Günaydin

Cihan sover bredvid mıg, och utanför ar det ett jakla lıv. Jag hade glömt hur det var att bo inne ı centrum. Jag at som aldrıg förr ıgar, och da menar jag som aldrıg förr. Bade mat, frukt (jordgubbar) och saklart, en choklad tıng som jag ınte kan stava. Med anddra ord, jag ar fortfarande matt.

Nej, dags att vacka Cihan. Ha en fın dag allıhopa!

Turkisk mark

Resan gıck bra. Den var lang, men det var det vart. ♥

 

 


Eide - Molde - Oslo - Riga - Istanbul - Trabzon





Let's write some history



I made it



Praktist taget alla klæder som kan tros komma till anvænding ær nu i denna væska. Først måste jag bara erkænna att jag diggar den mycket - enkel, klassisk och rymlig! Lite snyggare æn en vanlig sportsbag, helt enkelt skitbra!

Spænnande blir nu om jag gillar den lika mycket i Oslo, Riga och Istanbul... jag tror inte det, men skitsamma! 8 timmar kvar tills bussen till Molde går och jag, jag ær klar!


Minns ni?



Säga vad man vill om Jonas Gardell, men lite søtt är det.

Last night at home

Ær det møjligt att vara såhær trøtt? Jag sliter allvarligt med att vara vaken, och så sent ær det inte. Dock funderar jag på att gå och lægga mig faktist. Vi den hær tiden imorgon væntar jag på bussen till Oslo i Molde och håller sækert på att førgås før att jag måstat vænta i mer æn 10 minuter. (Jag hatar att vænta och 10 minuter, okej 7 ær nog maxtiden innan jag børjar bli less. Hur jag klarat av 8 timmar på antalyas flygplats vet jag inte, men det var allvarligt som att pinas till døds.)

Jag hade tænkt førsøka vara vaken længre inatt, før att garanterat få sova i natten till morgon, men jag tror det går bra ændå. Jag blir blir så uttråkad att det enda som hjælper ær som sømn och får jag sova 5 timmar ær det bra, 4 timmar vaken/slumrandes ska jag væl klara av?

Jag TROR det mesta ær packat. Førutom tandborsten, hårbosten och CK In2U (den ær underbar) Ja, tænka sig att det faktist ær dags nu. Det ær næstan skummelt. det kænns lite som berg och dal bana i magen, inte før att jag någonsin åkt det men typ. Det ær helt sjukt det hær. Så sjukt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Hjälp. Men, før er som vet hur jag ær - den hær gången ær jag inte orolig øver att han inte kommer på flygplatsen. Den hær gången vet jag det. Utan tvivel.


Tisdag, Onsdag

Så, då var det en natt kvar hemma. Bussbiljetten är bokad och betald, flygbiljtterna utskrivna, væskan næstan packad. Som ett under køpte jag faktist ett par jeanstights idag, jag vet inte nær jag shoppade sist så jag tyckte att jag faktist kunde gøra det! Hittade en fræsch t-shirt till Cihan med, men såklart fanns inte S utan bara M. Men inte mycket skiljde mellan storlekarna så jag tror det går bra.

Ridit Apollo och Alina idag, det gick helt ok. Har fått en færg i och ur håret men jag vet ænnu inte hur det ser ut, før jag kladdade en kur som ska få ligga i och verka i några timmar, och se om den kanske hjælper håret att återhæmta sig lite efter alla kemikalier. Btw, jag skrattade lite nær jag øppnade upp packen med hårfærg så vælkomnade Garnier till en spænnade færgupplevelse, och uppmanade mig till att njuta av den friska doften. Haha, eeh jaha? Nej, jag høll væl mer eller mindre att kvævas om man sæger så, kanske var det før mycket frisk doft?



frisk doft?




Om det nu ær kemikalgas, eller det faktum att jag vill att tiden ska gå fortare som gør att jag nog skulle kunna sova vet jag inte, men jag ska se om jag kan vænta några timmar till. SÅ gammal ær jag ju inte att jag borde hoppa i sæng klockan 1700?


Next time I'll be bulletproof

at least on the outside.

Jag ogillar nær storyn upprepar sig, iaf nær det handlar om ting som får mig lite ur spår. Dels før att jag blir arg på mig sjælv før att jag påverkas, dels før att jag alltid hoppas att sist det skedde, var sista gången. Men hej, kanske bara att gilla læget eller, jobba bort den dær osækerheten. Jag ska erkænna, att æven om jag væxt och blivit starkare det senaste året, får jag återfall, dom grabbar tag i mig hær och dær och jag faller mer eller mindre. Den hær gången tror jag dock att jag ræddades av en hel massa klorin som gjorde mig berusad. Ræknas det som ett framsteg?

Sista dagen på jobbet idag då, dom ville jag skulle komma førbi i morgon, men då jag varken skulle skriva timmar eller få betalt tackade jag før mig och sa hejdå. Varfør ska jag gå dit nær jag inte jobbar, om jag inte væljer det sjælv då? Det ær ju inte så att det ær SÅ trevligt. Men men. Det var helt ok, en jæmn strøm av folk blandat med stædning (dærav klorinet, som svider i ansiktet ænda tills nu)  och så fick jag faktist i mig mat istællet før glass idag. Duktigt værre!



Blond igen!



Uppdat.

Jag är inte skottsäker. Kan hända att jag har blödarsjukan med.

 


Morgonstund har guld i mun

nær man ligger kvar i sængen och trycker på snooze. Snooze måste vara min absoluta favoritfuntion på hela mobilen. Hær snackar vi ren kærlek!

Sista dagen på jobb nu idag. Sen är det faktist bara 2 dagar innan jag åker :) men, først stall idag, sedan jobb. Så lite boya i håret. Så blir det hær nog bra. Nu; frukost!

Ha en fin dag!

Saturday

Lørdag idag. solen skiner men det ær kallt ændå, och jag fryser rumpan av mig. Kan bero på att mitt hår ær vått men wtf. Det gick helt ok i stallet. Galopperade Apollo in och ut ur dalen, solen sken och det var minst sagt herlich. Klockan 16 børjar jag jobba och sedan ær den hær dagen øver. Bara det blir måndag nu så får jag upp lite puls, haha.

Med andra ord, det ær 3 nætter kvar hemma, i min sæng. Sista natten i Norge før ett tag spenderas på bussen och førhoppningsvis ær jag så uttråkad att jag somnar direkt. Datorn får stanna hemma. Jag orkar inte dra på det stora ohyret (17.3 tum) och jag ska erkænna att jag inte heller har plats før den. Nu ska jag bara packa ner tandborste och sådant, sedan ær allt klart.

Dagarna innan tisdagskvæll kommer førhoppninsvis går rætt fort. Jag har Apollo så det blir lite ridning, samt att vi ska førøska få upp lite stængsel så att ponnierna kommer sig ut på sommarbete, men først måste vi få svar från kommun och blir det som vi vill så kommer Flashlight och Alina stå rætt utanfør huset, mysigt! Tyværr måste de større bli kvar uppe på Herskedalen då de flesta inte vill att de ska klampa runt och kanske førstøra markerna, men men.

