Lite plus finns val...

Minns ni i lördags da jag at sa jakla mycket? Sedan dess har jag sett mer eller mindre gravid ut och kant mig aningens uppblast. Dock ar det över nu och jag skulle nog kunna ata, inte fullt lika mycket som i lördags, men nastan.

Arligt talat ar jag skithungrig, pa glass. Det finns en Vinetta i frysen men jag vet, VET att jag borde ata mat först. Men vill jag det? Kan jag inte bara trycka i mig hela glasstartan, och sa vara nöjd? Pleeeeease?


Kommentarer
Postat av: Sofiya

Fan vilken bra idé, jag ska fan testa det!

2010-09-27 @ 16:24:35
URL: http://sofiyaa.blogg.se/
Postat av: Sand mellan tårna

Tryck i dig glassen bara :D

Sv: Ja visst finns det många understimulerade barn här som aldrig kommer ut. Vi valde att sätta Alex på dagis tidigt just för att inga av dom andra svenska tjejerna då hade barn och jag bara en engelska väninna med en dotter i Alex ålder men jag kände att han behövde mer och det är ett val vi inte ångrar. Han älskade sitt dagis. Var där 3 dar i veckan, alldeles lagom. Är väl helt ok att vara hemma med sina barn och det hade jag kanske oxå varit om det fanns typ öppna förskolan eller fler i min bekantskapskrets som hade barn. Nu dräller det av svensk/turkiska barn här i Alanya men dom är alla några år yngre än Alex så han tycker inte dom är så roliga och nu har han ju skolan och kompisar i området.

2010-09-27 @ 16:36:47
URL: http://sandmellantarna.com
Postat av: Sofiya

Men shit! Du är kvar i Turkiet va? Förstår att du inte vill skriva ut det när verkligen ALLA kan läsa. Men hoppas det löser sig fort !!

2010-09-27 @ 16:58:02
URL: http://sofiyaa.blogg.se/
Postat av: Sofiya

Ja det är en hård värld :/ tyvärr! Sånt skit händer ju.. Vad kan man göra åt det? Absolut ingenting..

2010-09-27 @ 17:06:12
URL: http://sofiyaa.blogg.se/
Postat av: Sand mellan tårna

Sv: Fråga på bara.:-) Jag är oxå av den nyfikna sorten och frågar man inget får man inget veta ;-)

Alex pratar enbart svenska med mig, Turkiska med sin pappa sen pratar jag och hans pappa engelska. En salig blandning språk men iom etta är Alex på väg att bli trespråkig då han snappar upp så mycket engelska samt att han har engelska 3 halvdar i veckan i skolan. Förra året när han gick förskola hade dom halva dan engelska men det gick inte nu när han börjar 1an, är ju fler ämnen som ska in men vi är nöjda med 3 halvdar. Blir ca 14 timmar i veckan ändå.

2010-09-27 @ 17:18:44
URL: http://sandmellantarna.com
Postat av: Sofiya

Kanske, ja har ingen aning :P hur länge stannar du? :)

2010-09-27 @ 17:25:26
URL: http://sofiyaa.blogg.se/
Postat av: Sofiya

Haha ja men why not?! Kör bara :D

2010-09-27 @ 17:39:57
URL: http://sofiyaa.blogg.se/
Postat av: Sofiya

Varför skulle de ogillas i skandinavien? Dom är inte så förtjusta i det eller? Haha jag det skulle han kanske göra. Ironi är ju inte turkarnas starka sida :P

2010-09-27 @ 17:46:19
URL: http://sofiyaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0