Bloggkompisar...

ar betydligt vikitgare an man tror. Aven om man aldrig setts, utan bara kanner varandra genom en simpel sida med massa ord sa ar det sa fint att dom faktist ibland rattar upp en varld nar man behöver det. Daskar en i rumpan, och far en att le. Ord ar sma, men stora. Ditt har betydelse! 

All my love.

Kommentarer
Postat av: Laura

Naaaaaaaw. <3 Jag känner mig nästan lite rörd. :) Jag hoppas att mina ord är till någon hjälp och att dasken i rumpan puttar er i rätt riktning. :) Det är hemskt att bara stå stilla och trampa på ett och samma ställe så jag hoppas ni börjar röra på er nu.... även om vägen kröker sig och ni inte ser nästa bit av vägen ännu så är jag säker på att den leder någonstans! ;) Hälsningar från en annan som just nu står stilla och trampar på ett och samma ställe... :)



KRAM!

2010-10-05 @ 23:26:21
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: Laura

Insallah, insallah! :) Kanske även jag kommer att behöva en dask i rumpan någon dag. :) Hoppas att allt ordnar sig till det bästa för oss båda två!



Puss!

2010-10-06 @ 00:04:30
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: Sand mellan tårna

Visst är det så. Har många gånger förvånats över hur mycket man kan bry sig om en bloggvän, en människa man egentligen inte alls känner.

Sv: Ja vanlig jäst finns. Heter yaş maya och ligger i kyldiskarna där smör och sånt finns. Brukar ligga i 4 pack och det är 42 gram i varje paket. Dom jag brukar köpa är lite silvriga med blått papper.

2010-10-06 @ 06:15:06
URL: http://sandmellantarna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0