Att ta sig fram

Det ar kvavende ute. Om det ar pa grund av alla avgaser fran trafiken eller pa grund av vadret vet jag inte, men det gick knappt att andas nar jag var ute och gick.Det passerar ca 3 bilar varje minut förbi lagenheten nu nar klockan ar sju pa kvallen, kanske fler da och da. Mitt i natten dras antalet ner till ca 3 bilar pa 5 minuter men det ar likaval ljud det. saklart ska dom tuta, hanga utanför fönstret och ropa mellan varandra, smalla i bildörrarna och mer dar till. Pa natten ar det ratt irriterande om man har det minsta problem att somna men nar man val somnar blir det till en mindre bra melodi.

Dock ar det synd att det ska vara sa mycket avgaser. Efter nagra veckor har börjar nasan tappa igen och edt blir nastan som en allergisk reaktion, nagot som bade jag och Cihan kanner av. 

Men, det ar val sa nar staden egentlig ar för liten jamfört med antalet invanare. Att ha bil ar inget maste i Trabzon, sa lange man haller sig inne i staden och inte tanker sig ut till byn. Visst gar det bussar, men da ar man saklart bunden till tider och alla vet val att turkar och passa tider sallan gar ihop?

Vi har knappt haft bil har i Trabzon sedan vi kom fran Kemer, det har inte varit nago t större problem annat an kvallarna da Cihan jobbat och bussarna slutat ga (sista gar mellan 00.00 och 01.00 om jag minns ratt, och vi ar ju klara runt 4, 5.) Da ar det antingen taxi, eller personalbussen som galler. Eller som igar nar vi fick sitta p med en av kockarna och först köra runt halva stan innan vi lyckades ta oss till vart kvarter. Saklart kan man ga, men det tar en stund fran Forum och hit och vagarna ar inte sa promenad vanliga överallt. 





Utsikt fran Boztepe över Trabzon





Kommentarer
Postat av: - ● Rebecca ● -

Ha ha jaaa du,bestämma sig för något e ju jävligt svårt.

Beslutsångest AB!

2010-09-26 @ 19:44:55
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0