Nu harjag faktist ingen aning om vad jag ska ta mig till. Hade tænkt sætta mig ute men det var inte så varmt som det såg ut... Så kanske jag bara tar mig ut och krattar græsmattan eller ngt?

Vad gør ni idag

Today, is a good day

Idag, är en bra dag. Okej, det har varit kallt, regnat lite men! MEN, allt ær i box. AirBaltic bokade om min biljett helt konstnadsfritt, fast planet lyft enlig Gardemoens information. Hur bra är inte det? Fick idag bokad biljetten IST - TRX, Totalt blev det 100 ytl, och ett medlemskap i Miles & Smiles. Kan vara bra att ha, med tanke på hur jag flyger fram och tillbaka, hit och dit. Det går även att använde vis SAS, finfint!

Så, med andra ord ar det fem dagar kvar. Tisdagskvæll åker jag mot Oslo, och får checka in næstan direkt nær jag hoppas av bussen. Ja, det hær kænns bra. Hjærtat slår volter. Cihan vet att jag kommer, men det ær ok, førra veckan visste jag ju inte nær jag skulle komma. Vi ær båda rætt glada, om jag sæger så. Kan faktist vara så att vi triggar varandra och C har faktst gjort upp ett schema før førsta dagen, hur normalt nu låter?

Idag har jag annars inte ridit, Linda red sina två medans jag ordnade stallet. Sedan gick vi en tur med Chila (som knæckt svansen sin?), tog lite sol och nu har Linda tagit sig ivæg på jobb. Jag jobbar helgen, sedan har jag bara 2 dagar før att ha allt klart (visserligen ska jag bara få ner 3 ting till i væskan, men ændå...)  Ska få lite mer færg i håret tills måndag också tænkte jag.

Ha en fin dag allihop!



5 days


Stretcha med Stig




HAHAHA.

Onsdag - tumme inspektion

Jag har funnit nya biljetter, och ska bara avakta lite, typ till imorgon. Så planen är att jag jobbar helgen och så, så bye bye Norway!

Imorgon har jag sællskap i stallet, det ska bli skønt. Det har gått bra, (har varit ensam i drygt 3 veckor) men jag kænner att det ska bli gott att ha Linda tillbaka. Red bara Luxus och Dolce idag, kroppen ville inte idag. Det gick helt ok, men bara ok. Okej, jag ska erkænna att jag nog var lite borta i tankarna.

Mitt hår har ænnu inte fallt av, men igår var det næra. Nu tror jag att EN packe men hårfærg till så ær det ok. Men jag ska vænta, typ några dagar. Och kanske ær det så att jag låter bli att tvætta det så længe jag kan med. Men en kur eller två skulle nog inte sitta fel, eeh.

Ja, vad mer? JO! Ni vet det man sæger om kroppen; It takes 7 seconds for food to pass from mouth to stomach. A human hair can hold 3 kg. The length of the penis is the thumb length times * 3. Femur is hard as concrete. The woman's heart beats faster than the man. Women blink twice as much as men. We use 300 muscles just to keep his balance when we are ... ... The woman has read the entire text here. The man looks still on a thumb. Faktum är att JAG tittar på min tumme. Och jag ska erkänna att om jag var kille skulle jag nog inte ha så mycket att komma med...


Please stay calm...

jag lagar mat.
Snælla, hamna inte i chock, men Linda jobbar och Liv behøver mat. Så, vad gør man inte?

Morning

Godmorgon!

Jag har varit vaken sedan 6 i morse men bara før ett tag sedan fick jag på mig klæder. Drar snart till stallet, rider 3 st hade jag tænkt och sedan får vi se. Det har varit, eller ær en minusgrad ute och bara tanken gør mig kall. Nåja, jag ær klædd och ska nog klara det.

Vad gør ni idag?

Bedtime

Veckan som kommer ska askhvetet vara borta. Det har jag bestämt och så ska det vara. Detta är inte ok. Dock har jag lite mer tid på att få ordning på håret? Att gå från mörkbrun till blond tar sin tid (nej ingen bild idag.)

Nej, sängen kanske? Och Chila måste in. Natti!

Kan man gråta blod?

Borde vara påväg till Oslo, för att sedan flyga till Riga, och så Istanbul och så Karadeniz. Men, tydligen är RIX stängd nu, och kanske är det bara bra, för då får jag min biljett ombokad. Men, jag ska erkänna att det kniper i magen, det svider och jag funderar på att gråta. Dock blir ingeting bättre av det, så jag låter bli.

L, som jag inte vet vad jag skulle göra utan, gav mig restriktioner idag dock, kom inte tillbaka alltför fort när du väl åker, stanna ett tag. Jag vet inte, ärligt, vad man gör utan en sådan vän. Kanske är det just därför det känns som familj.

Jag saknar C, så att jag skakar. Jag vill så gärna roa ner mig själv och säga att du klarar det, en natt till sedan slipper du sova ensam. 24 timmar och du bara vet att du är på plats. Nu är det inte så, och jag har tur som inte sitter fast någonstans, ensam på flygplats. Likaväl kan jag inte låta bli att vara besviken, för saknaden sliter. Den sliter som bara den.


Sadece orada olduğunu bilmek istiyorum. Sadece seninle olmak istiyorum.


1, 2, 3

Jag borde sova men sitter uppe trots allt. Det finns liksom ingen ro inne i mig. Egentlig borde jag väl i alla fall försöka, jag ska jag ska. Batteriet på pcn ska bara få ladda klart och så, så ska jag gå ner och ha mig i säng.

Dagen har gått i ett, jag har försökt få kontakt med THY, hållit koll på Airbaltic, samtidigt som jag sprungit omkring som en vante, tills jag satte mig ner och tryckte i mig choklad, vilket såklart gjorde så jag fått ont i magen nu, men men. Linda jobbar imorgon med, så jag tar stallet själv imorgon också. Det är ok, bara Dolce Vita kan låta bli att vara rädd för allt hon ser, eller inte ser. Stackars liten :)

Nej, jag ska borsta tändern nu, kanske får jag sova lite mer än tre timmar inatt. Varför kommer aldrig en sak ensam?

God Natt. (I miss you)


Drömma kan man

Førsøkte boka om mitt flyg från Oslo men tydligen gillade inte airbaltic det. "Dear Madam (så gammal ær jag væl inte?) Your flight is not cancelled." Betyder det att jag kanske åker?

Annars har jag och Linda funnit en hæstgård søder om Sundsvall, men inomhus pool och det coola køket. Nu førsøker vi få fram typ 5,5 miljoner. Drømma kan man væl?

Snø

Det snøar.
Det ær kallt. Med andra ord en ny vinter.

Jag ær opepp, vill inte gå utanfør dørren,
men har klarat av att rida, guldstjærna.

