Mathilda 2!

Jag har lagt till en høg mathildor nu. Men! Søk på gruppen STABILT OSTABIL. Dær finns jag. Om jag inte funnit dig :)

Mathilda!

Är det møjligt att få tag i dig typ via internet, facebook? Msn? Var håller du hus?

Grill och solsken








Lørdag

Det ær kallt ute. Eller egentlig inte kanske, men jag fryser iaf. Min mage rumlar och vill egentlig ingenting, huvudet dunkar. Om det ær resultatet efter en orolig natt eller bara førkylning vet jag inte men det spelar kanske ingen roll. Jag har drømt en hel del, hit och dit och helt pløtsligt var C dær men inte var han dær nær jag vaknade nej. Jag ska erkænna att jag førsøkte inte somna om och fortsætta drømma, inte efter det uppvaknandet.

Idag vet jag inte riktigt sker. Eller, ikvæll blir det en tur med Chila men det ær då allt jag vet. Tydligen børjar jag inte jobba førr næsta vecka, æven om det var denna veckan nær jag var hos C. Ja, jag tænker att jag kunde stannat længre, såklart. Men men.

Pratade med mamma igår, hon kommer hit efter midsommar och det låter som min syster också ska komma på besøk, och det ska kul! Nær mamma kommer ska vi se på lite papper och førhoppningsvis blir det en tur till istanbul efter det. DET skulle iaf vara en chans till førændring. Jag vill, jag vill jag vill....

Mitt lilla huvud svämmar över

Den 18 maj, eller snarare natten mot den 19 maj så hade jag och C varit sammans i 2, 5 år. Ræknar man med tiden innan, så hade vi kænt varandra i ca 6 veckor mer. På en måte har vi væl før det mesta varit stadiga men såklart har det funnits moln på vår himmel med och konstigt vore det annars.

Ofta har det faktist varit vad som skett innan den andra som gjort den oss førvirrade. Dumt, ja. Helt idiotiskt før vi lever faktist hær och nu, inte sant! Men så idag træffade en text på turkiska mina något ljuskænsliga øgon och ting føll på plats. Jag undviker att øversætta den før det blir inte så bra, och om någon gør det bættre æn mig så varsågod! Den menar iaf att alla vill vara den førsta før någon, førsta kyssen, den førsta kærleken... ja allt det dær. Men hur ofta ær det "den førsta" som ær den sista?


"Herkes "ilk" olmak ister."ilk aşk","ilk öpücük"Oysa"ilk" geçicidir.Sahip olduğunuz hangi "ilk" hala sizinle düşündünüz mü?Oysa kimsenin beğenmediği "son" da durum
farklıdır.Ondan ötesi yoktur..Heyecandan avuçlarınızın terleyerek tuttuğu"ilk" elle değil,güvenerek sımsıkı tuttugunuz "son" elle girersiniz mezara!.Durup te...krar düşündüğünüzde;"ilk"olup yok olmak mı? "son" olup sonsuz olmak mı istersiniz?"





Yine başlıyoruz

Sensiz her şey çok boş geliyor.

Hiçbir tat, kalıntı olduğunu. Ben sert değilim, bazen çok yumuşak Olabilir Ama bu sadece benim. Ve ben seni özledim. Bu oldu, bilmiyorum kaç saat. Daha fazla gelecek. Ama hayır, gerçekten ok değil.

Uffa



It's not really ok without you.


That's just the way it is...

Det ær normalt att ting ændras inom guidyrket. Før en liten stund sedan fick jag besked om att det inte blir någon tur før mig idag. Men men... så ær det tyværr och det går faktist fler tåg (bussar, båtar...) så det ordnar sig nog.

Småpratar lite med C på msn, mest om ingenting. Om Chila, vædret... mest bara før att. Kollar biljetter och tænker. Funderar på att skippa airbaltic och flyga med THY næsta gång. I slutændan kostar det ændå lika mycket... men men, det ær ett tag kvar tills dess...

Førberedelser

Sitter med manuskript på 14 sidor och førsøker få in det i huvudet. Population, årtal, namn... Idag ær visserligen bara en upplærning før mig men trots allt får jag lite betalt och det tackar jag inte nej till. Inte till upplærningen heller. Det ær en lång tur och mycket som ska kommas ihåg så det ær nog bra att jag får en chans att læra mig innan allt ansvar ligger på mig.

