Bordo, mavi

Det blev ljusa jeans, vitt singlet, svart/vit sjal och nikeskor. Varför ska jag låtsas vara ngt jag inte är i högklackade skor och klänning? Vi har ätit lamacum på Harran, där man enligt mig får stans bästa lamacum och nu är det slutspurten på matchen mellan Trabzonspor - Manisaspor vilket inte ser så ljus ut för "oss". Det är ännu lugnt här, först kl 23 drar allt igång och de flesta kollar på matchen. Jag känner mig förövrigt glad och lite sådär skuttsjuk. Det gillas! Även Cihan kommenterade det och knep i min näsa, sweet. :)

Kommentarer
Postat av: Sofiya

Jag kommer lämna kvar en massa saker, men tror jag kommer flytta när jag kommer ner igen. en annan kommer bo här under tiden, det är han som står på lägenheten..



hatar oxå att packa :/ usch fyfan!

2010-09-17 @ 21:55:17
URL: http://sofiyaa.blogg.se/
Postat av: Sofiya

ja de e ju de. blev det nån yusuf güney ? :)

2010-09-17 @ 22:28:44
URL: http://sofiyaa.blogg.se/
Postat av: Laura

Det gick inte att kommentera på inlägget om din farmor så jag gör det här istället. Jag hoppas att din farmor blir bättre, för det är hemskt att se någon man älskar lida..



Här säger fåren määää (eller egentligen meeeee). :P Det säger de även på finska, men mitt modersmål är ju svenska så jag säger förstås bäää. :) Vad säger de i Trabzon?



Blev det någon YG-konsert? Tog du någon bild med honom?



2010-09-17 @ 22:54:40
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: Laura

Inget töntigt med det, skulle jag också göra! :)

2010-09-17 @ 23:17:05
URL: http://papatya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0