Nu dusch, sedan ska jag aktivera mig.

F*ck you ashcloud.

Turkiet: Luftrummet stängt i norr. Stängning över Istanbul väntad inför måndagen.

Hejdå før idag.

10 år, 5 dagar, 2 veckor, några timmar med rætt vindar. Nej jag kan inte slæppa det hær, jag kan bara inte. Igår stællde jag in mig på att kanske jag kunde åka en vecka senare æn planerat. Nu Funderar jag på om det ær bættre och stælla in sig på 1, 2  veckan i maj. Det svider som tusan inne i mig, men vad jag kan gøra?



I miss you.

Svenskt godis och sällskap

Det snøar, och det snøar mycket. Men faktist, så græmer jag mig inte. Min norska familj ær hemma och det ær så skønt! Sandra och Linda mår bra, och trots att det varit skønt att få lite ensam tid, så var det underbart att ha sællskap i stallet!

Linda har såklart køpt smågodis nær hon var i sverige, och tænka sig! Det smakar bættre æn det norska, om det nu ær møjligt... Iaf, dom hade skyttetævling idag så vi red inte alls. Den enda som inte reagerade ute i hagen var såklart Dolce men det førvånar mig inte. Klockan tre ska jag vara på jobb, och det ser ut som jag får en extra helg på arbete. Nåja, det ordnar sig. Har mejlat airbaltic, før att ta reda på vad som sker med biljetten iaf.

Annars, ja jag saknar C såklart. Mycket också. Men bættre att komma fram sækert æn att hamna mitt i ingenstans, ensam...

Äntligen

Linda och Sandra ær hemma. ♥


Tur att man är normal









Aska.

Kænslorna i mig ær rætt delade just. Samtidigt som jag ær glad att Linda kommer hem inatt, inser jag att inte åker på onsdag. Kanske heller inte måndagen efterpå, eller ja. Det gør ont, och jag vet att massor av mænniskor sitter på bussar just nu och skeppas runt europa och har det helt j*vligt, men det gør ont i mig ændå... :(

Jag ska snart på jobb, førmodligen gør det gott att lægga på en mask och sæga TACK, SMAKLIG MÅLTID. Vi får se. 17.00 ska læget før europas luftrum uppdateras men jag har en kænsla av att det kan dom vænta med till måndag, tills næsta lass med aska (klicka på lænken och se hur det ær spridd øver europa*) sprids i luften...

Sliten...



och stor. Och ja, Chila har blivit min støttekontakt på senaste. Linda gør sitt bæsta hon med, på båten mellan Tallinn och Stockholm:

"jeg er hjemme til du drar... Og ingen flere skal dø og alt skal ordne seg og du skal dra og vulkan får ingen flere utbrott pluss pluss OG DET BLIR BRA det meste snart!!"


Sorry...

Okej, førlåt. Jag ska inte vara negativ och tycka synd om mig sjælv, ænnu. Det ær frustrerande bara... Det gick bra att rida, Chila sprang som en dåre och så ut som hon høll på dø nær vi kom tillbaka, hon lever men sover rætt gott på vaskrummet nu, hehe. Jag ska ta mig ur ridbyxorna och ordna mig lite mat, jag gissar på mængder med havregrynsgrøt før då får jag en ursækt att æta lingonsylt.

Sedan kan det bli en tur med Chila, beroende på hur det kænns i kroppen. Det mesta gør ont nu før tiden och all energi går åt till stallet. Det gør mig inget, men det ær lite tråkigt att sitta som en død fisk halva dygnet.

Vad gør ni idag?

:(

Fyfan. Jag tror værlden hatar oss. Vaknade och insåg att det var vitt ute, ja vitt. Fick sedan prata med Linda som då befann sig i Finland och Helsingfors, men nu sitter dom på en buss till Tallin, ska åka båt från Tallin till Stockholm, och från Stockholm nattbuss till Oslo. Hur det tar sig från Oslo vet jag inte alls, inte dom heller.

Flygplatsen i Riga verkar ha stængt fram till klockan 15 idag och både Helsingfors flyglats, Gardemoen och Arlanda kan beskirvas med ett enda ord - CANCELLED. Jag vet inte vad jag ska sæga... Tydligen verkar det som om Airbaltic går med på att boka om biljetter på flyg som blivit instællda men jag vet inte om det gæller min biljett då den bara kostade 800 kr. Fan. Jag ær stressad och rastløs. På grund av att Linda och Sandra skeppas runt om djur i Europa, på grund av att jag ær rædd att mina flyg inte skall gå som planerat.

Jag kan inte ta det lugnt. Inte heller vill jag æta. (Dock borde jag det, før sist jag åt var det jag avbilade i bloggen, med andra ord så blev det 4 boxar, en diskussion med en rundball samt 2 hæstar och en galen hund på tom mage. Uff.


My way to cool down



Mat. Btw så har Linda landat i Finland, och tydligen ær Norges luftrum stængt hela morgondagen.
Great.



Hittade den hær på kameran just nu. Chila hade sin førsta løp før ett tag sedan så vi, okej jag, drog på henne en bjørn borg hipster med binda innuti før att slippa blodbadet. Hunden ogillade Bjørn Borg. I dont know why ;)


I love Cutrin

Jag håller koll på alla vædersidor jag kan finna, lite lugnare men fortfarande rætt orolig. Har tagit mig till och från doktorn, och gissa? Jag ær helt frisk! Senaste jag var dær så såg det ut på mina prover som att något inte var helt bra, men idag fick jag veta att allt ær som det ska vara. :)

Nær jag børjade slinga mitt hår så køpte jag æven ett schampoo hos min frisør, som ær min granne (hon ær super) och jag ær inlove. Tidigare har jag bara haft frisørschampoon då mitt hår varit blont, alltså silverschampoo men jag tror inte jag vill køpa ett schampoo o butiken igen. Jag anvænder en tredjedel mængd schampoo æn tidigare, och håret kænns fræshare! Visst, 500 ml kostade 109 nok och då var det extrapris men om den ræcker dubbelt så længe som alla minda andra schampoon så kostar det minst like mycket, sedan luktar det gott med :)


(bilden kommer från cutrin.no)

Jag anvænder den rosa/lila flaskan, samt inpackningen då blekningarna har satt sitt spår i håret. Visserligen var långt från den starkaste men mitt hår ær inte særskilt tjockt och blir lætt tuggummi.



Så ser det alltså ut nu. Det enda jag gjort ær att blåsa det lite lætt och sedan har det fått sjælvtorka. På måndag ska jag lægga in ænnu lite mer slingor, så då sker det lite mer. Kul ær att håret fått lite mer struktur och rørelse sedan jag fick slingor i det. Vanligtvis ær det rakt, och rakt och platt... Anyway, ovanligt att skriva om hår och schampoo men jag kænner jag måste fokusera bort från vulkantingtanget.

Btw... Idag har jag varit hær i 1 år. Ja, faktist. Helt sjukt, men sant!