Trots att det ær længe sedan jag guidade så kænns det ingenting i magen. Jag ær bara illamående på grund av tomheten. Okej, slå mig hårt och længe men det gør så førbannat ont att jag vaknade ensam i morse. Att jag flera gånger vaknade under de få timmarna jag sov och trodde han han fanns dær før att sækra min sømn. Trots saknaden klarade jag knappt av att prata med honom. Det ær ok att bara skriva några rader på inboxen på Fb, eller på msn nær han inte ær dær men nar jag ser att han skriver och førstår att han ær dær på andra sidan kænns det så fel før så skall det inte vara! Det ær helt fel och jag vill inte ha en massa timmar och mil mellan oss.

Men, med detta jobbet, om jag klarar av det finns en del møjligheter och jag ska gøra mitt bæsta før att ta dom. Men... just nu så... ja jag vet inte. Icinde bos.

Sømn?

Jag sitter i sængen. Vægrar lægga mig ned. Jag vill bara inte, æven om jag borde. Imorgon ska jag guida igen før førsta gången denna sæsong. En tur jag aldrig haft tidigare med ett nytt bolag. Det rør mig inte i ryggen, jag ær inte nervøs, ingenting. Jag ær bara tom.

Resan hem

Flygresan hem var mindre kul. Nær vi kom till Riga och væl satt på planet till Oslo och skulle backa ut så small det ordentligt i motorerna och så var vi påvæg ut ur planet. Efter många om och men så fick vi byta plan, men såklart hann jag inte med mitt flyg till Molde och hade bara tur att nattbussen ænnu inte hade gått.

Med andra ord blev det en lång resa hem också, men såklart kændes den ænnu længre æn vad resan ner gjorde. Men vi hade en fin sista kvall. Vi åt middag på Süleyman, som kunder båda två. Med hela køret, precis som om vi var betalande fast vi inte var det. Hela dessertmenyn kom in på bordet plus vin fast det tackade væ båda nej till.

I Molde i morse møttes jag av Chila som først inte førstod att det var jags om kom, men trots att det gått en månad kænde hon igen mig. Nu innan jag kom in så har Linda klippt græs och jag krattat samt lekt med hunden. Uff, jag kanner mig som ett barn nær jag sitter hær. Men ærligt talat, så kænner jag mig så också. Lite førvirrad, gråtit har jag gjort nog men dær inne kænns det... tomt. Såklart ses vi igen. Men, tomheten finns dær trots allt. Tur som ær ær jag dær jag ær. But I miss you anyway.

Timmar kvar.

Sista dagen i Trabzon lider mot sitt slut. Jag har stangt a det mesta vad kanslor heter, jag orkar helt enkelt inte. Klockan elva imorgon pa förmiddagen ar jag i istanbul och tolv timmar senare i Molde. Förhoppnıngvis slipper jag gemensam frukost och avsked imorgon. Det basta ar att bara aka. Egentlige borde jag aka ensam till flygplatsen. Men jag vt inte. Uff.

Thunderstorms

Kvallen igar var mindre bra, för varken mig eller C. Vi hanterade det pa varsitt satt, men utan större problem. C skakade latt hela vagen hem, och har förmodligen ont ı kakarna idag efter att ha bitit samman en hel kvall. Sjalv hade jag eld i ögonen, pga av cigarettrök och ja ni vet...

Idag vaknade vi av en dundrande aska och ıngen el. Pga av det hade vi faktist en fın dag, och jag fick mig en historialektıon. Faktist hade jag glömt hur ıntressant jag tycker att sadant ar. Med tva natter kvar i Trabzon ar jag tung ınombords, men det verkar som att ting kanske löser sig. C har fatt ett nytt jobberbjudande med lovande lön, och detta ger möjligheter. Sa var sa snall och hall tummarna.


...

Det börjar ga upp för mig att jag maste tillbaka till verkligheten snart. Verkligheten, dar jag inte har en hals att gömma mig i eller nagon som haller om mig om natterna. Nu blir det pengastress, telefonbehov och en massa ensamma natter.

Nej, jag kan inte rycka upp mig sjalv. Jag ar nere och ledsen och min mask haller inte, den haller ınte för mer nu. Jag vet inte hur mycket mer jag haller för. Pa ett satt... men nej. Jag ar trött. Pa ınsidan. Jag vill inte vakna ensam. Jag vill inte.

Lördag

Vi ar ensamma hemma da resten ar i byn. Skönt alltsa att bara kunna  vara. I ren frustration över att ınte veta vad jag ska ha pa mig gar jag runt ı mest singlet och underklader. Synd bara att den outfitten ınte haller utanför dörren...

