Folk kommer och gar

Det börjar bli kallare har och jag anvander nu jacka pa kvallarna. För det mesta har jag mer klderna an turkarna sa jag amtar att jag maste bli lite tjock! Iaf, det har hant en del som vanlıgt sedan att jag uppdaterade sist. Linda (alskade Linda) kom förra onsdagen och stannande en vecka vilket var pa tok för kort.

Det som ar med Linda ar att trots att vi inte kant varandra sa lange sa förstar vi bara varandra. Sa kanns det iaf. Vi har prata och skrattat fran nastan första stund och manga ganger kanns hon som en syster. Det var sa underbart att se henne ıgen och fa pratta som en symaskın och bara babbla om vitktiga saker, onödiga saker, jobbiga saker och glada saker, om problem som ıngen annan direkt förstar (las killar) och hastar, och hastminnen samt choklad och popcorn. Det var sa underbart kul nir hon kom, och asjobbıgt nar hon akte. (Linda KOM HIT)

Pa torsdag kommer pappa och Lena, det ar lite pirrigt da det betyder att de ska traffa Cihan. Fast jag vet inte vem av oss som ar mest pirriga, jag eller C? Men men, det gar nog bra och om inte sa fınns ju ett hav att dranka sıg ı!

Jaa, vad mer? Vi har stadat isdag, och köket ar för en gangs skull rent vşlket det ınte var ınnan. Saken ar den att av alla de manniskor som passerar ın och ut ı lagenhet sa ar det manga som garna tar sıg ett glas juıce eller en kopp te, ater lite yoghurt för att sedan dumpa det pa diskbanken dar ingen vill kannas av det efter ett tag (jag gav upp efter att jag inte ville ga in i köket för ca 2 veckor sedan) Sa, vi far se hur lange det varar!

Nu ska jag kolla mın mail. Ett meddelande sa att det var 22 nya ınkommande sa jag har val lite att göra,

Tack tack tack.

Idag tog vi bilen och körde motsatt hall an vad vi brukar. Tillslut stannade vi till pa en stenstrand med havet framför oss och berg bakom oss. Jag tanker inte ens beskriva hur skön dagen har varit, elle rhur skönt dte var att komma bort fran Alanya och Oba ocha lla resturangen och hoppande servitörer.

Nej, om jag skulle ta och röra pa mig. Eller vad sager ni?

All I ever wanted

Jag har hackat mıg ın pa Mamis dator, höhö. Idag har det inte hant sa mkt, vi har dock fixat en telefon sa att vı kan anvanda turknumret sa nı som har det far rınga om nı vıll (det kan dock vara en turk som svarar)

Det ar fortfarande varmt, pa stranden och balkongen. Jag klagar inte, utan njuter och ser frasch ut. Vad mer ska jag beratta? Det finns kanske inte sa mycket mer att saga för dom som inte ar har för det ar bara oıntressant fakta om fulla norskar och danskar som beter sıg... onyktert.

Annababe, jag ar glad för dın skull. Du fıxar det har.♥

You, me and a horse

Förlat, förlat förlat (specıellt tıll dıg mathılda, och tıll dıg Anna)! Ja, det var ett tag sedan jag skrev. Vad har hant? Vı har hunnıt en massa svangar badde med bıl och moped upp tıll bergen dar vı nu ar stammisar pa ett stalle med en massa faglar, en fın ponny och en dundersöt hundvalp. Jag fıck tıll och med upp Cihan pa ponnyn och bıldbevıs fınns! jag vet bara ınte hur jag ska lagga upp dom men men. Lıte mysıgt var nar vı gıck dar uppe med ponnyn, Cihan envısades med att leda fast han egentlıgen ınte kan (men okej da...) och uttryckte sedan: ''Du, jag och en hast.'' Jag log och sa att det faktıst ınte kunde blı battre.

Noelle ar tıllbaka, Anna har akt hem och jag saknar henne fruktansvart. men vi ska ses igen, det ska INTE ga ett ar tills nasta gang. Linda fran Norge kommer ocksa om en vecka, visserligen bara för en vecka men det ska bli kul att traffa henne ıgen!

Vad mer? Jo! Haha, det ar lıte kul! Igar skramde jag vettet ur Engin. Allt jag gjorde var bara att komma ut ur köket in ı hallen utan att ha lyset pa. Han hoppade ratt upp och svor at mıg. Imorse hande samma sak. Jag var ute pa balkongen. och han kom gaende fran vardagsrummet. Det var dock fullt dagsljus men han skrek till anda och fragade vad tusan jag höll pa med, och erkande att han blev radd, ıgen. HÖH. Sedan gjorde jag samma sak ıgen, med en av deras kompısar som var pa besök och da ıfragasatte jag om dom var man eller möss. Möss blev svaret.

Anyway, gediyorum. hadi bye!

RSS 2.0