Uppdat:
jag kan inte låta bli att bombadera all vædersajter. Det verkar som att tar man sig ur norge, kanske man inte tar sig in Turkiet? Fan fan fan fan fan faaan. Kom igen vinden! Byt riktning! Blås askh*vtet tillbaka till dit det kom!



Uppdat2:
Det ser ut som om Linda kommer sig in i Norge, enligt osl.no så landar hennes plan 20.18. Jag vet bara inte hur hon har sig från oslo. Och jag inser att jag borde coola ner och vænta iaf tills helgen ær øver. No more update, I promise.


Dumma vulkan

Jag ær lite lætt nervøs pga av vædret kan man sæga. Førbennade, dumma vulkan på Island! Førhoppningsvis tar Linda sig hem. Førhoppningsvis tar jag mig ivæg. :(((( Dock har jag några dagar på att dansa alla sorters væderdanser. Help me?

Noir.

Det blev helt pløtsligt svart ute, var har dagen tagit vægen? Før att svara på min egen fråga, ingen aning. Jag tror jag packat klart, jag har ætit, pratat med Linda på msn, fått reda på att man kan laga mat i en kaffekokare och ætit penne pasta som snacks. Fin kvæll? Helt ok!

Klockan ær då lite øver tio, jag børjar bli sova-på-soffan-trøtt men inte sova-sæng-trøtt. Varfør ska det vara så skønt att bara dø av på soffan istællet før att lægga sig ordentligt i sængen? Dumt, egentlig før jag sover ordentligt max 2 timmar om jag sover på siffan men blir ofta kvar på den fram till morgonen.

Imorgon ær sista dagen ensam iaf, Liv kommer på eftermiddagen, Linda och Sandra på kvællen. Det ska bli skønt, att få sællskap och få någon att prata med, førutom hunden som btw fortfarande ær ute (oops), men då både jag och Linda ska jobba en del så kommer vi knappt ses innan jag drar. Tråkigt, men iaf får jag sællskap i stallet!





Gel, Askim gel.

It's closing in. Det ær inte alls længe kvar tills jag ær påvæg och ja... marken gungar nær jag tænker på det! Jag har laddat ner lite ny musik, inte packat ænnu men jag tænkte att jag kunde vænta liite till med det. Det kommer bli en lång dag dock, då jag ska åka nattbuss till Oslo, før annars ræcker jag inte flyget till Istanbul. Først hade jag tænkt flyga ner kvællen føre men jag orkar inte sitta ensam på Gardemoen och vænta i 12 timmar.

Det ska bli så gott, så skønt att får komma ner igen. Vædret kommer væl vara samma som det ær hær, men jag bryr mig inte. Jag ska sova med næsan på rætt plats. Hade det varit solsemester jag ville ha skulle jag ha hængt med till Egypten, hehe. Men såklart ska det bli fint att komma till Turkiet också, maten, hallååååå! Jag ska æta som tusan och Özge har lovat mig taze fasulye, mums!

C vet fortfarande inte nær jag kommer, helt otroligt att jag inte sagt något! Men men, det ær några dagar kvar såp jag ska væl inte vara så snar att jubla ænnu. Har sagt att jag ska ringa nær jag kommit till Istanbul, men jag funderar halvt på att jag kanske skulle vænta tills jag kommit till Trabzon. Om jag kan. Jag får med mig Lindas turkiska simkort så jag hoppas hoppas att det kommer funka utan problem. Men, det ær væl det som turkcell ær till før på flygplatsen? :)

Btw, det tog mindre æn 20 minuter att dammsuga och torka golven i hela huset, (inte kidsens och Lindas rum då, då dom inte ær hemma och jag ogillar att bara klampa in på deras privata place)



Før længe sedan lyssnade jag mycket på Mustafa Sandal och utan att veta riktigt varfør fick jag bara lov att lyssna lite igen. Aaah, vilka minnen! Men nu nær jag førstår lite mer turkiska æn vad jag gjorde då, så blir det lite nya intryck också. I just love learning!

Kallt...

Jag fryser bokstavligen ihjæl. Jag vet inte varfør, men trots 7 plus har jag huttrat mig fram i två trøjor pluss vinterjacka, samt saknar ullsockarna. Ær det normal eller? Funderar på att stælla mig i duschen før att bli varm, kænns det som att det ær enda løsningen idag.

Visserligen, jag børjar bli sliten och det gør sækert sitt. Trots allt har jag lyckats gøra bort stallet, ridit samt ætit lite. Ska hiva mig runt och dammsuga nu tænkte jag, kanske det gør mig varm? Hoppas på det, om inte det funkar ær det vældigt enkelt, en varm dusch och sedan en filt øver hela mig, kanske næsan kan få sticka fram... Vi får se. Imorgon kvæll kommer Linda och Sandra hem, och det betyder att det ær snart jag som drar. Kanske skulle køpa den dær bussbiljetten så ær det bortgjort? På måndag får jag sista støten av slingor i håret med. Hade tænkt låta det vara såhær men tror att jag vill ha mer.

Nåja, dammsugning, sedan en dusch! Kanske skulle sætta en kur i håret med, bara før att? Vad gør ni idag?

Hjelp?



Good or bad? Jag, Kemer? Eller ær det kanske fel modell før min storlek? Någon som kan det hær?

Sagt;

"Tʀµsт ɨs ℓɨќє ɑ ρɑρєʀ - ღиςє ɨт's ςʀµʍρℓє∂ ɨт ςɑи'т вє ρєʀƒєςт ɑɢɑɨи. Yღµ ςɑи ƒℓɑттєʀи тɦє ρɑρєʀ, ɑи∂ тʀγ тღ ʍɑќє ɨт ɑs sтʀɑɨɢɦт ɑs γღµ ωɑит, вµт ɨт ωɨℓℓ иєνєʀ вє ρєʀƒєςт ɑɢɑɨи."

Yemek

Jag har matfunderingar. Jag vill ha jordgubbar och pæron, æpplen och druvor, ayva skulle inte alls vara fel. Jag vill ha taze fasulye, ris med yoghurt på sidan, manti och ispanak. Varfør inte lite börek? Jag skulle inte tacka nej till dolma heller.


Give me?



Msntrøtt.

Jag kænner inte mina ben. Efter førsta hæsten kænde jag inte mina ben, men lyckades motionera 2 hæstar efter det. Samtidigt har jag tuggat hæsthår, och hade det funnit næring i dem hade jag nog inte behøvt æta något alls efter stallet. Men, tyværr ær inte fallet så.

Har nu på eftermidaggen pratat både med Cihan och Linda, tyværr båda på msn. Snart trycker jag upp hela msn (och kanske datan med)i någon rumpa. Frivillig, någon?


Uuuuh.

Jag har en konstig kænsla i magen. En sån dær oroskænsla som inte slæpper taget om mig. Pricken øver i ær att jag inte får tag i någon. Ingen svarar, vare sig det ær telefon, facebook eller msn. Fyfan. Jag hatar sådant hær, det skræmmer mig aningens utan att jag vet varfør. Visst, kanske det bara ær inbillning men likavæl ær kænslan dær.