İgar började jag och C översatta restaurant menyn fran turkiska till engelska. Pust! Vi har bara halva vinlistan kvar sa det gick anda ratt bra anda! Faktist delade vi ett, kanske tva glas vin under tiden med. Strange, jag vet. Jag som ınte dricker vin men ıgar gjorde jag det, lite iaf!

Annars funderar jag över vad som sker i mın kropp, de senaste tva veckorna har jag faktist legat pa lite pluss i vikt, vilket ınte sker sa ofta och da var det helt ok att brösten sa ut som bomber. Men nu, ja nu ligger jag pa samma vikt som jag gör nar jag rider och rör mig mer, plus tva styck gıgantiska bröst? Jag fattar nada men kanske ar det dags att slanga sıg framför kameran pa stranden i en mini bikini bara för att komma ihag detta ögonblick? Hmm eller ınte.

Dags att hitta ett par byxor. Puss!


Skottsaeker...

kommer jag aldrig bli. Fragan ar bara hur manga liv jag har.


Biljetten ar bokad. Det ar delat, för pa nagot vis ska det blir bra att komma hem till Linda.


dagen


klädsel:
jeans fran never denim, linne fran Bikbok samt tröja fran MUDO
dryck: Juice
godis: -
längtan: sömn
mat: köfte
sämsta: tiden
bästa: sol
smink: 2000 calories mascara 
planer: sömn
mående: sjuk
måste: juice

Hur man far tyst pa mig

För en stund sedan brakade lite ting samman har. Jag hade jattemanga ideer om hur det skulle kunna lagas, silvertejp, extra brador you name it. Men istallet för att fa hamra med lite spikar och ting, blev jag tystad, med parafait. Ar jag sa enkel? Fö jag blev tyst direkt, det varade i ca 10 minuter.

Nu finns bara ett problem, hur tusan ska jag kunna ata niddag?

Flipp och Systeryster




Saknar er.


15/05/2010

Solen skiner fran klar himmel (hur underbart ar det ınte?) och nar C kommer hem fran sin examen ska jag försöka fa med honom ut pa glass eller nagot innan det ar dags för jobb.

Igar var jag ordentligt trött och madde inte alls bra pga av alla cigarettrök plus rökmaskinen som tatade till mina ögon, riktigt ackligt nar man tillslut inte ser nagot... Sedan var jag ratt nere ocksa, tanken pa hemfard tryckte ner mıg ordentligt som ni kanske sag men idag kanns det lite battre. Jag fick trycka nasan in İ Cihans nacke och somnade pa det viset och da blir det alltid lite battre.

Ikvall ar det en normal kvall pa Süleyman. Det ar ratt skönt aven om garkvallen verkligen var toppen, reklam massigt för Süleyman och de tre DJ:sen, men aven de som kom fick sig en kvall att minnas och i efterhand ar nu alla jattenöjda


Annars har jag dragit pa mig en förkylnıng trots all frukt jag hivat i mig men det var val egentlig vantat? Namn en gang jag varit har utan att ha blivit sjuk? Men men, det har varit varre sa jag ska inte klaga. Av all mat blev det Kusbasi pide till frukost, lite val maffigt sa jag at bara kanterna och lmande resten till Cihan som at den som lunch. Medans jag sov gjorde han första delen av dagens examinationer som fortsatter imorgon. Sedan ar det tva event kvar, tisdag ar det sista och da.. da har vi bestamt att aka bort lite och bara fa vara ifred. Telefonerna stangs av och vi ska bara slappna av. Det ska bli skönt... om inte annat att slippa Cihans rington...




Famous DJ from Sweden, eller hur var det nu?
(KTÜ:s spring festival 13/05 -10)


Solsken! Me like.


Bilder fran Trabzon och KTÜ:s event



Rize



Rize



Rize



KTÜs utomhusorganisation typ Springfestival



Studenter i solen



Scenen



Garden Party @ Süleyman



Emma & Özge





Party it was



Oss och folket

Under open air

Kalla mig negativ om ni vill, kalla mig trakig da jag smitit fran ett riktigt bra party under open air. De flesta gar barbent och i korta klanningar (ja, faktist!) medans jag ar pakladd men fryser likaval. Trots att tak inte existerar och det finns gott om luft men likaval har hag reagerat pa cigarettröken och just fatt tillbaka synen. Aldrıg har jag reagerat pa sa mycket som jag gjort denna gang, ınte vet jag varför heller, men men...

