamla ryssar. Sen det faktum att det bröd han åt var klurigt och svårt att få in i munnen var ännu roligare. Idag skulle han kolla runt lite, jag väntar på ett samtal.

Nej, dags att rolla bort lite katthår för att bege sig till Salong Vågen igen, jag tyckte mamma kunde förhandla sig till att dom klippte min lugg under samma pris som att hon blir klippt men det gick tydligen inte. Bajs.


 
   
Lite bilder från förra sommaren. Jag kunde bara inte låta bli.

Jordgubbenäsa.

Ibland kan jag vara lite hysterisk, och i behov av kontroll. När jag inte kan kontrollera något blir det lite jobbigt. Nu menar jag inte att jag vill ha skallhalsband på alla och bestämma över deras liv, nej utan jag gillar bara att veta vad som händer, jag gillar att ha en plan för en tid framåt. Det finns en plans, men just nu är den utöver min kontroll, så jag balanserar lite som en elefant på en tråd. Intalar mig själv att inte bli allt för hyserisk och rör på mig istället för att sitta still.  Men vad är dom dom säger, man ska utsätta sig för sådant som skrämmer en?

Igår tog jag en rask promenad rakt in i skogen, vilket var mycket skönt. Det ska nu göras varje kväll lite innan jag går och lägger mig. Jag vet med mig att den vanan kommer få mig att slappna av en del, och just nu försöker jag skaffa lite vanor. Jag hade ju vanor där nere, saker jag gjorde och så, men det är svårt att göra här då det inte är samma personer, platser och ja... ni vet.

Jag fick det faktist bekräftat endag, när jag pratade men person jag inte träffat på länge, att det faktist är en aningen svårt att bara glida tillbaka i ett Sverigeliv. Det är normalt att må konstigt och känna sig vilsen på ett ställe där man bott en lång tid när man varit borta ett tag. Kanske inte för att platsen i sig förändrats, mer för att man själv gjort det.

Ibland är det då lättast att vara ensam, för jag är lite rädd att hurjag vrider och vänder på saker och mitt behov att få berätta om vissa saker, småsaker som kanske inte har någon stor betydelse ska tråka ut folk.  Jag vet själv att jag skulle lyssnat, och jag vet att folk lyssnar men det är som det är med mig, det har alltid varit så.


Jag har märkt en skillnad på mig nu och förut. Förut kunde jag nöja mig med en signal, jag behövde inte ens ett sms för att jag skulle kunna se det som något gott. Jag intalade mig själv att det var en tanke från denna någon. Men nu, med Cihan är det annorlunda. Kanske därför att vi alltid varit så nära varandra när vi varit tillsammans, vi har alltid bott tillsammans och så. Nu är det inte nog med en signal, eller ett sms. jag vill ha mer, jag vill inte ha teknik och skit emellan. Jag vill kunna lukta och känna. Jag vill kunna höra. Jag har svårt att hantera distans.


Gunes

Jag har varit sjuk. Och det flesta veta att internet inte direkt finns hos min mor. Det har faktist inte hänt så mycket de senaste dagarna, mer än att jag ställt av min tankeverksamhet för att det helt enklet inte fanns någon som helst energi för just tankeverksamhet.

Jag kan fortfarande inte säga att jag är helt ok, huvudet  bultar, och min ork är totalt bortblåst. Jag skyller på Hasse som tog med sig detta från El Stockholmo. (Shit vad jag är kortfattad idag.)

Pratade med Cihan sådär 3 gånger igår, jag måste säga att jag älskar Halebop, just nu sitter han på en buss mot Alanya, och har sisådär 22 timmar kvar och jag är inte avundsjuk, nor för att jag lätt skulle kunna åka buss 24 timmar om det tog mig till honom. (Ja, jag saknar honom) Påtal om just det, jag hade en sjukt konstigt dröm inatt. Jag åkte till Trabzon men Cihan var i Alanya. Från Trabzpn skulle jag ensam CYKLA till Alanya (det tar som sagt sådaär 24 timmar med buss, upp och ner och runt och bakåt går vägen) Jag vet inte om det var tur eller tråkigt att jag vaknade just när jag skulle ge mig av?

Men ärligt, nu tänker jag gå ut. Solen skiner och katten är mysig.

RSS 2.0