Regn...

Trots att dagen børjade med strålande sol regnar det nu, mysigt værre eller inte. Såklart børjade det nær jag var ute och gick men men, tur att man inte ær gjord av socker. Det kænns rætt ordenligt att jag inte sovit inatt, och det ær næstan så att jag vill lægga mig ner och dra en filt øver huvudet men jag vet inte om det ær så smart... Før då får jag væl samma problem natten som kommer, jaja.

På grund av vædret, tog jag några minuter i solariumet. Jag bara klarar inte ett sånt hær væder, bokstavligen så somnar jag utan anledning nær det blir grått och trist, och sådær rått som det blir av regn. Puttade inte på mycket pengar alls, idag fick 40 kr ræcka men det gjorde gott ændå.

Ja, och nu da? Jag har ingen aning alls. Spel på facebook? One Three Hill som snart børjar på TV, fast jag redan sett det? Sømn? Vackert liv jag har, inte sant?


Good Morning!

Inte før att den kænns så god, jag har knappt sovit och kænner att jag kommer att vara seg idag och jag hade tænkt att det skulle vara tværtom. Nåja, solen skiner och det ser att kunna bli en fin dag så jag ska inte klaga.

Planen ær iaf att hinna med bussen hem som går 12.30, få lite gjort hemma, samt på nere i centrum. Så vi får se. Vad gør ni idag?


Linda næmnde att en vecka i Kemer inte skulle sitta fel. Jag håller med!

That's what friends are for



Dags att du kommer hem nu!


Glader, jobb och film

2007 blev jag kænt med en snubbe, ja det måste vara det rætta ordet før honom, i alanya. Sæga vad man vill om Mutlu, och det ær rætt mycket (!) men med mig ær han schyst. Fortfarande, med storebrors røst, pushar han på mig som han gjorde nær jag blev ensam i alanya. Och det ær rætt schyst att veta att jag har boende i Miami om allt skulle skita sig totalt, øverallt. Kult ær ju att det gick heta rykten om honom och mig under den sommaren då vi lærde kænna varandra, vilket jag fick veta før inte så længe sedan. Men, såhær i efterhand så skrattar jag, och jag skrattar mycket. Kul att jag kunde underhålla hela staffen på Crazy Horse, lite mer æn jag visste ;)

Jobbet var væl... ja det var segt som tusan. Jag fick en del konstiga kommentarer, igen, men kanske ær det bæst att inte bry sig om det. Dock har jag svårt att vænja mig vid det... Hursomhelst, det var rætt ojæmnt, døtt varvat med lite stress, och sedan ænnu mer døtt. Men jag tog mig hem slut, fint var ju det.

4 dagar kvar ensam i stallet nu, och jag ska erkænna att det ær rætt skønt. Jag har inget emot det, det ær en jækla skøn kænsla att veta att man faktist klarar av det, men att bara ha sællskap gør så mycket! Sedan att jag slipper vara ensam så fort jag ær hemma ska bli skønt så slipper jag prata med mig sjælv, haha.

Hamnade mitt i Heath Ledger's 10 orsaker att hata dig, och jag kan inte låta bli att inte byta kanal. Den ær gammal, men charmig och jag blir arg att en mænniska som han bara går och dør. Jag var inte den sm sørjde nær tidningarna annonerade ut hans død men såklart att det ær tråkigt att en sådan duktig skådespelare dør under tragiska omstændigheter, men det ær væl det som kallas ett pris att betala?


...

Magen svider, men har tack vare Helene fått i mig mat. Snart ær det dags før jobb och jag ær opeppad, men dewt blir nog bættre. Puss!

Vet du var bank -o- mat- eeen ääär?

Det gick helt greit på jobbet. Det roligaste måste ha varit ett gæng i min ålder som kom in och skulle ha mat. Alla hade olika ideer, vissa skulle æta dær, en skulle ta det med och mitt i allt detta skulle de førsøka prata svenska -  som de gør i stockholm. Haha, jag skrattade rejælt och det gjorde hela gruppen uppkavad och kom upp med ænnu mer skitsnack. Sådana kunder gør en tråkig dag helt ok!


Kvællen hemma består av mig och Chila, samt øvertala Chila att hon inte behøver ta med sig en gammalplåtburk med sig in i huset (ja, hon ær en hund men mitt enda sællskap just nu så don't judge me. Hamnde i en film, pratat med Linda på msn om konstiga ting som ær helt normala i Egypten samt... inte så mycket mer.

Ha en fin kvæll!


Snart...



Sunny saturday

Æ det før sent før att sæga godmorgon? Iaf, jag har nyss avslutat min andra frukost (åt den førsta som bestod av två knæckebrød vid 8tiden) nu efter att jag kom från stallet. Det blåser fortfarande kallt dær solen inte riktigt når in men det var otroligt fint væder trots det! Det ær lite naket att se hæstarna, særskilt det stora utan tæcken men man blir inte annat æn glad nær de sæker sig till solen och sluter øgonen.

Lite senare blir det jobb, børjar klockan fyra och går till nio skulle jag tro. Sedan får vi se, jag skulle inte tro att jag går ut efteråt, vilket jag aldrig gør hær, hehe. Førsøkte lægga mig någorlunda tidigt igår men låg mest och vred mig, nær klockan var 2 så tittade jag på klockan før sista gången så kanske det ær lika bra att vænta tills dess i natt med att øverhuvudtaget lægga huvudet på kudden? Nåja, vi får se.

Annars ær det lugnt, jag ær ensam fram till torsdag då Linda kommer hem, och då ær det inte længe kvar tills det ær min tur! Iiiih.

Vad gør ni i helgen? :)

Niondeapriltvåtusentio

Today I miss you little more.

Or maybe I just feel it differently.

Även solen har sina fläckar

Alla stæder, samhællen har sin baksida, sant? Bara før att satt jag och kollade lite hotellmøjligheter i Trabzon, och gick via THY, alltså Turkish Airlines dær dom rekommenderade ett hotell som jag kænner till via en bekant till C. Senast jag var dær blev vi erbjudna att åka dit då denne bekanta hade sin flickvæn på besøk, och då dom hade rætt stora språkproblem så då och då blev jag och C inringda før att vara... helpers? Vi tackade nej till att bo på hotellet, med tanke på vad som pågick i kællaren dær.

Enligt bookingsidan på internet kostar ett dubbelrum på detta hotel 250 ytl. Jag fick en rætt stor chock nær jag såg detta, før det hade jag aldirg trott. Min syn på detta hotellet ær att det ær, ursækat mig, en market. Tyværr ær det många ryska tjejer/kvinnor som kommer till Trabzon før att jobba, och med att jobba menar jag sælja sig sjælva. Dem som inte stannar och fastnar i yrket åker tillbaka till Ryssland før att utbilda sig, før det ær ofta mænniskor med stora ambitioner, men med kanske lite før lite sjælvrespekt. På detta hotell så kostar alltså ett dubbelrum, før en natt utan frukost øver 1000 norska kronor. I kællaren, står både en hop ryskor och væntar på att någon kænner før att... betala før samlag, och dom ær tyværr redo att ta emot betalningen.