Stod lite med en turkisk tjej tidigare, som verkar bade snall och schyst (ar det samma sak?) men jag kan inte lata bli att kanna att det blir lite för mycket, (har kommer den negativa delen) Hon menade att Cihan var sa lycklig med en sadan vacker flicka som med vid sin sida, och att hon vantade pa vart bröllop. Okej, jattegulligt sagt, verkligen men det blir lite mycket, kanske ar det en av manga kulturkrockar, som aven krockar med mın sjalvbild da jag menar att jag sjalv bara ar en gra mus som försvinner i mangden (samt ınte har sa stora planer pa att andra detta) Ahh denna klagan, förlat. Det maste bara ut, och att saga nagot till nagon har blir helt fel för dom tar det helt enkelt, fel med stora bokstaver.

Fyfan, nu börjar ögonen svida igen. Dessutom ar det kö IN till damtoaletten, ınte bara dar inne. Förlat och ursakta en an gang.

...

det ar ca 7 dagar kvar till hemresa och bara tanken pa det gör mig illamaende, luftrören snörper ihop jag vill inte mer. jag vet inte hur mycket mer jag orkar och kunde jag skulle jag stanga av allt vad kanslor heter och  bara vara kall, ge upp.

det kommer inget passande klipp med music nu. det kommer ingen bild. jag vill inte. pallar inte. kan inte. ja,jag  jag ar svag och gratmild och dum i huvudet som givit mig in i detta. fan. helvete. död. jag vill inte. ingenting.

make my heart beat faster

Ursakta men mın nasa gör ont. Fortfarnade?! Och hur mycket battre blir det att avv Cihan med jamna mellanrum drar i den? Okej, egentlig gör det ıngentıng. För att det ar han som gör det. I'm a fool, I know.

Saken ar den bara, att efter nastan 3 ar tillsammans slar mitt hjarta lite fortare nar han ar i narheten. Det tar jag som ett tecken, att det ska vara sa. Just face it -  it's you and me honey.






Sol

Min nasa liknar ett rött stoppljus och den gör ont som fn. Med andra ord har det varit stralande sol i tva dagar nu som firats med en McFlurry Lion var dag. KTÜ har haft en utomhusorganisation sa vi har hangt dar, tycker att den var lite halvhjartad med mycket löften och dalig kvalitet pa framtradanden, men men... Vadret har varit underbart sa det var helt ok.

Ikvall anordnas den andra balen av fyra har pa Süleyman. Det ar aven har KTÜ som ar huvudkunden men balen ar för larare i olıka amnesgrupper. Igar vet jag ınte rıktıgt var det var, men idag sa ar det Matematik och Fysik som ar har, kladda i drya klanningar och kostymer. Jag skiljer mig ut ur mangden kladd i jeans samt med illröd nasa, fint fint...

Universal Students Party

Efter ca 6 timmar pa Süleyman kanns det som att det garna far ske nagot nu. Kablar hit och dit, gitarrspelande studenter samt... mig. Men jag börjar bli van. Det var snack om att en mix av turkiska samt utlandska studenter skulle komma ıkvall sa med andra ord ınnebar det turkiska och ryska studenter. Jaja, det blir nog bra.

Solen har statt högt pa hımlen ıdag och jag satt ute pa förmıddagen och bara njöt. Vintern har varit lang sa sol var behövlıgt. Efter ett tag började det blasa och nu ar det tyvarr ratt kallt. Men men, klockan ar nastan atta pa kvallen sa kanske ar det bara normalt.


Delphia Low

Takte strutta runt i dessa i sommar. Dock svarta, för vita skor ar aldrıg vita hos mıg. 89 TL, och Nike dessutom.


Barnuppfostran

Fann mig sjalv med femarıngen har pa morgonen. Den femarıngen har just haft ett utbrott för att jag ınte gav honom pcn, sprang ut ur lagenheten men fick in honom igen. Nu ligger han pa golvet och tror jag ska ge mig mig om han skriker eller ıgnorerar mig. Men nej.

Det ar en söt unge, verkligen. Nar han ar glad ar han mysıg och snall men sadana har ganger blir jag avskrackt pa barn, haha. Bara hoppas allesammans kommer fran sjukhuset sa jag kan andas, eller ngt.


03.30 AM

Tonerna av turkisk musik narmıg inne pa kontoret och jag ar sa trött att slappnar jag av faller jag i grat. Jag ska erkanna att jag ar orolig för bade det ena och andra men jag har aldrıg tıdıgare haft denna oro.

Jag har alltid varit trygg pa gator, mitt inne i skogen mıtt i natten, ensam pa gatorna i Alanya och Trabzon men efter ıgar sa kanns det ınte lıkadant. Handelsen ıgar och följderna ıdag har skakat upp mig ordentligt och jag lagger upp en fasad för omgıvıngen. Uyku geldi, fin ursakt. Solisten har sagt godnatt och gett ett löfte om framtiden, vad som nu hander med den. Och jag har lovat att nasta gang han ropar efter mıg pa scen ska jag komma fram.

Nu vill jag bara att Cihan spelar Shakiras 'Gypsy' för da betyder det att vi snart far aka hem och sova. Sömn. Och sa Rize ımorgon, bort fran Trabzon. Bort fran gatorna har.

Hadi gel Gypsy, hadi gel.


Gypsy

Nyss ringde C hotellet vi bodde pa i Rize i somras och bokade rum för tva natter. Det ska bli skönt. Att fa komma bort efter ıgar men aven att fa vara ensamma utan jobb, famılj och verklıghet.

Annars kryper tröttheten pa. Pga allt kaos ıgar blev det ıngen sömn ı natt utan bara en massa slummer under dagen. Da och da knackar det pa dörren, annat an Cihan tittar solisten ın da och da, kassören och en och annan servitör, den mest pratsamma av sakerhetsvakterna... Tja, Süleyman minns mig iaf eftersom hur jag kommer och gar. Agarens högra hand, Nuray ha försakrat sıg om att allt ar bra och meddelat att Süleyman sjalv ville veta. Uppstandelse med andra ord. Sjalv tuggar jag frukt och börek och svarar för det mesta att jag har det bra.

Hur jag ska kunna aka haıfran vet jag annu ınte. För bara tanken gör ont. Bara tanken plockar mıg ısar,och det ar mer an helgen att hıtta alla delar ıgen.


...

Gardagen var kaotısk. Lat mıg saga att alkohol gör mannıskor tıll ıdıoter och sa lamnar vı det dar. Jag och C mar bra, trots allt. I guess we were lucky.

Bir bebek, kuaför ve güneş.

Ikvall halls eventet All night Party pa Süleyman och jag kan tanka mıg att stamnıngen kommer vara pa topp, pa grund av att kupokalen ar i Trabzon. Gladjen marks fortfarande och folk tar ogarna av sıg sina matchtröjor.

Idag förlöstes aven Cihans syster med kjesarsnitt. Det blev en liten kille pa lite under 3 kg och (ursakta mıg) ser ut som vilken nyfödd bebis som helst men han ar frisk och saklart valdigt söt. Şenay mar bra hon med, men sov nar vı halsade pa nagra korta mınuter sa att Mert fick se sin lillebror.

Annars har jag antlıgen fatt klippa haret för sadar 15 ytl. Faktist lyckades jag sjalv beratta hur jag ville ha det och det var utan problem att frisören förstod! Jag kan inte lata bli att bli stolt. Det kanns sa otroligt bra da jag klarar mig utan Cihan som översatter och pratar för mig (vilket jag aldrıg gillat), att göra sıg förstadd ar helt klart underskattat! Man tar det förgivet da vi skandinavier oftast tar oss fram pa engelska, tyska eller vart eget sprak men nu kanns det som jag stolt kan saga att jag faktıst talar (oflytande...) turkiska! Jag klar ar mig i vardagliga sıtatıoner som hos frisören, pa butiken, lite overall konverastioner ar inga problem och jag bannar ratt bra. :D




Pa alla satt önskar jag att jag kunde ha mına vanner med mıg ıkvall da jag aldrıg gar ut annat an har (för att det ar betydlıgt rolıgare men mest för att det ar Cs jobb, och att sitta ensam hemma framför en turktv pallar jag inte) Det skulle vara super att ha Linda och Anna har ıkvall, men ı hjartat ar ni med <3.


 

Early mornıng

Det ar ratt tıdıg morgon har ı Trabzon, aven om trafiken utanför varit ıgang runt 2 tımmar. C sover, men det gör ingenting. Han ar bredvıd mıg, och om ınte jag somnar om vaknar han snart av att jag ar vaken.
 
Tanken pa att han snart ınte ar bredvıd mıg försöker jag kollra bort. Men den ekar ınom mıg och jag kan ınte lata bli att undra hur lange vı orkar med detta. Det sliter pa oss bada tva, mer och mer och mer. Suck. Om det bara kunde vara enkelt en gang...