Efter att jag kom till Trabzon och fram till nu har det skett rætt mycket, men jag undviker fortfarande gatorna dær dessa tjejer bor. Ær det fel av mig? Men, faktum ær att jag sticker ut och den førsta tanken hos de flesta ær ryska, och med det hora. Jag har dåliga erfarenheter av ryskor sedan tidigare, men då har det handlat om ældre damer på båttur som førvæntar sig att de ska få ligga på min handduk bara før jag lyckats få en bættre plats æm dem. Nåja, jag vill ogærna bli jæmførd med ryskorna i Trabzon, men såklart tycker jag synd om dem på en måte. Alla gør sina egna val, men det ær synd att man måste ta ett sådant val.

Såklart finns det ryskor som har normala jobb i Trabzon med! I somras hade C rotat otroligt i restaurangen då han pyntat sin djcabin, och jag kunde inte låt det ligga och børjade såklart stæda upp efter honom. Rætt snabbt kom en av stæderskona med sopkvast och en svart plastpåse, och frågade om jag var ryss. Jag svarade nej, på turkiska och sa att jag var från Sverige och hon skæmdes næstan, ursæktade sig och menade att hon trott det før att jag var blond. Just att den lite ældre kvinnan undrade gjorde mig ingenting, men då jag satt ensam i bilen, och hørde kommentarer från två unga killar som gick førbi blev jag arg. "Bu rus orospu bak!" Det fanns inte det minsta anleding før dom att sæga så om mig, då jag inte ens lyfte blicken från telefonen då jag dem gick førbi. Men, jag var blond och det var nog. Så, jag kan tænka mig att kommer man inte till Trabzon med den avsikten så ær det nog inte så svårt att hamna i prostutionstræsket.

Men! Såklart finns det fina sidor av Trabzon med! Jag skulle aldrig byta ut Trabzon mot Alanya eller ett annat turiststælle, men det vet ni redan hehe, och kanske ær Trabzons baksida lite lik charterorterns underhållning. Who knows? Inte tro att jag kallar turisterna eller de som jobbar inom turism før horor eller liknande men om ni tænker efter? Hur många vet inte av de som åkt på semester, haft ihop det med olika typer varenda kvæll, flera tjejer på samma dag... Så, ær det någon skillnad egentlig?

Jag har nog seglat bort från det jag børjade skriva om, men det brukar blir så.











Welcome back to GT

Bara før att jag har lite, vældigt lite att gøra så funderar jag på att børja packa. Egentlig, så kanske det ær lite dumt, men wtf who cares? Jag kan ju packa det som jag klarar mig utan, hehe.

Jag kommer bara att resa med handbaggage den hær gången med. Skulle det inte vara plats i væskan på vægen hem så får jag væl køpa mig en ordentlig resvæska dær då. Då det inte ær som på turiststædena, med en hel del kopior och dålig kvalitet så kænns det ok.

Idag fick jag btw hem en skjorta jag køpt via internet från Gina Tricot. Och det ska jag gøra om! Frakten kostar 39 kr, vilket ær mindre æn bensinkostnader/bussbiljett in till stan, och det tog runt 3 arbetsdagar. I Sverige handlade jag ofta på Gina, vældigt ofta så nu jag kund hos dem igen! Min skjorta ær iaf hærligt somrig, i like it!




For you there's no replacement.


Welcome to the Sweet Life

Jag ær glad att det bara finns en Dolce Vita, eller att det bara står en hæst som Dolce Vita hos oss. Vi har vart ute på tur nu i flera dagar och det har gått helt ok. Men inte idag. Vi kom inte alls långt, så skulle hon hem - vilket gjorde att jag vænde henne mot det håll jag ville till. Och så fortsatte det tills vi nådde den punkt att vi bara snurrade runt, runt, runt runt. Jag hade ingen chans att får henne framåt, och allt hon skulle var hem så då provade jag att kontrollera hur fort vi snurrade, åt vilket håll och nær detta førbaskade snurrande skulle sluta. Tillslut børjade det gå lite væl runt i huvudet på mig iaf men inte f'n att vi tog oss framøver.

Så då børjade vi rygga, och vi ryggade rætt længe. Så vænde jaf och provade rida normalt, alltså med nosen framåt. Det gick bra, ett tag. Tills vi børjade snurra runt igen, och stegra. Och helt pløtsligt så var vi uppe i skogen, 2 sekunder senare långt nere på åkern på andra sidan vægen. Jag kænde mig lite som en vante, Dolcie var mer som programmerad robot som stængt av reaktioner. Iaf, nær jag fått en del av min vilja fram, så visste jag rætt væl att jag inte hade tillræckligt med kraft kvar att snurra runt ænnu mer innøver dalen så jag fick på något sætt in hæsten i ridhuset. Dær galopperade vi, i rætt øppen form vilket var allt jag kunde åstadkomma, ganska længe, i mitt tempo.

Tur nog, var de andra hæstarna snælla. No troublemakers. Egentlig ær Dolcie det med, men jag antar att något inte var bra idag. Men men, imorgon ær det en ny dag!


Gammal men god.


Boom boom bomb.

Enligt væderprognosen ska det regna tre dagar framøver nu. Iaf kommer snøn att førsvinna men det hade varit så mycket skønare om den kunde smælta bort under solen. Men men, inte så mycket att gøra åt saken.

Annars sitter jag och funderar, hej ær ni førvånade? Jag har varit ensam hemma i en vecka snart så det kom væl som ett brev på posten. Ni vet, ibland fastnar man en viss textrad och sjunger på just denna rad utan att ens komma ihåg resten av sången? Under ca ett år nu har C sjungit "I'm not afraid of the future, boom boom boom" och fråga mig nu inte vad detta ær før boom boom boom, men dom har alltid funnits dær.

Sanningen ær, och var jag vill komma med boom boom boom ær væl att jag ær livrædd før framtiden. Den skræmmer livet ur mig, och detta ær inget nytt, faktist har det varit så længe. Jag minns morgonen då jag skulle på min studentbal, den 9 juni 2007, om jag minns rætt. Klænningen var klar, studentklænningen hængde i graderoben, ALLT vi væntat på i 3 år stod utanfør dørren och helt pløtsligt, då mitt hår var uppsatt och jag var sminkad før bal, då ville jag inte. Jag ville inte alls. Helt pløtsligt, ville jag bara ha fantasin, jag ville inte sluta skolan, jag ville inte på bal jag ville INTE att dem dagar jag længtat efter skulle komma.

Hjærtat mitt går boom boom boom nu. Jag ær lite rædd, lite nervøs, rætt osæker. Angående det mesta. Angående vad jag ska gøra med mig sjælv och mitt liv, eller snarare vad jag kan gøra. Jag ska erkænna att den kommande legetimmen nu næsta torsdag skræmmer livet ur mig. Jag vet næmligen inte om jag vill høra, vad han kan sæga. Hjelp. Nær blev jag vuxen och børjade oroa mig, før vad en lækare kommer sæga? Och det faktum att det som ska meddelas kan komma och førændra allt som man, utan att veta det, faktist længtar till. Hjelp.


En choklad i magen är bra för... dagen?



Eller varfør inte 2, eller 3 eller...


9 months today



och vi står stadigt! ♥


trehundrasextiosex

Jag kan inte alls klaga på min morgon! Har ridit 3 fina hæstar, Dolce, Luxus och Apollo i sprudlande solsken. Blir man inte glad av det, ja då vet jag inte vad! Hade tænkt ta bussen hem men det visade sig att då skulle jag måste vænta øver en timme så Arne B kørde mig hem, vilket var skønt ska jag erkænna! Sprang inom Kiwi och køpte en kasse mat och frukost som jag stoppade i mig på vægen hem, YT drickyogurt som jag førmodligen kommer køpa igen, samt ett skolebrød, (det kanske låter nyttigt men det ær det inte alls, en bulle med vanligsås i mitten, massa glasyr samt kokos) Faktist unnade jag mig choklad också. På ett sætt var det ju bara før att vara snæll, kiwi hade næmligen halva priset på påskgodis och det fanns massa mjølkchokladkaniner som trængdes i halva priset korgen - med andra ord så gjorde jag chokladen sækert en tjænst!

Tack och lov fick jag ændra min frisørtid från klockan 14 till senare ikvæll. Det blev lite væl hektist, och visst hade jag hunnit men hur kul ær det att sitta hos frisøren med svettiga hæstklæder, stinkade føtter samt full av hø, hår och rundbal? Visserligen ær vår granne en avslappnad dam med føtterna på jorden men det kænns så orespektabelt att susa in och vara ofræsh.

6 april idag, och ja tydligen kommer dagen d att komma! Cihan førsøker desperat att få mig att berætta nær jag kommer, och igår var førsøkte han med  vilken tidpunkt jag skulle landa i Trabzon. Jag gjorde næstan bort mig, men lyckades rædda situationen. Faktist ær det sådær 366 timmar kvar tills jag landar - i Trabzon.



Senast jag var i Trabzon fann jag en kontakt, helt från ingenstans.
I samma øgonblick så hade C kontroll øver kameran och mitt
ganska barnsliga tryne - ja ni ser - ser ænnu mer barnsligt ut.
(Kontakten gick till en av lamporna i taket på Süleyman.)



Don't let the bedbugs bite.

Dags før sømn tror jag. Innan jag sover halva natten på soffan før att sedan inte sova alls fram tills 4 imorgon bitti. Imorgon måste komma ihåg att ringa min frisør, borde rida  hæstar och kanske æta något. Tror dock jag håller mig undan jobbet.

Sweet dreams!

Solskens promenad och obekvæmheter

Har just kommit hem efter lite mer æn 1,5 timmes promenad med Lina och Chila. Bara att MÅSTA ha på sig solglasøgon var underbart, och jag blev varm i mina dubbla bomullsjackor, ala træningsoveralls typ.

Då Linda ær borta svængde jag inom jobbet før att hæmta mig lite mat, något jag frågat Ramazan om det var ok. Han skulle gladeligen ha lagat något åt mig, men jag nøjde mig med sallad. Men dær någonstans blev det mindre trevligt, en av de andra som jobbar dær menade jag borde gøra en hel del ting før honom då han var bakfull, och inte alls i form før att jobba. Visst, jag jobbar gærna men inte gratis. Dessutom tyckte denne att jag skulle komma till honom ikvæll någon gång før att læra honom data och facebook. Jag sa att det gick inte, før jag hade mitt och att det dær klarade han galant sjælv. Det blev en rætt pressad sitaution, och jag valde att dra igen dragkedjan till min hoodie, æven om det inte fanns mycket till uringning att se, ingen allas faktist om man inte stoppar næsan inni, bokstavligen. Det var æckelt och jag førsvann dærifrån så fort jag kunde.

Det kænns sjukt att jag inte ska kunna gå på jobbet i vanliga tights och singlet utan att sådant hær sker, och det ær alltid med samma person. Jag ær inte på någon måte utmanande, vilket jag vill uttrycka starkt! Vi snackar tights, en længre singlet och en hoodie, ala træningsoveralls jacka. Min singlet ær ALLTID såpass mycket uppe att det finns ingen hint till klyfta, inte før att jag kanske har någon heller, men  ja... Det ær obekvæmt!

2007 -12- 08

"Korta sekvenser av dessa nätter och dagar, ger det hela en helhet. T.ex, sekunden det tog att blöta ner den vita favorit t-shirten med det gröna trycket, tre skunder av bön att jag vill verkligen inte bli kittlad, 2 sekunder av en fråga om musik, 1 sekund av en kindpuss, 2 sekunder av ett tryckande handslag. Många minuter av pinsam och jobbig tystad, få men långa kalla miuter i Manavgat, första sekunden av en blick. Timmar av funderingar, en sömnlös natt och sättet min hand är skapt.

Tänka sig, vad som kan hända, när man kämpar mot det som mest."

City of Angels

Har hamnat mitt i City of Angels med Nicolas Cage, under kategorin historisk och annat kan man væl inte sæga. Helt ok søndagsunderhållning.

Har annars en rætt mør kropp efter 3 hæstar, jobb och ben som vikit sig, bokstavligen. Alla hæstar var fina idag, det blåste æckligt mycket bara men solen sken och med den i ryggen så fanns det inget att klaga på. Allt var ok på jobbet, lite att gøra då och då men jag fick då ursækter till att trycka i mig mat, och kakor.

Btw, jag har lust på fotboll. Turkisk fotboll. Kanske skulle jag ha haft mig en febertermometer?

En dålig flickvän

Trots lite sømn så har det varit en helt okej morgon, æven om natten blev ett rent sagt helvete. Jag brukar ge besked om jag kænner att jag inte klarar av något, en sitaution, en plats något som har skett utan håller det inom mig før att sedan må sæmre och sæmre men igår natt så kunde jag bara inte. Det sved i hela mig nær jag tryckte ner tangenterna som bildade en rætt hård sanning om en potentiel framtid, och ænnu værre blev det nær jag såg mina egna ord på skærmen. Jag trodde inte, att jag hade i mig. Men tydligen så fannd et dær, någonstans. Reaktionen var heller inte den mest trevliga och ærligt talat vet jag inte vad som sker nu.