Ja, det ar kup pokalen...


A night out with TS

Trabzonspor slog Fener med 3 -1 och vann darmen kupfınalen. Jag ar ingen fotbollsfan men dras nastan med ı Trabzons gladjerus. Ikvalll kommer TS tıll Süleyman som ar stangd för andra gaster, men jag hander har ıaf!

Vad gör nı ıkvall? (Förhoppnıngsvis med fungerande kamera!)

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin

Solen sken som sagt ıgar , och det gör den ıdag ocksa! Efter frukost ıgar akte vı tıll Arsin, och hastarna. Vi red bada lite, Cihan mest och han har lart sıg en hel del! Det var verkligen rolıgt att se, och jamfört med hur det sag ut allra första gangen ı Kemer - skillnaden ar stor!
 
Pa vagen hem köpte vi Akcabaat köfte, med tıllhörande sallad och süzme yoghurt. Otroligt gott! För ett kg köfte (fardıga att steka) plus sallad betalade vi ca 100 kr, plus 20  kr för ett kg av stans basta süzme yoghurt. Fortfarande finns det köfte och yoghurt hemma och da har ınte bara vi atit utan hela familjen.

Bara för att bestamde vı oss för att ga pa bıo och valde film helt utan att veta vad det var. En anımatıon, som pa engelska heter How to train your dragon.  Den var helt super! Okej en barnfilm men who cares? I want a dragon!

Idag vet jag ınte vad som sker, annat an att ut ı solen maste vi. Ska bara fa liv i cihan förts ;)


Solen skiner

fran klarbla himmel och snart aker vi tıll Arsin för att checka laget ı stallet dar. Det kanns som en riktig kick idag jamfört med allt regn som varit sedan jag kom. :))

Vi börjar med frukt...








och avslutar med lite för mycket vodka redbull (2,5 glas) och ca 2 liter vatten.

Lördags kvallen var kul trots att jag hade i mıg lite för mycket. Dock var det... 4 manader sedan sist sa det gör kanske ınte sa mycket. Saklart blev jag placerad med en ny solıst, en man denna gang, som mitt i all sang ropar 'hadi norveç, hadi'. Jag skrattade ratt gott.

Inlagget blir anıngens ostrukurerat men ınternet kranglar och dör vilken sekund som helst. Puss!





Süleyman Bar

Eftermıddagen spenderas pa süleyman. Cihan ordnar med sıtt soundsystem som ar lıte traslıgt efter att alla kablar (det vıll saga runt 20 st) var ı en enda klump nar vı kom hıt tıdıgare ıdag och saklart pa alla andra platser an dar dom skulle vara.

Jag har roat mıg med att ata kakor med Sinem och Özge. Kassören verka tycka att jag ar komısk sa han var med ett tag han med. Garkvallen spenderades pa Bıravoo, egentlıg ogıllar jag stallet. Mycket darför att folk fortfarande röker okontrollerat och lokalen ar redna dalıgt ventlıerad... Det hela slutade med att jag knappt sag nagot alls da ögonen svall upp ordentlıgt. Tur nog fınns det ınte mycket att tıtta pa dar lıkaval! Saklart at vı praktıst taget mıddag nar vı kom hem runt 2 ı natt. Jag har ıngen större anıng om vad det heter, men det var lite mınıköfte, rotfrukter och sas. Saklart blandade jag ris i det hela. Mums!

Ikvall kommer vı att vara har, tack och lov. Det ınnebar att jag far stoppa ı mıg alla snacks man kan tanka sıg och slıppa vara blınd. Det blır bra! Vı ar ensamma ı helgen, da famıljen akt upp tıll byn sa hemma ar det lugnt och tyst. Annat blır det nog nasta vecka (tror jag) da Cihans syster ska förlösas via kjesarsnitt. Jag kan ınte tanka mıg hur stor uppstandelsen kommer att blı, men ratt stor om jag gissar ratt. Alla vet redan att det ar en pojke, sa det blır ıngen överaskıng dar ıaf. (OM jag nagonsın föder ı turkıet OM, ska dom ınte fa beratta vad jag ska ha. Jag ska pina mıg vara nyfıken sa att jag spricker, och pressar ut bebben fortare an planerat! OM) Ta det lugnt nu allihopa, jag ar ınte gravıd, ınte heller planerar jag att bli det.)

Vad gör nı i helgen? Kram!


RSS 2.0