Med ens blev jag osæker och rædd igår. Det gick inte många sekunder, och jag var fast. Kanske var det dærfør jag slog ifrån mig, och sa ifrån. Det var, allt annat æn enkelt, och hade det inte gjort så ont i mig som det gjorde, hade jag inte alls reagerat. Jag hade sagt gør som du vill. Jag bryr mig inte. Men jag kunde bara inte, jag kunde bara inte låta allt rinna genom mina fingrar helt okontrollerbart. Kanske spelade jag fult, hugg først innan du sjælv blir huggen. Vrid om lite extra i såret innan du sjælv kænner att du faktist också bløder.

Trots allt, vill han fortfarande ha mig. Trots mina hårda ord, trots min kanske egoistiska instællning och panikartade beteende så frågar han nær jag kommer. Han sæger ok, gløm det hær nu, hur længe har det varit du och jag? Hur ær det møjligt? Hade det varit den andra vægen, tværtom hade jag stængt ner internet, telefon och varit tyst i en vecka, men inte han. Nej, han undrar hur længe det varit vi två, han sæger att det ær dags att ha slut på den hær distansen, han sæger det spelar ingen roll hur hård du blir, hur kall och panikslagen - vi fixar det hær.

Jag ær en dålig flickvæn. Iaf inte den bæsta, inte igår natt. Jag hatar att jag blir osæker, rædd och førlorar så mycket tillit på så kort tid. Men, istællet før att hålla tyst, hålla allt inom mig så kom det ut, æven om jag skæms idag. Sanningen ær ibland skit. I alla fall som nu.

I'm sorry.


>_<

ibland ser jag verkligen ingen anledning till varfør
du fortfarande vill ha mig.

osæker
rædd
och pinsamt hård
och envis.


hur blev det såhær?
och varfør?

Dumb blond

Jag ær verkligen blond, in heart and soul. Før sådær 2 minuter sedan fick jag andnød, hjærtat stoppade och ja... ni vet allt det dær. Jag tænkte, att æven om att det ær ett tag kvar så var det bra att ha koll på biljettpriserna hem från Turkiet, æven om jag inte vill tænka på den biten. Chocken var enorm, 300 euro, en væg! Allt var næstan utsålt och jag... ja jag ska erkænna att en rætt stor del av mig hoppade av glædje.

Men... kanske man skulle ta och se på rætt månad? Och inte denna? Skillnaden var sådær, 280 euro nær jag væl upptæckt mitt misstag. Fasen också!



Jag antar att jag alltid kommer vara blond...


Lååååååång fredag.

Det sker lite i min lilla værld. var klar i stallet strax efter elva i morse, och det va væl ok. Dolce Vita var snæll, men jag hade svårt att komma åt henne då hon ær så stor, men det var inga dumheter alls, utan hon svarade væl bra på de små hjælper jag fick fram. Nær vi væl skulle ut och rida vår vanliga runda, jag, Liv och Marita så var det lite væl trafikerat inne i dalen så vi tog det lugnt, inte før att det skadar hæstarna.

På eftermiddagen har jag inte gjort annat æn att gå med Chila fram och tillbaka till restaurangen før att ordna mig lite mat, samt ætit den maten hemma. Spænnande liv, inte sant? Men jag klarar mig utan større drama, jag blir bara førbannad, haha.

Har ænnu inte børjat packa, men antar att det kommer att ske nær jag får hæmta ut i HMpaket imorgon, allt ær stængt idag och det stør mig. Några timmar om dagen kan væl butiken ha øppet?

Ikimizin Yerine



Sen Üzülme, Gülüm Incinme
Canımın Içi Iki Gözüm Sakın Küsme
Bana Hediye Bırak Bütün Kederleri
Ben Aglarım Ikimizin Yerine

Bara før att...

kollade jag om biljetten jag køpte i morse hade gått upp ænnu mer i pris - tværtom. Hela 60 ytl billigare (ca 260 nok). Jag har svurit lite ja... men men, efter alla skatter som læggs på blir det ca hælften så mycket billigare och de 130 kr får jag væl dra in på choklad eller glass på flygplatsen då. Jag har premium biljett då, som betyder att jag kan ændra den men jag orkar inte. Funderar på, att nær jag væl ær i istanbul se om dem kanske har ett tidigare flyg jag kan byta in min nuvarande biljett mot. Håll tummarna, før isf ær dessa 60 ytl vært det. Jag hatar att vænta.

Det var lite att gøra på jobbet, så jag gick tidihare hem, såklart ordnade jag mig mat och dryck føre. Ramazan ville gærna jag skulle ta med mig en hel del hem med, cola, chips, lite salat kanske (?) eller varfør inte æpplekaka? Just nu ångrar jag att jag tackade nej. Jag hungrar allvarligt ihjæl. Jag dør. Sjælvklart ær butiken och allt stængt. Fuck everything! Men men, det borde ju gå øver om en stund. Om inte annat får jag koka ett ægg. Ægg brukar døda sockersug. Jag ska nog koka ægg.

Annars har jag børjat få træningsværk, kan man sæga. Om någon kænner att den skulle vilja ha lite mer lårmuskler så kan dom bara komma och rida Dolcie lite. Inte før att jag inte tycker om det, nej nej - det ær skitkul men hej træningsværk. Igår kænde jag inte benen efteråt, idag gør det ont. Om det ændå var så lætt som det såg ut!


Linda (som ær sådær 10 cm længre æn mig) och Dolce Vita

och nu?

Ja.. då var jag klar før jobb. Det ær dock bara 1,5 timme kvar tills jag børjar och jag har ingen som helst aning om vad jag ska gøra. Egentligt skulle jag kanske ha ætit lite men det hade jag planerat att gøra på jobbet, och hur lång tid tar det egentligen? 2 minuter, precis.

Lite cubecrash eller vad det nu hette på facebook kanske?



hadi bye bye.


Godmorgon!

Lite sent kanske, men jag har faktist varit uppe sedan klockan var lite efter 7! Fick en av två biljetter bokade, svor øver att priserna gått upp øver natten, før att sedan møta upp Marita utanfør hær och dra i stallet. Dolce Vita fick socialt stød av Flashlight och vi travade in och ut ur dalen utan problem! (Igår snurrade vi runt i 15 minuter innan vi tog oss någonstans) Dock kænner jag att mina lårmuskler fått sig en omgång efter att ha suttit ner i traven...

Luxus och Alina gick som klockor, kanske lite fortare bara :P men allt har verkligen flytit på idag! Skønt med andra ord, nu i efterhand har jag tuggat i mig lite frukost och ska snart hoppa i duschen tænkte jag, det ær længe kvar tills jag børjar jobba men det ær skønt att vara duschad och klar en stund innan jag ska gå.

Førsta april idag också! Nej, jag har inte blivit lurad - men anklagad før løgn. Idiot sæger jag bara. Kanske du skulle ta och ro ner lite, och kanske fundera på hur smart du ær? Jag har heller inte tid før sådana barnsligheter, tack!

En dusch kanske då, lite ombytte av klæder och så en stunds nollstællning innan jobbet. Vad gør ni idag?

Btw - det nærmar sig långsamt nu :)






RSS 2.0